Strahinja Pavlović (Reuters)
Strahinja Pavlović (Reuters)

Popravni za Strahinju Pavlovića protiv Leverkuzena

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.09.24. | 10:31

Gazzetta dello Sport najavljuje da će posle dve utakmice pauze, Paulo Fonseka verovatno vratiti srpskog štopera u startnu postavu Milana

Nije milansko vatreno krštenje u Ligi šampiona prošlo dobro za Strahinju Pavlovića. Grešio je srpski štoper u dodavanjima, uspavao se u šesnaestercu neposredno pred gol Virdžila Van Dajka posle kornera. Popularnog Kalabu je bledo izdanje na San Siru koštalo startne postave koju je u Derbiju della Madonina i duelu sa Lečeom prigrlio Mateo Gabija.

Ipak, Gazzetta dello Sport najavljuje povratak Pavlovića među startnu jedanaestorku Paula Fonseke. Odluka o konačnom izgledu tima koji će sutra gostovati Bajer Leverkuzenu u 2. kolu Lige šampiona biće doneta tokom dana, ali milanski dnevnik tvrdi da će biti veliko iznenađenje ako Srbin ne zauzme mesto u srcu odbrane uz Fikaja Tomorija.

Izabrane vesti

U poslednje dve utakmice, Strahinja je odigrao svega minut takmičarskog fudbala (ušao sa klupe protiv Intera), a portugalski trener će mu dati prednost u odnosu na Gabiju izvesno zbog fudbalskih karakteristika koje ga krase i koje su kompatibilnije za sutrašnji meč od italijanovih fudbalskih kvaliteta.

Naime, izabranici Ćabija Alonsa su izuzetno pokretljivi, agilni i poseduju brzinu sa kojom Gabija teško može da se nosi. Sa druge strane, Strahinja ima dug korak, dovoljno hitrine da im parira.

U utorak od 21.00, rođenog Šapčanina očekuje šesti nastup u dresu Milana. I velika prilika da blesne i odradi kvalitetan popravni protiv jednog od najboljih napada Evrope iz prethodne sezone koji je i u aktuelnoj ostao na okupu.


tagovi

Strahinja Pavlovićac milanLiga šampiona

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara