Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

NAJAVA DANA (ponedeljak, 30. septembar): Sautempton traži prvu pobedu u sezoni

Vreme čitanja: 3min | pon. 30.09.24. | 07:58

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

BORAC MOZZART - KRKA, 19.00

Izabrane vesti

(Košarka, ABA liga)

Čačani su na startu ABA lige doživeli ubedljiv poraz od Partizana sa 30 poena razlike, ali to nikako nije ogledalo njihovog kvaliteta. On bi trebao da se vidi u ovom duelu u kojem dočekuju protivnika po svojoj meri. Krka nije dobro započela sezonu jer je osim poraza od Mege u regionalnom takmičenju, upisala i poraz u slovenačkom šampionatu.

KAJZERI - BEŠIKTAŠ, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Domaćin nije u stanju da se sastavi. Ide iz poraza u poraz, tako da bi ga Bešiktaš ovo trebalo da bude puko odrađivanje posla. Jeste da su crni orlovi upisali nezgodan poraz od Ajaksa u Ligi Evrope (4:0) u toku sedmice, ali na domaćem frontu je druga priča. Tu su sila.

NORDSJELAND - BRONDBI, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Traljavo to izgleda i kod jednih i kod drugih zasada što garantuje neizvestan duel. Mada, sa druge strane možda i dosadan. Teško je reći ko je favorit i ima li ga uopšte, ali vredi napomenuti da Brondbi ne zna za poraz u poslednja tri međusobna duela.

BRAUNŠVAJG - LUDVIZBURG, 20.00

(Košarka, Nemačka 1)

Braunšvajg je odlično započeo sezonu pošto je upisao pobedu u oba dosadašnja prvenstvena kola. Pobeđen je najpre Jena, pa onda i Bamberg, a priliku za održavanje maksimalnog učinka imaju protiv Ludvizburga koji je na polovičnom učinku.

AL NASR - AL RAJAN, 20.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Drugo kolo Azijske Lige šampiona i duel u kojem bogati Al Nasr dočekuje Al Rajan. Dva tima se nalaze u potpuno različitim formama. Kristijano Ronaldo i društvo je sa novim trenerom Stefanom Piolijem ušlo u ozbiljan ritam pošto se nalaze u seriji od tri pobede. Sa druge strane, Al Rajan je u nizu od tri poraza u svim takmičenjima.

RASING SANTANDER - KARTAGENA, 20.30

(Fudbal, Španija 2)

Rasing je lider Segunde, dok je Kartagena na njenom dnu. Biće ovo mačiji kašalj za domaćina koji 270 minuta nije primio gol u prvenstvu. Ne igra domaćin efikasno, ali igra na rezultat, a to je najvažnija odlika na putu ka povratku u elitnu diviziju.

PARMA - KALJARI, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Ne zna se ko je grđi. Užasan fudbal igraju i jedni i drugi. Oba tima primaju previše golova, dok su u napadu neefikasni. Prošle sezone na stadioni "Enio Tardini", dva tima su odigrali meč bez golova.

BORNMUT - SAUTEMPTON, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Sautempton još nije okusio slast pobede u aktuelnoj takmičarskoj godini - uz četiri poraza imaju i jedan remi koji su ostvarili u prošlom kolu na gostovanju Ipsviču. Ni Bornmut ne blista, ali barem ima na čemu da zasniva nadu. Kao i da se "vadi" na težak raspored na startu sezone što je istina kada se vidi da su u pet kola igrali sa Njukaslom, Čelsijem i Liverpulom.

VILJAREAL - LAS PALMAS, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Viljareal je apsolutni favorit na ovom meču. Las Palmas suvereno drži poslednje mesto na tabeli i ne planira da se sa njega pomera. Žuta podmornica ove sezone igra samo na domaćem frontu što može da joj pomogne da dođe do visokog plasmana.

AVS - FARENSE, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Farense je muka živa. Bez boda iz šest dosadašnjih kola, uz samo dva postignuta gola. Već mu se crta odlazak u niži rang. Ako nešto želi da promeni, moraće da se trgne što pre, a pogotovo da pokaže više živosti u okršajima sa protivnicima poput AVS-a.



tagovi

sportsko klađenjenajava danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara