(AFP)
(AFP)

Luis Enrike precrtao Usmana Dembelea

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.09.24. | 11:04

Najbolji igrač PSŽ-a neće biti akter meča sa Arsenalom

Obojica imaju naglašeni ego, ali trener poseduje moć odlučivanja, pa je Luis Enrike precrtao Usmana Dembelea iz konkurencije za gostovanje Pari Sen Žermena Arsenalu, u drugom kolu Lige šampiona. Među putnicima u London nema nekadašnjeg krilnog fudbalera Barselone i to predstavlja snažan udarac francuskom prvaku pred duel na Emiratima.

Do konflikta je došlo posle meča u petak veče na susretu Svetaca sa Renom. Iako je rezultatski favorit dobro prošao (3:1), ispostavilo se da nije bilo baš sve potaman u odonosu šef stručnog štaba – fudbaler, zbog čega je španski stručnjak reagovao i povukao nepopularan potez.

Izabrane vesti

Lekip navodi da je posle duela na Parku prinčeva došlo do svađe između Enrikea i Dembelea, što se kasnije reflektovalo na odluku trenera, ali da je glavni razlog nezadovoljstva skopčan sa manjkom discipline krilnog napadača. Da li u igri ili u ponašanju, svako može da tumači kako mu volja, ali Usman Dembele je fudbalski svet navikao na slične propuste.

S druge strane, baš je dobro počeo sezonu, zaslužan je za osam golova PSŽ-a na prvih sedam utakmica (po četiri data i nameštena), ali ga u glavnom gradu Engleske neće biti. Baš kao ni Vitinje, Duea, Marka Asensija, Lukasa Ernandeza i davno povređenog Presnela Kimpembea.



tagovi

Usman DembelePari Sen ŽermenLuis EnrikeLiga šampiona

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara