Patrik Berg iz Bodo Glimta (©Reuters)
Patrik Berg iz Bodo Glimta (©Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 7. jul): Zatišje pred EURO buru

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.07.24. | 08:05

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

KOMORSKA OSTRVA - MOZAMBIK, 12.00

Izabrane vesti

(Fudbal, COSAFA kup)

Borba za treće mesto na regionalnom takmičenju država sa juga Crnog kontinenta. Ostrvljani nisu favporiti protiv rivala kojeg nikada do sada nisu porazili. Šta više, uvek su gubili.

ANGOLA - NAMIBIJA, 15.00

(Fudbal, COSAFA kup)

Na stadionu Nelson Mandela bej pada odluka o titularu u COSAFA kupu. I jedni i drugi su u lepoj seriji od sedam mečeva u svim takmičenjima bez poraza, s tim da je Angola vezala tri trijumfa i sva tri puta je došla Mozart kombinazzija GG3+.

NANTONG - ČENGDU, 13.00

(Fudbal, Kina 1)                                   

Nantong je slavio samo jednom u poslednjih pet kola kineskog šampionata, a mrežu nije sačuvao u poslednjih deset rundi. Makar jedan pogodak je pao u prvom poluvremenu poslednjih pet utakmica Čengdua u Kini 1.

BODE/GLIMT - BRAN, 14.30

(Fudbal, Norveška 1)

S obzirom na pozicije koje rivali zauzimaju na tabeli ova utakmica može se smatrati derbijem kola. Domaćin je aktuelni prvak i lider, sa dva boda više, a sa pauze se vratio pobedom. Očekujemo keca, ali i puno pogodaka na obe strane.

MOLDE - LILESTREM, 17.00

(Fudbal, Norveška 1)

Lilestrem povremeno ume da napravi problem Moldeu, ali njihov poslednji susret na ovom terenu okončan je rezultatom 4:0 u korist domaćih. Trenutni poredak i sada najavljuje keca, a ako vas brinu poboljšana izdanja gostiju tu je 3+.

AIK - KALMAR, 14.00

(Fudbal, Švedska 1)

Na poslednjih devet obračuna ovda dva rivala u svim takmičenjima, palo je najviše do dva gola. Međutim, na 13 od poslednjih 16 mečeva Kalmara u Švedskoj 1 došlo je 3+.

GAIS - HAMARBI, 16.30

(Fudbal, Švedska 1)

GAIS i Hamarbi su poravnati, a iste učinke imaju i na domaćem (5-0-1) i na tuđim terenima (2-0-4). Kada se to uzme u obzir, čini nam se da je kec prilično siguran, a sjajno plaća. Verujemo i u goleadu, pa birajte: GG3+ ili 1+I&1+II.

MALME - HALMŠTAD, 16.30

(Fudbal, Švedska 1)

Malme nije doživeo poraz od ovog rivala na čak 22 poslednja odmeravanja u svim takmičenjima, a na osam od poslednjih devet je usput uspeo i da sačuva mrežu.

PALMEIRAS - BAIJA, 23.30

(Fudbal, Brazil 1)

Baija je najuspešniji domaćin prve trećine sezone, ali čim makne sa svoje Arene Fonte Nova stvari nisu tako ružičaste. Istina, skupo „prodaje kožu“, tačnije redovno zatrese mrežu, zbog čega bi keca trebalo iskombinovati sa 3+ ili GG.

ATL. GOJANENSE - ATL. PARANENSE, 23.30

(Fudbal, Brazil 1)

Muči se Gojanense u poslednje vreme i bez pobede je već pet kola, mada i gost nije mnogo bolji pošto je zabeležio samo jedan trijumf u poslednjih šest rundi brazilskog šampionata.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara