©Starsport
©Starsport

Iz Partizana u NBA: Pi Džej Doužer novi igrač Minesote

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.07.24. | 23:24

Amerikanac se vratio u najjaču ligu na svetu

Posle epizode u Partizanu Pi Džej Doužer se vratio na NBA pozornicu. Kako navodi dobro obavešteni novinar Adrijan Vojnarovski, Amerikanac je kao slobodan igrač stigao u Minesotu gde je potpisao jednogodišnji ugovor sa Timbervulvsima.

Američki košarkaš je prethodnu sezonu proveo u redovima Partizan Mozzart Beta u kojem je uspeo da se vrati u željenu formu posle teškog perioda sa kojim se suočio posle kidanja ligamenta kolena 2021. godine.

Izabrane vesti

Od peha koji mu se dogodio u decembru 2021. godine u dresu Denvera na susretu sa Portlandom Pi Džej Doužer je tražio sredinu u kojoj će se vratiti na željeni kolosek, te se početkom prethodne sezone odlučio na prvo internacionalno iskustvo i dolazak među crno-bele.

Nekadašnji košarkaš Oklahome, Bostona, Denvera i Sakramenta tokom minule godine je beležio prosečno 9,2 poena u Evroligi, uz 3 skoka i 3,1 asistenciju, a igre u crno-belim redovima očigledno su bile odskočna daska da se vrati na pozornicu na kojoj je najbolju sezonu imao u dresu Denvera neposredno pred povredu (2020/21).


tagovi

Pi Džej Doužer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara