Najava dana (utorak, 4. jun): Orlovi sa Austrijancima, ženski fudbal uz Srbiju protiv Slovačke i Rolan Garos

Vreme čitanja: 3min | uto. 04.06.24. | 08:05

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

RUMUNIJA – BUGARSKA, 20.30

Izabrane vesti

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Bugari nisu blistali u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a nama je u sećanju još uvek onaj X ishod protiv Orlova u Leskovcu iz novembra prošle godine. Rumuni su nominalno bolji i jako dugo su bez poraza. Očekuje se da budu dominantnija selekcija na ovom susretu.

AUSTRIJA – SRBIJA, 20.45

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Prošlo je sedam godina od poslednjeg susreta Austrije i Srbije, a te večeri u Beču u kvalifikacijama za Mundijal u Rusiji Orlovi su izgubili sa 3:2, dok su pre toga istim rezultatom slavili na Marakani. Prijateljska je utakmica, ali po tradiciji uvek ima golova kada se sastaju ove dve reprezentacije.

IRSKA – MAĐARSKA, 20.45

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Ako neki meč iz prijateljskog špila danas može da bude egal, onda je to ovaj. Jesu Irci podbacili u kvalifikacijama, ali neće po tradiciji biti milostivi prema Mađarima koji su tek da se zna bili najbolji u kvalifikacionoj grupi u kojoj je igrala i Srbija. Setimo se da su poslednja dva meča ovih selekcija okončana bez pobednika.

PORTUGALIJA – FINSKA, 20.45

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Portugalija je uvek favorit, mada smo tu konstataciju po zlu upamtili u martu kada su Navigatori izgubili od Slovenije sa 2:0. Martinezovom timu tada ni Ronaldo nije pomogao, a sada bi moralo da bude drugačije, mada i Finci umeju da budu neugodni.

ITALIJA – TURSKA, 21.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Italijani su poslednji meč izgubili od Engleza u oktobru prošle godine. Turci su u skorije vreme gubili prijateljske susrete sa Mađarima i Austrijom. Jasno je da su Azuri klasa kojoj ne sme da budu problem ovakvi rivali, naročito u ovom momentu. Poslednji susret ovih selekcija iz 2022. godine okončan je pobedom Italije od 2:3.

SLOVENIJA – JERMENIJA, 18.00

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Nisu samo zimski sportovi za Slovence, već u poslednje vreme i fudbal dobro ide ovoj državi. Setimo se prijateljeke pobede nad Portugalijom i skinimo im kapu. Jermeni godinu dana nisu uspeli da slave pa će sigurno igrati povučeno na ovom meču.

SLOVAČKA Ž. – SRBIJA Ž.,18.00

(Fudbal, kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, žene)

Najbolja ženska reprezentacija Srbije savladala je Slovačku u prvom od dva meča sa istim rivalom u kratkom vremenskom period. Srbija je na startu kvalifikacija igrala bez golova protiv Škotske u Leskovcu, a zatim na neutralnom terenu u Mađarskoj bila bolja od Izraela (4:2). Očekujemo da naše devojke zaigraju motivisano i na ovom meču.

G. DIMITROV – J. SINER, oko 13.50

(Tenis, Rolan Garos)

Posle Stefanosa CicipasaKarlosa Alkarasa i Grigora Dimitrova, plasman u četvrtfinale Rolan Garosa ostvario je i Janik Siner. Italijan je do svog drugog četvrtfinalnog nastupa u Parizu stigao posle trijumfa nad Korentanom Muteom u velikom preokretu - 2:6, 6:3, 6:2, 6:1. Sada ide na Grigora Dimitrova koga je čistio triput zaredom. Doduše, na betonu i sve u periodu od marta prošle, do marta ove godine.

S. CICIPAS – ALKARAS, 20.20

(Tenis, Rolan Garos)

Najpre je Grk uz minimalne poteškoće izašao na kraj sa talentovanim italijanskim teniserom Mateom Arnaldijem, da bi sada Alkaras za nešto više od dva sata bukvalno počistio sa terena Feliksa Ožea-Alijasima - 6:3, 6:3, 6;1. Inače, Alkaras i Cicipas su se dosada pet puta sastali u karijeri, i svih pet okršaja su pripala Špancu.

MONAKO – PARIZ, 18.30

(Košarka, Francuska 1, plej-of)

U ovo finale Monako ulazi kao apsolutni favorit. Istina, u februaru je bio bolji Pariz sa 93:98, ali ovo je neka sasvim druga dimenzija. Verujemo da Monako neće olako shvatiti rivala i da da će igrati odlučno da već na prvom meču stekne prednost koju kvalitativno i zaslužuje.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara