Nikola Jokić (© ABA liga)
Nikola Jokić (© ABA liga)

Jokić u svlačionici Mege, a heroj pobede u Dubaiju oduševljen: Hteli smo da se pokažemo pred njim

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 19:51

Kosta Kondić pričao je za Mozzart Sport posle fantastične pobede nad Dubaijem u ABA ligi

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Dubaija)

Utakmica ABA lige, a kao da je bio NBA spektakl. Što zbog publike, što zbog dramatičnog finiša. NBA krem na čelu sa Nikolom Jokićem gledao je kako kako Mega ruši Dubai na njihovm terenu, a uloga heroja pripala je mladom Kosti Kondiću koji je ubacio šest ključnih poena u pobedi meča.

Izabrane vesti

"Pobediti bilo koju utakmicu je sjajno, a posebno ovakvu ekipu na njihovom terenu što daje na značaju. Ovo je treća utakmica na kojoj svih 40 minuta igramo odbranu i to nam donosi rezultat, grešimo naravno, ali ta odbrana nas dovodi do pobede", rekao je Kondić za Mozzart Sport posle meča.

Koliko je Mega mlada, govori podatak da najstariji igrač ima svega 23 godine. Onda je i normalno da pitamo odakle toliko hladnokrvnosti u neizvesnoj završnici.

"Iskustvo, moje", uz smeh je Kosta, a onda u zbilji nastavlja:

"Ne znam, ogromna želja... Kada smo krenuli sa pripremama ponavljamo iz dana u dan da idemo da pobedimo. Sa tim mentalitetom dolazimo na utakmice i naravno imamo ogromnu želju".

Na kraju će se pamtiti da je pogodio tri slobodna bacanja koja su bila presudna za trijumf.

"Ostao sam pribran, pogodio sam iako sam tokom utakmice promašivao bacanja. Nismo planirali faul na trojici, ali to se desilo. posle toga je trener pokazao da igramo mirne glave. Nismo imali pritisak jer znamo sa kim igramo i na kraju je bilo nekako baš lepo."

Mega je sada sa tri pobede na vrhu ABA lige.

"Malo ko je očekivao, doduše prošla godina Mege je bila baš uspešna, a u ovu godinu smo ušli da idemo u plej-of. Nismo oečivali ovakav start, ali idemo dalje, ne planiramo da stanemo. Nastavljamo da radimo kao što smo do sada sa istim ciljem kao i do sada".

Glavna zvezda utakmice je bio Nikola Jokić koji je posle utakmice otišao u svlačionicu Mege da čestita ekipi na velikoj pobedi.

"Kada vidite njega, svi negde želimo da igramo dobro, da se pokažemo da bi možda otišli negde dalje. Prosistvo šampiona je onako, da ti neki podstrek da igraš bolje. kada je ušao u svlačionicu česitao nam je i kaže da bi voleo ima emociju koju mi imamo, da se raduje kao i mi", završava Kondić za naš portal.


tagovi

KK MegaKK DubaiABA ligaNikola Jokić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara