©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Milojević pred IMT: Biće neizvesno, dobar su tim

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 16:34

"Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti", kaže strateg crveno-belih

Nakon psihološke i fizičke potrošnje u Milanu, Crvenu zvezdu očekuje gostovanje IMT-u u Loznici (19.00, Arena Premium), a Vladan Milojević očekuje neizvesnu utakmicu protiv sastava Milana Stojanoskog.

Traktoristi su na pretposlednjoj poziciji Mozzart Bet Superligi, ali šef struke crveno-belih smatra da taj plasman nije u skladu sa kvalitetom ovog tima.

Izabrane vesti

Crveno-beli poslednje gostovanje na Lagatoru pamte po osvojenom trofeju Kupa Srbije.

"Očekuje nas utakmica protiv nadahnute, mlade i poletne ekipe. Biće neizvesno, jer je IMT zaista dobar tim. Imaju mnogo mladih igrača, dobar su kolektiv, sjajno selektirani, o čemu pokazuju i transferi koje su imali u bliskoj prošlosti. Mnogo je tu mladih igrača koji su prošle godine osvojili Omladinsku ligu Srbije, tako da treba obratiti pažnju na čitav kolektiv. Smatram da situacija na tabeli ne oslikava njihov kvalitet i da to nije realno stanje", rekao je Milojević.

Na sitne povrede nadovezali su se i problemi sa umorom pojedinih igrača, tako da će Milojević tek večeras znati sa kojim će timom istrčati na megdan sutrašnjem rivalu.

"Imamo povređenih igrača, ali ne toliko strašno da ne mogu da igraju, uz umor koji postoji. Videćemo posle današnjeg treninga. Lepo je igrati na Lagatoru. Teren je u dobrom stanju, Loznica i okolina vole fudbal, tako da se nadam da će doći u velikoj broju na stadionu koji je zaista impozantan. Verujem da će uživati u dobroj fudbalskoj predstavi".

Talentovani Andrija Maksimović će uskoro biti u prilici da debituje za seniorsku reprezentaciju Srbije i kruniše fantastičnih nekoliko nedelja u seniorskom fudbalu.

"Velika čast za Andriju, ali i nas kao klub. Andrija ide dobrim putem, nadam se da će svoj talenat pokazati i u reprezentaciji, a nema sumnje da je biser srpskog fudbala", zaključio je Milojević.




tagovi

Vladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara