Komentari na vest

Iz Partizana u NBA: Pi Džej Doužer novi igrač Minesote

M

MVPČAČAK

pre 2 dana

E jeste ga Željko skroz upropastio. Iz PARTIZANA pravo u nba. Vidim i ovi ostali baš loše prošli, odoše svi u EL ekipe...
M

Markusss

pre 2 dana

Hehehee čuj Pantere, kako smo ga uništili... Ne nego će neko iz Zvezde u NBA.
V

View

pre 3 dana

Nerealno je dobar Douzer, videlo se kada mu se davala lopta, ali ne moze covek udje u seriju i Zeljko ga zakuca za klupu...
u

ubiše igrače u pojam

pre 3 dana

Koliko KK državni projekat uništava igrače. Sa neograničenim budžetom, odmah posle Real-a, sa igračima koje su dovodile za neshvatljive pare iz NBA, nisu uspeli da uigraju tim tako da uz neskrivenu sudijsku pomoć pobede "loši" tim, koji je 16-i u EL, koji je neplanirano promenio trenera u sred sezone, gde igra "prorali i matori" plej, koji je krpio tim, imao uvek po 5 povređenih igrača... E moji kamerunci, upropasti vas vaša "legenda", bruka! Kod vas svi igraju loše, a pre i posle vas super. Kako to???
Г

Групни

pre 3 dana

одмах после Реала ...можда по бренду ...
G

Grobar 007

pre 2 dana

Svi igraju loše kaže zlonamerni primitivac iz komšiluka. Eto, kao loši otidoše Lovern, Madar, Egzum, Panter, pa Smajli, Dozer, Ledej, verovatno Aleksa...i to sve u možda i jače klubove nego što je KKP. Oladi zlobniče!
P

PartizanPFK

pre 3 dana

Partizan u Americi ima renome evropskih Boston Celticsa a Zvezda-FMP ima renome cirkus kluba za koji niko nikada nije ni čuo. Dovoljno.
S

Sofronije III

pre 3 dana

Slatko si me nasmejao! Hvala ti.
Z

Znaju

pre 3 dana

Zato je Ljundberg odbio Boston,da bi dosao u instalaciju da ga jos vise razvio veliki Zoc.
V

View

pre 3 dana

Ako se ovako nastavi pojaviće se novi tip dvosmernog ugovora u NBA. Pored postojećeg ugovora NBA -G liga i novi NBA - Partizan. C&R.
S

Stari cacanin

pre 3 dana

U cudno lepu noc ti odlazis,okreces mi ledja i nestajes.I vidim da sam bivsi i da nemam tim,jos jedna nocna mora i pomirenje s tim
N

Ništa cudno

pre 3 dana

Izgleda da je Partizanovo 11. mesto i 16 pobeda veći uspeh za normalan i uredjen svet, evropu, NBA i ceo svet od fenjeraskog 16. mesta i jedva 11 pobeda. Sta tek reci o blamiranju od Efesa i poraza od -50 poena. Dzaba drveni nebitni trofejcici koje niko ne priznaje niti ceni. Partizan osvojio 350.000 evra, Zvezda osvojila krompir. Valjda zato Partizanovi igrači odlaze u NBA (Douzer, Vukčević, Exum) ili vrhunske evroligaske timove Panata (Papapetru, Lesor) dok Zvezdini idu u Koreju, Japan, Kinu, Honduras, Ruandu, Togo i slične destinacije.
n

nik85

pre 3 dana

Zato ste i pocisceni i pometlani gde god smo se sudarilu,a ti se tesi sa 11 mestom za koje vas je rumenko ubedio da je uspeh. Zelim vam jos mnogo takvih uspeha
D

DangubiciIzHumske

pre 3 dana

Iz ocaja i metlanja i nedostataka titula svasta se stvara u glavi. Blago tebi,cime se pametanstidi,budala se ponosi. A ovamo trayite sve bivse igrace Zvezde i domace i strane da vam dodju. na draftu niste imali domaceg igraca vec sto godina,a onda sta MEGA trebala reci koja daje non stop i strance i domace klince NBU,za pet godina,kao vi za 35 godina i narednih 350.
@

@nista cudno

pre 3 dana

...zvezda ima bivseg igraca u svakom timu sa poslednjeg f4. a mega, koja ne igra ni fibinu ligu sampiona redovno salje igrace u nba. ali stvarno, ne ove sto su dosli samo da dokazu da mogu da igraju posle povrede. a o piku broj 12 je suvisno govoriti. cisto koliko prate evropa, nba, nasa i ostali.
Č

Čuš

pre 3 dana

Pa jeste vi ste mali klub koji sluzi za takve stvari zato nemate titule, kao Mega ste, to vam je primarna funkcionalnost, dok Zvezda dovodi iskusne igrače koji joj donose titulu, zato je i skor 8:0, nešto ste poput Zvezde pre 10 godina.
Г

Групни

pre 3 dana

ма не ... успех је дрвени, глинени, ноћни ... 8:0 помоћу судија, долазак у халу и прхтање голубова у хали, провоцирање Нанелија усред Арене, нестајање снимка као на наплатној рампи и разне друге муљачиње ...њихов поремећени систем је њихово лице, они тај систем супростављају клубу који је имао највећу посету, највећи камбек, после Панате једини разбили Галактосе .. њихов закон у топузу, а трагови ... 21. век ...
d

dvosmerni ugovor

pre 3 dana

Zaboravio si da navedes da je Partizan doveo 2 NBA igraca direktno,a Zvezda dovela igraca Ulma... Zaboravio si da kazes da je Vukcevic dao ozbiljne pare da pobegne iz Partizana i da je rekao da su mu to 2 najgore godine u zivotu... A to sto spominjes Papapetrua,samo govori o tebi... Covek je dosao kao kapiten Panatinaikosa i prvi igrac,a otisao kao bacac peskira i onda ga pravi trener vratio u zivot i bio je jedan od najboljih na F4... Jedini igrac koji je napredovao kod Zeljka je Lesor i to je to... PJ vrhunski igrac,ali on povede 6:0 protiv Zvezde iz 2 prelepa suta i onda odmah ide napolje...ne moze da cuva Jaga,a Zeljku to nije jasno... Pre Efesa smo imali bolju kos razliku od Vas samo da ti kazem,i niko nas nije razbio sem njih,a Vas su deljali u gostima samo tako...A opet nebitna utakmica,ubile su nas povrede...i opet smo bolji od Vas i tu u M skoru... da cuva Jaga,a svi vide da ne moze... Mi da nismo izgubili odt
S

Salad

pre 3 dana

Sada se jasno vidi ko je ko. Ko je državni projekat a čije su priče iz Madere kako bi se obmanjivala javnosti. Neko celu ekipu može da drži na okupu a neko mora iznova i iznova da gradi. Neka, biće sladje na kraju. Partizan šampion.
g

godttt

pre 3 dana

pa sam zeljko rekao da su odlucili da promene cu ekipu,birLo se ili on ili ekipa…
d

dežurn1kr1vac

pre 3 dana

Oni su sve osvojili , i zašto bi menjali celu ekipu ?? Zašto kvariti nešto što dobro funkcioniše?? Menjali su kada nije išlo , (dovodili su po 10/11 novih igrača ), menjamo i mi sada kada ne ide .. Kod nas su tri sezone igrali igrači poput Pantera , Zeka , Nanelija ( svi sa jakim ugovorima) 🤷 .. Zvezda juri iskorak u EL pa se tako i dovode ozbiljna imena , e sad da li će u tome uspeti ove sezone videćemo 😒 .. Ova sezona će pokazati od čega su , ukoliko se ne dođe do playoffa mislim da tu dolaze neke ozbiljnije promene ( uprava , predsednik ) sve se menja .
@

@alisa u zemlji cuda

pre 3 dana

...pa ko je prethodne 3 sezone imao ekipu na okupu, a ko je menjao glavne igrace? samo je jedna razlika, iz zvezde su odlazili jer nije mogla da ih zadrzi, u partizanu je trener tako odabrao. znaci posle 3 godine si se setio da je zvezda drzavni projekat jer je prvi put zadrzala igrace a ovi sto to rade godinama nisu, zanimljivo alisa.
D

Drug Crni

pre 3 dana

A smejali ste nam se ranijih sezona, a posebno prošle godine kad smo renovirali skoro ceo tim i doveli 10-11 igrača. Sad ćete osetiti šta znači zidanje od 0
D

Dajvak

pre 3 dana

Dečko je ovo znao već od sredine prošle sezone, to se vidjelo po njegovim lošim igrama i čistom otaljavanju posla. Sretan ti put,jedan je Dante. 🖤🤍
G

Grr

pre 3 dana

Posle sezone provedene u Partizanu gde se "nesrtučno" radi neki odlaze i osvajaju EL, neki odu/vrate se u NBA, neki u vrhunske timove EL,... a iz nekih drugih klubova odlaze u Kinu, FMP1 i slične "velikane".
O

Osmopulos

pre 3 dana

Nekom igraci i dolaze iz NBA,nekom iz Mege...nekom igraci igraju dobro u svakom timu,osim kod njih,nekom igraci beze,a nekom ne zele da odu..neko ima trenera koji pobedjuje rivala 8 puta zaredom,a neko trenera od koga svi zele da odu..
G

GostO

pre 3 dana

Partizan sa time nema veze jer su svi ti koji su bili u Partizanu vec bili oformljeni igraci koji su igrali na vrhunskom nivou i pre Partizana, zato ih je Partizan i placao toliko koliko ih je placao. Bukvalno nista od toga nije Partizanova zasluga, ali vi imate decenijski obicaj da se kitite tudjim perjem, pa zato tvoj komentar i ne cudi.
V

Velizar83

pre 3 dana

Ima nas koji ne navijamo za Partizan, ali pratimo košarku i naravno da ćemo komentarisati i dešavanja u vezi sa njim. Da vam želimo uspehe, i da i ne. Da želimo Željku uspehe, i da i ne. Da želimo da domaći igrači igraju u Partizanu i razvijaju se i Partizan ima uspehe sa njima - apsolutno DA. Taj deo vi ne prihvatate već vidite kao hejt. Možda i jeste, ali isključivo od tipa individua kojih ima ovamo ali i tamo.
n

noleeeeeeeeeee

pre 3 dana

mi ne zelimo domace igrace jer ne postoje isti koji vrijede para koje traze. Zamisli dovedes nekog kao nedovic i das mu 1.2m godisnje. Pa ljepse zapaliti ih.
@

@nolee

pre 3 dana

...pa taj nedovic je imao bolju sezonu nego panter placen 2.6 miliona. slaba ti je ta racunica.
V

View

pre 3 dana

Nek mu je sa srećom. Odlična referenca za Partizan. Exum, Vukčević, Doužer,....samo potvrđuje dobar mesto za napredovanje i otvara vrata za lakši dolazak igrača u Partizan koji ostanu bez angažmana u NBA. C&R
K

Kura kurcevic

pre 3 dana

Potrazi Lekara pod HITNO
G

GrobarskeIluzije

pre 3 dana

Prijatelju a jel on pre toga bio u NBA ili u Dinamiku Ostoje filijali ili Igokei,pa avanzovao kod najboljeg trenera od postanka sveta u bilo kom sportu. Vi grobari treba da znate da i dalje Zvezda ima vise domacih igraca u NBA nego Vi od Divca pa sad do Micica i Topica.
M

Metlosky

pre 3 dana

Nije ti dobro,sad vec prisvajate amere koji igrali vec u NBA. Pa vi ste cudo. Bolje kupite metle na Zelenom vencu,nestaju vec,a sprema se deveta vec posto je Zvezda domacin,a i da nije isto bi bilo. Ove godine bicete manje izlupani i izmetlani posto necete igrati srpsku ligu i kup srbije ybog nedostatka igraca domacih. Sva sreca po vas.

Kole Misevski

pre 3 dana

Stvari mozes I da posmatras da Partizan sluzi za dizanje forme I statistike u evroligi I odlazak posle toga u ozbiljne klubove koji se bore za trofeje. Exum,Papapetru,Lesor, prosle godine,dok ove kompletan tim.. Nazalost nije klub za dizanje nasih igraca vec inostranih...Znaci na celu sa trenerom Obradovicem ste postali razvojni klub za uzimanje masnih para i paljba u ozbiljne ekipe.
J

Jednostavno

pre 3 dana

Nek Partizan uzme nekog iz letonske lige pa neka ga šalje dalje, ovo su sve top igrači nabrojani koji su došli iz top klubova Evrolige i NBA, Zeljko nije Dule da napravi igrača.
Z

Zvezdaš 73

pre 3 dana

Od ove godine ništa. Trebaće mu najmanje toliko za mentalni oporavak
Г

Групни

pre 3 dana

добар играч али што се Партизана тиче савршено се уклопио у бледа издања прошле сезоне ! недоречен, на пола могућности, коректан спортиста, све најбоље надаље ....
R

Reda 11

pre 3 dana

Danima pisem, nocima ne spavam. Da li ovo Zeljko Obradovic radi tendeciozno da unisti klub, ili je naprosto izgubio kompas. Umesto da na poziciji 1 pridodas Avramovicu i Smitu jednog MCC. Da na poziciji 2 Pantera rasteretis da ne glumi vise pleja, uz Doziera pridodas Vanju Marinkovica. Da na poziciji 3 Naneliju i Ponitki pridodas jednog igraca ne mora on biti evologaski. Da na poziciji 4 Ledeyu pridodas Bongu ili Monekea. Na poziciji 5 Kaboklu, Smajlagicu, Kaminskom pridodas npr Jonsa. Jer i Kaboklo i Smajlagic mogu da pokriju 4-tku. Time unapredis vec uigran tim, godinama zajedno. Sta ti uradis? Ceoooo tim rasteras, znajuci da na trzistu ma koliko para imao nemaaaa Extra klase igraca. Ne mogu da razumem zasto se nije islo kao tome da se tim unapredi tim!!!?? Zasto je Real Madrid tu gde jeste. Matorom Rodrigezu, Ljulju, Coseru, Fernandezu, Tavarezu itd se pridodaju igraciiiii!!! Niko ne otera ceo tim.
a

arroyo

pre 3 dana

ko ti je taj MCC, da nije možda Modi Kiler Kekentajer?
7

79

pre 3 dana

Realan i tačan komentar,pogotovo onaj deo da nema slobodnih i kvalitetnih igrača na tržištu.
G

GostO

pre 3 dana

Ma to je samo zbog Zeljka i Partizana. Nije pobegao od njih glavom bez obzira. I nije zato sto je i pre toga igrao u NBA.
V

View

pre 3 dana

ovaj decko bi eksplodirao sledece sezone, ali mi zbog jednog coveka moramo ceo tim da teramo....
D

Djovani

pre 3 dana

ovo svi treba da vide, Zeljko pravi NBA igrace, zato nam i dolaze, prepoznali su rad da mogu da se vinu do NBA kroz Zeljka
A

ABCDE

pre 3 dana

Rumenoglu krivac za ocajnu sezonu Partizana. Zamislite,covek otpustio komoletan tim pred novu sezonu? Doveo sumnjive prosek strance. Ostoja lozi masu da pravi drim-tim. Prijateljski da vam kazem,sledeca sezona mirise na ambis. KRK i KLS nema ko da igra. Za EL ovo sto je dovedeno je. as tanko. Zvezda se lepo pojacala,tako da nema Partizan ti mnogo sta da trazi. Po komentarima grobara,oni i dalje ne shvataju da su u kanalu. Ne vide valjda zbog prevelike mrznje. Oslepo sam,Ooooslepo saaaaam...
E

Elem

pre 3 dana

Zanimljivo Minesota nije angažovala nijednog igrača iz CZ već bas njega?! Pa, kako to? Biće da nemaju pojma o kosarci u NBA pa su odlucili da angažuju Douzera a ne nekog igrača CZ. Toliko cene te “ogromne” uspehe crvenobelih.
B

Bandalowski

pre 3 dana

Malo neprijatno, al ae..
a

arroyo

pre 3 dana

ako to smatrate za uspeh, čestitam na uspehu
Z

ZV

pre 3 dana

Da se pridruzim cestitkama za osvojeni trofej POVRATKA igraca u NBA. Jes ga Zoc napravio,nema sta....
p

pokahontass

pre 3 dana

zeljko je sam u onom intervjuu rekao da je njemu klub prozio podrsku i da njega navijaci obozavaj, da je generalno najveca zvezda tima. na krilima toga, zbog neuspesne sezone, a kako on kaze, nikada i nigde nije dobio otkaz, odlucio je to da iskoristi i da promeni ceo tim. pazi ceo tim. ostace samo koprivica i to 99.99% zbog caleta. pa evo sad ja da pitam nas navijace partizana, sta cemo da pevamo-radimo ukoliko sezona proce kao prosla ili jos gore, losije nego prosla. zvezda je dovela ceo tim. na postojeci je dovela, barem na papiru, bolje igrace. za to cemo tek da vidimo, vreme ce pokazati. volim zeljka i zaista sam zahvalan sto se vratio, ali mi se cini da su on i ostoja malo poceli da se igraju sa partizanom. opet niko nece odgovarati za losu sezonu, pa nismo im mi sastavljali tim!!! nisam bio do sada za to da zeljko ide, ali posle ovog remonta, ako do januara ne bude partizan prvi u aba i konkurentan u EL za top 8 zeljko mora da ide. jer ovo je sve njihovo maslo. pa majku mu nema sanse da je bas sve do igraca, da nijedan ne valja.
.

. Miso seljo

pre 3 dana

Za razvoj nase kosarke ovo je pogubno. Sve sami stranci i dati milioni eura a nasih igrača nigde.
G

Guru

pre 3 dana

Kao navijac Partizana, gledam i ne verujem i pitam se sta to nije stimalo prosle godine... Okej, ekipa iz pretprosle je bila vrh(Exum, Panter, Papapetru, Lidej, Lesor), ali mi nista losiju ekipu nismo imali ni prosle godine, mozda za nijansu, nismo eto imali igraca kao Exum da moze da se zaleti i lagano poentira, ili Lesora najveceg borca u Evropi, ali opet npr. na toj poziciji 5 si imao Kabokla i Kaminskog koji pucaju trojke u visokim procentima. Dozier je veoma dobar igrac i iskreno nije se nije lose pokazao, verujem da bi ove godine mogao da odigra na mnogo vecem nivou, okej sut za 3 mu je onako slabija strana... Nesto debelo nije stimalo, da li su igraci okrenuli ledja Zocu, da li su se pravili klanovi, ko ce ga znati. Znam samo da je sad ceo tim otisao, ostaje Koprivica, manje-vise neupotrebljiv, verovatno zbog caleta i ostaje... Kad ti pustas i Avramovica, onda to debelo nesto nije u redu. Videcemo sta ce ispasti iz svega ovoga i kako cemo izgledati ove sezone. Inace, Zvezda pravi jako dobru ekipu, odnosno oni su vec napravili. Resili pozicije 1,2,3. Mozda mogu da dovedu jos jednu 4 i jednu backup 5 i to je to. Kodi fantasticno resenje za pleja, Kenan i Kalinic iskusni, za Evropu elitni igraci... U najavi jako dobro deluje.
L

Look

pre 3 dana

Ti ako navijas za Partizan ja sam Kleopafra. Kako se boje Zoca hahah
H

Hyypia

pre 3 dana

Ne bojimo se Zelimira. Cekamo da pocne da kuka na sudije kako ovo nigde nije video. Svi ga napustaju i beze sa casova ljubavi.
@

@Look

pre 3 dana

a sta ako navijam za Partizan ne smem da imam lose misljenje o Zeljku i prelaznom roku??
B

Blaki

pre 3 dana

Ja kao navijač Crvene zvezde ti kažem da Željko Obradović ne zna da iskoristi ono najbolje što igrač ima: Doužer, Avramović i Anđušić nisu imali slobodu u igri, već su odmah bili kažnjavani i za najmanju grešku. Za razliku od Pantera koji je mogao da divlja i radi šta hoće.
Г

Групни

pre 3 dana

коментар ти је океј, али замерам што се бавиш Предграђем ... прво, да рашчистимо са екипом од прошле године ! сви играчи су могли да се покажу, искажу и докажу .... имали су 5 такмичења са степенастом тежином и од тренера тачну минутажу и задатке ! на крају су пре свега недисциплином показали да нису у фокусу ! дакле, нису кликнули, а били су слабији од прошле сезоне ! када погледаш скор, таман за те слабости смо имали и слабији учинак ! а што се предстојеће сезоне тиче, још смо слабији, а да ли ће доћи до боље атмосфере, видећемо ... сада мало о "страшном" Предграђу, чисто да ти пребајем (од стра') ... прошле сезоне су имали 8 топ појачања, јаче играче, са све појачањима од Мишка и сијамског ФМПа ... и били су гори тамо где се Џемс Бонд пита и где од притиска навијача остане им кита . . . и сада су још мало Гарагани нагарили, па ће вероватно Евролигу да издрже дуже, нпр до фебруара, јер Олива тренер нема капацитет да разговора са судијама, нема тежину на неким другим позицијама, тако да ће Партизан опет бити изнад тамо где су услови имало регуларнији ...
S

Sumar

pre 3 dana

Ma u treneru je problem umislio da je Bog.
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Jel poneo metlu?
.

....reci te....

pre 3 dana

....šta je tatko napravio....
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Partizan je u košarci uz megu i Barcelonu najviše igrača dao nba. U fudbalu takođe jedini u Srbiji koji može da proda igrača u lige petice. Još jedan dokaz da je Partizan najveća Institucija u ovoj državi i bez koga reprezentacija i u fudbalu, i u košarci i u skorom svakom sportu ne bi postojala. Grobari budite ponosni što navijate za Partizan!
D

DekiSum

pre 3 dana

U ovom slučaju niste ga dali ali nema veze
J

Joj druze

pre 3 dana

Bas boli?
S

Statler

pre 3 dana

Da, Dozier je poznati izdanak crno bele škole.
A

ABCDE

pre 3 dana

Budala rogove nema,ovako se prepoznaje?! Cuj Partizan dao Douzera u NBA? Pa vi ste ga doveli iz NBA,nije igrac napravljen u Partizanu.
G

Gostgost

pre 3 dana

Koliko lazi na jednom mestu...
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Partizan je u košarci uz megu i Barcelonu najviše igrača dao nba. U fudbalu takođe jedini u Srbiji koji može da proda igrača u lige petice. Još jedan dokaz da je Partizan najveća Institucija u ovoj državi i bez koga reprezentacija i u fudbalu, i u košarci i u skorom svakom sportu ne bi postojala. Grobari budite ponosni što navijate za Partizan!
z

zoc top 12

pre 3 dana

Znaci ovaj igrac "ne valja" crvenom turkoglu treneru a valja NBA klubu Minesoti koja je jedan od najboljih klubova u Americi!
H

Huggo

pre 3 dana

Iz Partizana samo u Nba,iz nekih drugih klubova se ide u ......pm
B

Boners

pre 3 dana

U Partizan dosao iz trece lige Skotske i odmah napredovao.
7

777

pre 3 dana

Sigurno je igrao za male pare u Partizanu kad se vec vraca u nba.
D

Delfigo

pre 3 dana

Manje od Kalinića je imao sigurno
T

T00550

pre 3 dana

Kalinic dolazi u sampiona, osvajaca triplete, a ovaj bezi od rumenog
Г

ГрупнивсТУпољев

pre 3 dana

Дрвени, Глинени, Ноћни ? триплета !? моћно ....
P

Papuka

pre 3 dana

Haha sad jos da pisete kako mu Zeljko spasio karijeru i napravio od njega NBA igraca 😂
B

Burek

pre 3 dana

Da je Egzum ostao i protekle sezone ovde moguće da bi nazadovao
p

p9

pre 3 dana

a žocu nije valjo
u

uplakano grobarče

pre 3 dana

otišo si dožere ostala je tuga uvek će te voleti hezonje sa juga
N

Neverovatno

pre 2 dana

Ovo je rima koju može smisliti sedmogodišnjak jedino, ali kad vidim broj lakova uplašim se. Botovski forum.
B

Burek

pre 3 dana

Nije dobar za Partizan, a jeste za NBA ? Da ipak nije to do Željka ?
b

bio sam lord

pre 3 dana

kakve je cveklimir sve imao igrače a tamburao ga ko stigne
7

7

pre 3 dana

jes ga cvekla razvio
0

0988i

pre 3 dana

RUMENI UPROPASTIO UGNJETAVANI KLUB. JEL VIDITE SAD KOLIKO ON NE ZNA?
I

Ivancuga

pre 3 dana

Nema sta, Savic mora da odgovara za losu selekciju prosle godine i ceo raspusteni tim. Smesno je da je zvezda dovela vise igraca a ima formiran ceo tim, nedeljama cure informacije i kao dogovoreno je sa braunom,mike-om itd, bliski portali njima objavljuju,a ne potpisuje se nista. Neka bude negde drugo sportski direktor pa neka sedi po ceo dan u Crown plazi kao sada..
D

DDF

pre 3 dana

Osim Pantera i Ledeja koji su otisli u Barcelonu i Milanu,u kojim su to klubovima otisli ostali igraci i koje uloge ce imati u timu,svima je pruzena prilika i mnogi nisu dorasli prvo igranja EL i igrama u ABA LIGI sami sebi su na kraju sezone otisli tacno gde i pripadaju,u daleko slabijim takmicenjima i klubovima Douzer ima odlicnih kvaliteta u igri,problemi sa kolenima i privikavanje na evropsku kosarku nisu doneli previse toga kvalitetnog za njega i Partizan
9

95

pre 3 dana

A Žocu nije valjao...
M

Milos98767

pre 3 dana

Zeljko ih vraca na Nba scenu, place li Misko?
г

гост25

pre 3 dana

Поново из Партизана...🥰
G

Good luck & thank you, PJ

pre 3 dana

A kad će Partizan opet igrati s NBA timovima?
2

24.232

pre 3 dana

Dokaz da se u NBA zavrsava zbog agenata i veza... a ne sigurno zbog njegove prethodne sezone i neke forme, brojki... "Dozier’s agent Kevin Bradbury of @LIFTSPORTSMNGMT worked with Tim Connelly on Dozier’s past deal with Denver and now Connelly brings Dozier to Minnesota with him too."
B

Burek

pre 3 dana

Po ovome ispada da su EL i ABA liga jače od NBA
x

xwuaqi1

pre 3 dana

Nema kad Zeljko upregne samo NBA ili Barsa...pa pogledajte gde su otisli igraci, gorece Dubaji

Dorcolac

pre 3 dana

A odakle su dosli? To samo pokazuje koliko vi drzavnih para imate na raspolaganju da NBA igrace mozete da dovodite bez problema, Real, Panatenaikos pa vi po bahatosti samo se jos Dubai ceka
3

369963

pre 3 dana

A posle Zelimir ne valja???? Samo stancuje NBA igrace. Doduse nekima put nije udoban, pa koriste metle???
S

Sad kada

pre 3 dana

Sad kada krene da ubacuje po 9 poena po utakmici bice eto kako mu je Zeljko spasao karijeru, Zeljko je napravio PJ-a. Zeljko je zasluzan sto igra sezonu zivota 😂😂
D

Dre

pre 3 dana

Ovaj decko, Naneli i Avramovic igracine, generalno kakvu je timcinu imao Partizan ali na kraju sve lose ispalo, jakoo lose, misljenja sam da je za sve Obradovic kriv.iskren delija
Г

Групни

pre 3 dana

верујем да си Делија ...верујем да је Сфера водио Орбиту би освојио ... све верујем али да је Обрадовић крив не верујем ... јер веровати Делији да се за Партизан секира исто је и веровати Циганину када свира ...
B

Bandalowski

pre 3 dana

Cveklimirova skola