REZZIME DANA (subota): Genk pokvario perfektan dan

Vreme čitanja: 3min | sub. 05.10.24. | 23:35

Pogledajte ko vam je 5. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

MANČESTER SITI - FULAM (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:2

Mateo Kovačić prvi put od dolaska među Građane postigao dva gola, a Žeremi Doku je desetak minuta pre kraja otklonio svaku dilemu oko pobednika.

Opširnije OVDE.

KRISTAL PALAS - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 0:1

Alison je svojim telom platio trijumf Liverpula nad Kristal Palasom 1:0 (1:0) u utakmici sedmog kola Premijer lige, pošto je dvadesetak minuta pre kraja morao da bude zamenjen zbog povrede.

Opširnije OVDE.

LIL - TULUZ (tip 1, kvota 1,78) - rezultat 2:1

Imali su gosti prednost na poluvremenu, ali nisu uspeli da izbegnu treći uzastopni poraz. Doge su do preokreta došle sredinom drugog dela utakmice i upisale drugu pobedu zaredom.

INTER - TORINO (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:2

Čak sedmoricu igrača u startnoj postavi je večeras zamenio Simone Inzagi u odnosu na meč sa Crvenom zvezdom i sa igračem više od 20. minuta lako izašao na kraj sa Torinom. Sjajan meč odigrao je Markus Tiram, koji je od potencijalnog preloma zgloba uspeo da stigne do het-trika.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 1,17) - rezultat 3:1

Arsenal se pomučio sa Sautemptonom, iako je dominirao od prvog do poslednjeg minuta, ali je na kraju pokazao karakter i osvojio sva tri boda protiv jedne od najslabijih ekipa Premijer lige.

Opširnije OVDE.

REAL MADRID - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 2:0

Trebalo je da bude derbi, ali Viljareal nije želeo borbu prsa u prsa. Puno puta su momci sa Madrigala mučili Kraljeviće poslednjih godina, umeli da dobiju čak i u Madridu, pa ipak, u sezoni koju su veoma dobro počeli, doživeli su tek drugi poraz od Reala sa više od jednog gola razlike u potonjih osam i po godina.

Opširnije OVDE.

UTREHT - RKC (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:2

Gosti su poveli već u drugom minutu, ali su u 26. ostali sa igračem manje, a favorizovani domaćini to iskoristili da brzo izjednače, pa početkom drugog poluvremena pobegnu na nedostižna dva gola razlike.

SPORTING - KASA PIJA (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 2:0

Čak pola sata Sporting je bio bez šuta u okvir gola rivala iako je imao posed lopte skoro 90 odsto, ali kada je posle prodora Trinkaa dobro reagovao Danijel Bragansa, svojim trećim golom u poslednje tri utakmice, jasno je bilo da će Lavovi iz Lisabona upisati i osmu pobedu u isto toliko mečeva portugalskog prvenstva.

Opširnije OVDE.

PSV - SPARTA (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:1

Hladan znoj oblio je domaćine u devetom minutu nadoknade, kada je Erdhujsen postigao gol za izjednačenje, ali VAR je potvrdio da je sudija bio u pravu: visoko podignuta zastavica i - ofsajd.

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

KORTRAJK - GENK (tip 2, kvota 1,63) - rezultat 2:1

Poraz lidera belgijskog prvenstva posle sedam uzastopnih pobeda. Junak pobede domaćih je Naćo Feri, dvostruki strelac na 20. rođendan.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara