©Reuters
©Reuters

NAJAVA DANA (ponedeljak, 19. oktobar): Na turneji od Premijer lige, preko Serije A, Bundes lige, sve do turskih terena

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.10.20. | 08:19

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju danas

VBA – BARNLI, 18.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Duel dva tima iz zone ispadanja. Barnli posle tri kola i dalje nema ni bod, dok Vest Brom, iako je uz Liverpul primio najviše golova u prvenstvu, remizirao sa Čelsijem u onoj goleadi na Hotornsu. Na tri od poslednjih pet međusobnih mečeva došla je igra GG&3+, u dva navrata je u tom periodu slavio Vest Brom, jednom Barnli.

LIDS – VULVERHEMPTON, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Lids je do reprezentativne pauze bio u odličnoj formi. Ostao je neporažen na tri uzastopne utakmice u Premijer ligi, zaokruživši sjajni niz remijer sa Mančester Sitijem. S druge strane, Vulvsi su sredinom septembra zapali u malu krizu, pretrpeli tri vezana poraza u svim takmičenjima, ali su se u poslednjem meču sa Fulamom popravili minimalnim trijumfom. Na sva tri prethodna meča slavili su Vukovi.

VERONA – ĐENOVA, 20:45

(Fudbal, Italija 1)

Đenovljani nisu u najboljem takmičarskom ritmu. Zbog brojnih fudbalera pozitivnih u svojim redovima, Grifoni su morali u karantin, te su propustili meč trećeg kola. Verona je nastavila sa tvrdom igrom i u aktuelnoj sezoni. U prošlom kolu je pretrpela minimalni poraz, rundu ranije slavila identičnim rezultatom, a remi bez golova sa Romom pripao joj je na kraju službenim rezultatom.

BOTEV PLOVDIV – ETAR, 19.15

(Fudbal, Bugarska 1)

Etar posle osam kola ima jedan jedini bod na kontu i čak 22 primljena gola. Čvrsto je zakucan za dno tabele i preti mu ekspresna eliminacija iz elite. Botev je u nešto boljoj situaciji. Upisao je dve pozicije i dva remija, i pritom je slavio na četiri od šest poslednjih međusobnih duela.

SANKT PAULI – NIRNBERG, 20.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Identičan učinak imaju dve ekipe pred četvrto kolo - po pobedu, remi i poraz. Međutim, tradicija je na strani Sankt Paulija. Nirnberg nije slavio na poslednjih šest međusobnih susreta, a svaki meč u pomenutom periodu završen je u rasponu od 0-2 gola.

BOAVISTA – GIMARAEŠ, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Gimaraeš igrač ubedljivo najčvršći fudbal. Posle tri kola ima gol-razliku 1:1 i četiri boda u džepu. Međutim, Tijago je neočekivano podneo ostavku i iznenadio sve u klubu posle pobede nad Fereirom. Boavista još uvek čeka na prvo slavlje. Ima dva boda i u proseku prima tri gola po utakmici. Na četiri od poslednjih pet međusobnih mečeva palo je od 0-2 gola.

GALATASARAJ – ALANJA, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Alanja se neočekivano našla na vrhu Superlige posle četiri kola. Još uvek nema poraz, mada je ruku na srce sve trijumfe ostvarila sa timovima iz donjeg dela tabele. Galatasaraj je krenuo sa dve pobede, ali je potom remizirao, da bi u poslednjem kolu pretrpeo poraz od Kasimpaše. Na svih šest mečeva kod kuće istanbulski gigant je slavio protiv Alanje.

JURGORDEN – MALME, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

Malme hita ka naslovu šampiona Švedske. Posle 23 kola ima samo dva poraza, a u poslednje četiri prvenstvene utakmice primio je samo jedan gol. Jurgorden polako posrće. Nije slavio u prvenstvu na poslednjih šest mečeva. Međutim, dobro se u poslednje vreme nosi sa Malmeom. Ima po dva poraza i pobede u prethodnih pet međusobnih duela.

GENGAM – OKSER, 20.45

(Fudbal, Francuska 2)

Gengamova misija povratka u Ligu 1 će izgleda potrajati. Posle šest kola ima sedam bodova i nalazi se tik iznad zone ispadanja. Okser je nešto bolji, ima dva boda više i smešten je na sredini tabele. Gengam kod kuće ima samo jedan poraz na devet mečeva protiv Oksera.  


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara