Komentari na vest

Milojević pred IMT: Biće neizvesno, dobar su tim

Delija

pre 5 minuta

Ovi maskirani Internet grobari su vise nego patoloski bolesni, nece preboleti 4-ku pa sada teraju Milojevica hhaahaha .
M

MN3

pre 12 minuta

Stvarno, ovaj Milojević je vokabularno neosposobljen i trebao bi ozbiljno razmisliti da uzima časove iz gramatike srpskog jezika, kao i časove iz logike! Ove bljuvotine koje on iznosi na konferencijama za medije su šamar i za Zvezdu! Za neke svoje igrače on ‘ladno izgovori da su “malo povređeni, a mogu da igraju, iako imaju umor”. O kakvom umoru on priča kada je standard UEFA da tim može igrati sledeću utakmicu posle 72 časa! Utakmica protiv IMT dolazi posle 96 časova. Da li su njegovi igrači profesionalci?! O čemu on priča! Molim Mocartsport da nas poštedi konferencija za medije ovog Milojevića!
s

serMudro@Xao

pre 24 minute

Xao – posle ovakvih panegirika o Milojeviću, ti si postao sinonim današnjeg vremena! Tvoj primer je dragocen. Ti si pravi izložbeni eksponat! Pored pet uzastopnih otkaza u inostranstvima, pored onakve sramotne taktike u Bodeu, sa 10 igrača u niskom bloku iza lopte i pored one bruke u Milanu, ti i dalje hvališ ovog nedoraslog trenera! Možes zamisliti kako ćemo proći u Monte Karlu, pa posle protiv Barse u Beogradu!
D

Dokle više

pre oko 1 sat

Malo povređeni, a mogu da igraju, iako imaju umor. Ovaj stvarno ne zna šta govori. Nije ni čudo što je pola tima navodno ispovređivano ako ovako nešto sam trener izjavi.
N

Neizvesna utakmica

pre oko 1 sat

Hahaha. Pa jedna od 9 filijala!! Duhovito
I

Iz sljivika

pre oko 1 sat

Kurtoazno.
L

Lzr

pre oko 2 sata

Vi ste jedino zlo u ovoj drzavi, zato ste dobili i petardu od Kragujevcana, niko ni ne prati ligu zbog vas, OFKa druga a vas klub.
V

Vzz

pre oko 2 sata

Druga tekma za redom protiv svog tima on kaze bice neizvesno… Oce biti bonusi Djiga i Prucev kao protiv Zelje?
S

Spremni za Srpsku ligu Istok

pre oko 2 sata

Nema veze ako se opet Spajić i Krunić spotaknu o loptu kao najgori amateri, manji je blam na domaćim terenima. I Miloje nikako da ih zameni. A one koji pokažu da umeju nešto da urade sa loptom, njih neka menja. To je taj oprobani recept. I ovaj Điga ne znam šta traži na terenu, kad su ga Milojevci doskoro smatrali kombinacijom. On kao pravi štoper se ne uklapa u tu koncepciju gde se nagrađuju oni koji nas ostavljaju bez bodova u LŠ.
s

serMudro

pre oko 2 sata

Samo me zanima da li si svestan i ti i svi vi što ste ovde pametni da sa svojom decom ne bi ušli ni u LK da bi i prvenstvo visilo ??? Time bi ste bili zadovoljni ? Koljemo se u ligi za prvo/drugo mesto, puna Matakana i uživancija... A samo malo objektivniji da budete... Ako pišete kometare tipa, dzaba nam "skupa" pojačanja kad nas je Inter sa drugim timom dobio, onda budite objektivni pa napišite da su dvojica igrača drugog tima Intera skuplji od celog zvezdinog prvog "nikad skupljeg" tima i da smo po našim skupo plaćenim igračima ispod i Interovih omladinaca u cenovnom rangu... De bre kad već jedete to što jedete a što se ne jede budite dostojanstveni i uzmite pribor a ne rukama sve ste i umazali .... Naša "nikad skuplja" pojačanja su za evropski nivo u najmanju ruku smešna ali nam donose igranje u LŠ i ozbiljan novac koji klub diže na izuzetan nivo za naše uslove...prošle godine najskuplji naš kupljen igrač bio 5.5m ove godine 10m... kad krenu igrači od 15-20m onda se ima čemu nadati, ovako ovo je samo prezivljavanje...a u odnosu na nivo pre 10 godina mi smo sad svemirski brod !!!
L

Ludilo mozga

pre oko 2 sata

Dobar ti, a dole su pri dnu tabele, koje ispiranje mozga, bice tesko, bla, bla,bla imas bre ekipu da 10 puta skuplji i bolju i pricas da ce da bude neizvesno,daj bre kome ti pricas lovacke price.
D

Delije staza

pre oko 2 sata

Opasna je faca postao nas Miloje. Mozda i po sluzbenoj duznosti je dobio svoju armiju "postovalaca lika i dela" na internetu. Sta god da napises pa bila to i pozitivna kritika, odmah skacu i brane ga. Biznis!?
X

Xao

pre oko 2 sata

Ima nas koji pamtimo 10 sezona bez evrope, a onda se pojavio ovaj covek i uradio nesto sto niko na globusu nije ocekivao. Tako da je zasluzio bar da ga i ala i vrana ne pljuju anonimno po internetu. S druge strane, jasno je da vama grobarima padne roletna kad mu sliku vidite.
d

da povratis

pre oko 2 sata

evo grobarskih botova koji se predstavljaju kao navijači zvezde sa copy paste komentarima
S

Skupo ne zanaci i kvakitetno

pre oko 2 sata

Sa tolikom razlikom na papiru u vrednosti ekipe u odnosu na druge ovaj tim Zvezde ne bi smeo da izgubi ni jedan bod do kraja prvenstva.Ali pored svih velikih pojacanja Masksimovic trenutno bude najbolji igrac, pa ne moze da se nadomesti izostanak Mimovica( Zelja za brzim oporavkom, da se vrati na teren jos bolji), vracamo se na prethodne godine kada su dovodjena "Velika pojacanja"a na kraju kesten iz vatre vadili domaci starosedeoci.Slazem se da za Evropu treba jos vremena da bi se distigao nivo B ekipa ali za domace prvenstvo mislim da je recenica tezak protivnik vec istrosena fraza.
D

Dzul

pre oko 2 sata

E ako bude neizvesno protiv IMT-a onda da pakujes odmah kofere... ili si to rekao cisto reda radi, onda u redu
p

placiii

pre oko 2 sata

e nece da pakuje kofere
p

pedja986

pre oko 2 sata

neka mu neko kaze da je prvi covek imt dunjic,rodjeni brat ex vodje delija, zna se cija su tvorevina, tako da...ne se.i klark, idi kupi neke ćotke i armani majicu, selja.ino.
Н

Нико као ја

pre oko 2 sata

Биће неизвесно, биће 0:3
W

WhoAmI

pre oko 3 sata

Je l moze nekad da se kaze da smo bolji tim i da se ocekuje pobeda i sve ispod toga bi bilo nezadovoljstvo? To nije prozivanje protivnika, to je cinjenicno stanje. Ako igraci ne mogu da izdrze pritisak da im je posao da pobede IMT vec trener mora da im pravi alibi i pre meca onda nisu za Zvezdu.
a

anahaha

pre oko 3 sata

a predsednik IMT visi na severu ahahaha
K

Komentator

pre oko 2 sata

Da te podsetim - Džomba, Metalac
Z

Zvlat BG

pre oko 2 sata

Odavno nije tamo, sada je po ložama! Druži se sa sportskim trudbenicima!
?

??

pre oko 3 sata

Dosadni ste vise. Apelujem na mocart da ne prenosi izjave nasih trenera. Dosadne su, ponavljaju se, sve su po istom sablonu
J

Jack Sparrow

pre oko 3 sata

Ja se nadam da ce uz Andriju sansu oonacno dobiti i Sljivic ali na svojoj poziciji svi pricaju kako nije nista pokazao momak igrao desno i levo krilo i ni u jednom trenutku nije igrao ofanzivnog veznu tj svoju poziciju zbog konkurencije a to ne znaci da kao u Andrija ne bi pokazao da vredi vise od mnogih.Nikola Mituljikic godinama vucen kroz klupu i na dvojne registracije najbolji igrac drugoplasirane ekike u superligi a odma iza njega Knezevic koji takodje nije docekao sansu u zvezdi. Kostov takodje treba u nasoj ligi povremeno dobiti minute. Razume se sve i velika konkurencija u liga sampiona ali ovi momci su trebali dobijati sansu u nasem prvenstvu i to redovno prvo sto od nase dece mozemo najvise zaraditi drugo sto su mladi i mogu na duze staze igrati dobro u zvezdi i da se nigde ne prodaju. Mituljikic je slicno talentovan kao Maksimovic i Sljivic takodje naravno Andrija iskace i po hrabrosti i po svemu ali da se nije desila situacija sa bonusom pitanje je da li bi uopste dobio sansu ili hi tek u 21. godini kao Mituljikic i Knezevic krenuo da igra redovan fudbal i pokaze da vredi.
R

R9-9

pre oko 3 sata

Sve receno realno, imamo rezultat u nasoj ligi sto bi imali i ds su igrala nasa deca bar dvojica trojica zavisi od utakmice, u evropi nemamo neki iskorak koja god pojacanja doveli i tamo bi slican rezultat imali. A za one koji govore na jednoj utakmici kad dobiju sansu eto kako se igra sa nasom decom tako je bas zato sto dobiju sansu jednom u 10 utakmica.
G

GS

pre oko 2 sata

Igraće Katai, Rodić, Degenek, a mladi će da gule klupu.
A

Arizona State Prison

pre oko 3 sata

presipa iz supljeg u prazno. svaka izjava ista. dobar protivnik, kvalitetna ekipa, lopta je okrugla, bice tesko i slicno. valjda se ne zamera nikome jer ko zna, vec sutra moze ostati bez posla pa da ne zatvara vrata guzicom, da prostiš. Usput ne sme da se prica kako je Kulinban a eno i Zoran tuzili klub zbog neisplacenih plata! Najbolji tim od Barija, 100 miliona budzeta a golman da im oprosti 30 hiljada???
L

Ludilo mozga

pre oko 3 sata

I tebi su isprali mozak da je budzet 100 miliona za dva meseca ce biti 200
K

Komentator

pre oko 3 sata

Za Kulibalija je istina, ali na kog Zorana misliš ?
o

oh boze

pre oko 2 sata

A sta bi ti rekao? da ce biti laganica? ajde vise ne smaraj
K

Komentator

pre oko 3 sata

Gotivim Miloja, ali ovde je jasno da se radi o kurtoaziji