Hari Kejn (©Reuters)
Hari Kejn (©Reuters)

Ponedeljak bi mogao da bude važan dan za Kejna i Bajern, osim ako Levi opet ne otkaže

Vreme čitanja: 2min | sub. 29.07.23. | 08:51

Razgovori koji su bili planirani za minuli petak u Londonu pomereni su za početak sledeće nedelje

Niko i dalje ne zna šta će biti sa Harijem Kejnom. Počasni predsednik Bajerna Uli Henes zatalasao je javnost izjavom da “Kejn dolazi, ako održi reč“, što je uznemirilo duhove ne samo u Londonu, već i Minhenu pošto smatraju da čuvenom sportskom radniku takve reči nisu bile potrebne...

Kejn naginje ka Bajernu, u Totenhemu na sve moguće načine pokušavaju da sabotiraju ovaj posao u nadi da će kapiten da se predomisli. Pored toga što su već odbijene dve ponude i toga što mu Totenhem nudi brutalne finansije uslove, sada se Danijel Levi dosetio da odugovlačenjem dodatno zakomplikuje transfer.

Izabrane vesti

Naime, prvi čovek Pevaca otkazao je sastanak u Londonu koji je trebalo da se održi u petak i pomeren je za ponedeljak. Bajernovi direktori Kristijan Dresen i Marko Nepe bili su spremni da dođu i razgovaraju o transferu, ali je u poslednji čas sve otkazano.

U Severnom Londonu su svesni da polako gube svog najboljeg igrača i praktično je samo pitanje trenutka kada će on otići. Da li sada za verovatno devetocifrenu sumu novca ili sledećeg leta bez obeštećenja... Totenhem će u svakom slučaju mnogo da izgubi, da li verovatno jedinog igrača svetske klase u svom timu ili novac i njega.

Navodno na Vajt Hart Lejnu razmišljaju o budućnosti bez Kejna, a kao mogućeg naslednika vide upravo Bajernovog klinca Matisa Tela. Francuski tinejdžer već je odbio nekoliko ponuda da ode iz redova Bavaraca, ali u slučaju da od njegovog odlaska zavisi Kejnov dolazak vrlo je moguće da će biti deo paketa. Zato sada Totenhem iščekuje ponedeljak kako bi video treću zvaničnu ponudu u kojoj bi možda mogao da se nađe i Tel. U pitanju je raznovrsni napadač koji može da igra na sve tri ofanzivne pozicije, a prvu sezonu u Bajernu završio je sa pet golova na 22 bundesligaška nastupa.

Što se Bajerna tiče, tu su stvari već jasnije. Ugovor na četiri godine sa visokim primanjima, Kejna će dočekati i reprezentativni kolega Kajl Voker. Ipak, očekuje se da će Bajern morati da istrese na sto preko 100.000.000 evra, verovatno oko 120.000.000 što bi bio novi rekord Bundeslige.

 


tagovi

Hari KejnTotenhemBajern MinhenLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara