Ergin Ataman (©MN Press)
Ergin Ataman (©MN Press)

Ataman samouvereno: Osvojićemo Evroligu i domaće prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.09.24. | 11:00

"Ko se seća koji tim je osvojio Kup prošle sezone?!", malo podrugljivo je istakao trener košarkaša Panatinaikosa nakon poraza od Olimpijakosa u finalu Superkupa

Nisu uspeli košarkaši Panatinaikosa da osvoje prvi trofej u sezoni pošto su u finalu Superkupa Grčke izgubili od najvećeg rivala, Olimpijakosa sa 85:86. Ipak, taj poraz ni najmanje nije zabrinuo trenera Zelenih, Ergina Atamana, koji je posle utakmice na Rodosu, u svom prepoznatljivom maniru, istakao da je uveren kako će njegov tim odbraniti titule u Evroligi i domaćem prvenstvu.

"Ko se seća koji tim je osvojio Kup prošle sezone?! Budite spremni za Evroligu i grčko prvenstvo. Na kraju, mi ćemo biti ti koji ćemo ih osvojiti", rekao je turski stručnjak.

Izabrane vesti

On je takođe ukazao na to da su sudije propustile da sviraju "goaltending" početkom drugog poluvremena. Burne pritužbe dovele su do toga da zaradi tehničku grešku.

"Utakmica je bila intezivna, ali kvalitet nije bio dobar. Nismo igrali dobru košarku. Ipak, borili smo se za pobedu, izgubili jednim košem razlike. Nisu priznali poene Lesora, a meni su dali tehničku. To je previše za ovakvu utakmicu. Sve u svemu, Olimpijakos je igrao bolje od nas, pogotovo na poziciji krilnog centra", zaključio je Ataman.


tagovi

KK PanatinaikosErgin AtamanEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara