Velika policijska akcija u Milanu: Pohapšene vođe navijača Intera

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.09.24. | 10:13

Takođe stradali i ultrasi Milana zbog reketiranja i zakazivanja sukoba

Nema mira u Milanu uoči dolaska Crvene zvezde i meča drugog kola Lige šampiona. Nisu u pitanju fudbaske teme, već dešavanja iz “crne hronike”. Naime, kako pišu svi italijanski mediji milanska policija je ovog jutra pohapsila veliki broj navijača Intera i Milana.

Naime, policija je izvršila opsežnu akciju u Milanu, u kojoj je uhapšeno 18 vođa ultrasa Milana i Intera pod optužbama za kriminalne aktivnosti. Među uhapšenima su istaknute figure iz oba navijačka tabora, uključujući telohranitelja repera Fedeza i nekoliko poznatih imena iz sveta borilačkih sportova.

Izabrane vesti

Prema informacijama koje prenosi italijanski Il Giornale, uhapšeni su optuženi za niz ozbiljnih krivičnih dela, uključujući iznudu, reketiranje parkinga i organizovanje nasilnih sukoba. Akcija dolazi manje od mesec dana nakon ubistva ultrasa Intera, Antonija Beloka, koji je nastradao u sukobu noževima.

Da podetimo, italijanska policija i vlasti grada Milana zabranili su navijačima Crvene zvezde dolazak na gostovanje Interu u drugom kolu Lige šampiona.


tagovi

Interac milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara