(©MN Press)
(©MN Press)

Milošević nasmejan posle debija: Bolje nego što sam očekivao

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 20:38

„Dobri rezultati su najbolji lek za krizu“, kaže trener Partizana

Sa osmehom zadovoljstva na licu je Savo Milošević izašao sa terena u Humskoj. Partizan je na njegovom drugom debiju lako pobedio Tekstilac sa 4:1, a po velikim šansama gledano moglo je da bude još ubedljivije.

Priznao je i šef struke crno-belih, koji je u ponedeljak imao prvi trening sa ekipom, da su mu očekivanja pred ovaj meč bila manja.

Izabrane vesti

S obzirom na celu situaciju, psihološku pre svega, koju smo zatekli, bilo je bolje nego što sam očekivao. Mislio sam da će biti više problema. Sve ono kroz šta smo prošli na treninzima momci su, svi do jednog, sve ispoštovali, od početka do kraja“, istakao je Milošević posle utakmice.

Iako je Partizan u poslednjem minutu poluvremena primio gol za 1:1, a minut pre toga je promašio zicer za dva razlike, Milošević je bio potpuno miran.

„Zaslužili smo i u prvom poluvremenu da vodimo. Rekao sam momcima da ako ovako nastavimo da igramo – neće biti problema. Sve je to i dalje proces. Druga je pobeda u nizu, a dobri rezultati su najbolji lek za krizu. Dobra je stvar što imamo pauzu od dve nedelje, jer ima još mnogo stvari na kojima moramo da radimo. Ova ekipa može bolje. I ovo je bilo solidno, ali možemo bolje“.

Veruje novi trener crno-belih da će se i broj kardinalnih grešaka u odbrani vremenom smanjiti.

„Neke stvari su još zaostavština, ponavljaju se, nemoguće ih je ispraviti tako brzo. Dobro je što nismo platili veliku cenu. Individualne greške će se smanjiti kada psihološka situacioja bude bolja i kada momci steknu više samopouzdanja. Dolaze protivnici koji će biti veći izazov za nas, ali da ne letimo. Mnogo utakmica nas čeka do decembra. Dobro je što ćemo raditi u boljoj atmosferi, jer onda neke stvari mogu da se ubrzaju“, podvukao je Savo Milošević.


tagovi

Savo MiloševićFK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara