REZZIME DANA (subota): Ovog puta je trebalo da verujete u Orlove

Vreme čitanja: 3min | sub. 12.10.24. | 23:21

Pogledajte ko vam je 12. oktobra doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

HRVATSKA - ŠKOTSKA (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:1

Hrvatska je zbog kardinalne greške mladog Luke Sučića gubila protiv fanatične, ali Škotske siromašne talentom, a onda je zahvaljujući razigravanjima Ivana Perišića i eguzekucijama špica za budućnost Igora Matanovića i stare kajle Andreja Kramarića preokrenula i pobedila 2:1.

Opširnije OVDE.

ŠPANIJA - DANSKA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:0

Možda ćemo za samo tri dana strepeti od španskih velemajstora i želeti im da imaju jedno od lošijih večeri u poslednje vreme, ali je ove večeri Crvena Furija pomogla reprezentaciji Srbije i trijumfovala protiv Danske 1:0 u utakmici trećeg kola A divizije Lige nacija (1:0).

Opširnije OVDE.

POLJSKA - PORTUGAL (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:3

Stvari koje su radili i rade su za poštovanje, no biće onih koji će i večeras Kristijanu Ronaldu spočitavati da ga nema na velikim takmičenjima i dodati: daje golove samo 'Liliputancima' i osrednjim reprezentacijama. Poljska, čiju je mrežu zatresao u pobedi Portugala – 3:1 (2:0), ne spada u red elitnih, ali za to sa koliko želje ulazi u svaku utakmicu, pa neka je ona i u Ligi nacija – kapa dole.

Opširnije OVDE

KIPAR - RUMUNIJA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:3

Letos su Rumuni prijatno iznenadili dobrim igrama na Evropskom prvenstvu, a ni na jesen njihovi navijači ne mogu da se požale. Rumunija je zada zabeležila pobede na sve tri utakmice u C diviziji Lige nacije, posle Litvanije i takozvanog Kosova, pao je i Kipar. Gosti su sva tri gola dali u drugom poluvremenu, a u strelce su se upisali Radu Dragušin, Razvan Marin i Denis Man.

MAROKO - CENTRALNOAFRIČKA REPUBLIKA (tip 1, kvota 1,10) - rezultat 5:0

Četvrta selekcija planete je isuviše snažna da bi joj Centralnoafrička Republika napravila značajniji problem. Maroko je deklasirao rivala 5:0 i došao do treće pobede iz isto toliko utakmica u kvalifikacijama za naredni Kup afričkih nacija. Dva gola dao je Azedin Unahi, a u stelce su se upisali i Ašraf Hakimi, Sufijan Rahimi i Abde Ezalzuli.

EIBAR - ELDENSE (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 1:0

Pobedio je favorit u utakmici devetog kola Segunde, a gol za pobedu dao je Đon Bautista na asistenciju Mateusa Pereire u 36. minutu. Tim sa stadiona Ipurua sada zauzima peto mesto na tabeli, dok je Eldense dvanaesti. Dva tima ukupno razdvajaju četiri boda.

PRECRTANO

BUGARSKA - LUKSEMBURG (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 0:0

Uspeli su Bugari da vežu i treću uzastopnu utakmicu na kojoj nisu primili gol, samo što su u napadu neefikasno do tačke očaja. U septembru je tim Ilijana Ilijeva odigrao nerešeno protiv Belorusije 0:0 i pobedio protiv Severne Irske 1:0. Sada je Bugarska osvojila bod protiv Luksemburga i došla do svog ukupno petog u C diviziji Lige nacija ove jeseni. Luksemburžanima je ovo prvi bod i sve su bliži selidbi u D diviziju.

SRBIJA - ŠVAJCARSKA (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 2:0

Najzad! Treća sreća! I to onda kada su možda nade u pobedu nad Švajcarskom bile najmanje. Ali, vinula se prežaljena Srbija kao feniks, nošena sjajnom podrškom u Leskovcu, odigrala je najbolju utakmicu u ovoj godini, najbolju posle ko zna koliko vremena i upisala prvi trijumf u Ligi nacija – 2:0 (1:0).

Opširnije OVDE

BELUIZDAD - EL BAJAD (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:3

A evo i jedne klupske utakmice u našam današnjem rezimeu. Veoma interesantan meč viđen je u četvrom kolu alžirske lige. El Bajad je pobedio na gostovanju Beluizdadu Islama Slimanija, nakon što je vodio 2:0, a zatim ispustio vođstvo, da bi na kraju ipak dao gol za pobedu u preko Belaribija u 48. minutu. Interesantno je da je oba gola za domaće dao upravo Islam Slimani.



tagovi

rezzime danaklađenje rezzime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara