Pero Antić i Bogdan Bogdanović (©MN Press)
Pero Antić i Bogdan Bogdanović (©MN Press)

Pero Antić: Dovešću Bogdanovića u Zvezdu kad-tad

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 22:49

Kakva bi to senzacija bila...

Prošlo je već sedam godina od kada je Bogdan Bogdanović otišao u NBA ligu. Posle Partizana i Fenerbahčea zaigrao je za Sakramento, pa Atlantu, čiji dres će nositi i u predstojećoj sezoni. Odlčno se srpski bek adaptirao na najjaču košarkašku ligu na svetu, a kako mu ugovor sa Hoksima važi još tri godine, teško da ćemo ga uskoro ponovo gledati u domaćoj ili makar evropskoj košarci.

Pričao je, ipak, Bogdanović da bi karijeru voleo da završi u Partizanu, u kom je i ponikao, međutim, njegov nekadašnji saigrač iz vremena provedenog u Istanbulu, Pero Antić, ima drugačije planove. Makedonski centar voleo bi da ga vidi u crveno-belom dresu.

Izabrane vesti

"Pre dva dana smo se dopisivali. Konstantno smo u kontaktu, zezamo se, bili smo cimeri. Dovešću ga u Crvenu zvezdu kad-tad. Rekao je da će karijeru završiti u Partizanu, ali ja mislim da će u Crvenoj zvezdi", kroz osmeh je pričao Antić, a prenosi BasketballSphere.

Nekadašnji centar, danas predsednik KS Makedonije, uživo je gledao duel Igokee i Budućnosti u Laktašima, u okviru trećeg kola ABA lige. Tom prilikom dotakao se i Crvene zvezde, za koju je nastupao u dva mandata.

"Odlično izgledaju. Za mene je Crvena zvezda najbolja. Igokea i Crvena zvezda. Za druge nemoj da me pitaš (smeh)... Iskustvo, mnogo domaćih igrača koji se znaju i na čelu sa Milošem Teodosićem, Nedom, Šegijem, Dedom… Biće sve bolje i bolje, poznaju se, dugo su igrali zajedno. Dobra ekipa", konstatovao je Antić.

Sa Bogdanovićem je u Fenerbahčeu bio saigrač, a trenirao ih je Željko Obradović.

"Željko je legenda, uvek ima viziju. Želim im sve najbolje, zna se za koji tim navijam. Ima dobar plan sigurno. Dobra Crvena zvezda bez dobrog Partizana i obrnuto ne ide", smatra Pero Antić.


tagovi

Bogdan BogdanovićPero AntićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara