©Star Sport
©Star Sport

Nestvarnih mesec dana Andrije Maksimovića: Učinili smo zemlju ponosnom na nas

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.10.24. | 22:54

Prema podacima koje je objavila Crvena zvezda, Maksimović je postao najmlađi debitant u istoriji reprezentacije Srbije sa 17 godina i 129 dana kada se računaju takmičarski mečev

Reprezentacija Srbije je ostvarila veliku pobedu nad Švajcarskom u Leskovcu, a ovaj meč će se pamtiti i po debiju Andrije Maksimovića za seniorsku selekciju Srbije.

Iza Zvezdinog Mesija je fenomenalan period, debitovao je prvo za prvi tim srpskog šampiona u večitom derbiju, potom i u Ligi šampiona, a večeras je kompletirao nestvaran niz.

Izabrane vesti

Prema podacima koje je objavila Crvena zvezda, Maksimović je postao najmlađi debitant u istoriji reprezentacije Srbije sa 17 godina i 129 dana kada se računaju takmičarski mečevi, nadmašivši Mitra Mrkelu koji je imao dan više 17. novembra protiv Bugarske u Sofiji.

"Neverovatan mesec za mene, Liga šampiona, večiti derbi, sad dres sa državnim grbom. Hvala publici na fenomenalnoj podršci, sve je krunisano pobedom. Učinili smo našu zemlju ponosnom na nas i naš tim", rekao je mladi Maksimović za Arenu Sport nakon utakmice.



tagovi

Andrija Maksimović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara