Komentari na vest

Partizan pustio sezonske ulaznice: Na jug za 6.000 dinara

S

Skauting

pre 3 dana

A zašto Partizan ne objavi koliko trazi para od svoje dece da uđe u prvi tim, koliko procenata od plate igraci moraju da vrate ,,čelnicima" Partizana? Kad ce to izaci na vidilo ?
K

Kg

pre 3 dana

Ma partizanu karte nisu ni bitne, oni ionako puštaju besplatan ulaz svako malo. Dok ima države da plaća licence, poreze, struju, komunalije i sve drugo koga briga koliko klub zaradjuje od ulaznica. Od ulaznica ne mogu da plate godišnje struju koja se za isto vreme potroši. To je smejurija.
y

yui

pre 3 dana

dobro pa je sadnja pecuraka bila u redu ...

Bibras Natho

pre 2 dana

Da, zato zvezda sve uredno placa i sama sebe finansira.

pancevac992

pre 2 dana

Bibras ,ajde ne lupetaj 3 lige sampiona i 4 lige evrope,ne vi nas finansirate
S

Sf

pre 3 dana

Hahahaha 6 000 kakva je to sprdačina. Nećeniko ni to da plati. A zašto? Pa zato što će svaku drugu utakmicu da puste besplatan ulaz tako da i oni malobrojni koji zalutaju na vojni stadion neće ni tih smešnih 6 soma da daju.
£

£

pre 3 dana

Znaci niko?
M

Milan Mica

pre 3 dana

"Ovog puta idemo do kraja"! I rukovodioci prasece brigade jsd partizani konacno shvatili!!! Ovog puta idu do kraja! Vecnog katanca za jsd!!! Komplimenti!
s

sta reci

pre 3 dana

sta bi sa protestima? klasika kod jugoslovena
B

Bida

pre 3 dana

Mi barem protestujemo a vama da nije dosao guru nikada nebiste oterali dzaju vesica i lukica gledajte bolje vas udbaski klub sa dugom preko 100 miliona
@

@bida

pre 3 dana

Koliko neznanja u tvom komentaru.
B

Bido šarane

pre 3 dana

Ti protestuješ a gde to? U tatinom stanu u fotelji. Ti znaš šta je udba balavac jedan. Čuo si nešto pa ponavljaš kao papagaj. Ti porediš nas sa vama. Cela evropa vam se smeje, kafe kuvaricu ne možete da oterate. Mi nemamo razloga da teramo svoju upravu a kada smo imali i to više puta u svojoj istoriji odlazili su u roku od 24 časa bez pogovora jer mi nismo povodljive kukavice i licemeri koje uprava potkupi besplatnim ulazom na utakmicu kao vas. Kada teramo upravu mi napunimo stadion i dobro nas čuju. Neki su odlazili i na poluvremenu. Vi koji ste bili podguzne muve svake vlasti od kada postojite pričaš o udbaškom klubu koji veze nema sa životom dok ste vi oduvek bili vojno bahato mezimče koje je naviklo da otima, inače ne bi bili ni peti klub u SFRJ. ZATO ZAVEŽI ŽVALE I LEČI TE KOMPLEKSE I MANJE GLEDAJ ŽEKSA PANTIĆA I FEGIJA.
A

Alexx

pre 3 dana

Kažu da se očekuju velike gužve na blagajnama.

Dorcolac

pre 3 dana

uzece njih 20 sezonske od kojih ce 18 dobiti na poklon od kluba
D

Daj pet karata

pre 3 dana

Jednu necu!