Probrano društvo u prvim redovima (©Mozzart Sport / Nikola Mikić)
Probrano društvo u prvim redovima (©Mozzart Sport / Nikola Mikić)

Velika podrška za Megu u Dubaiju: Jokić, Čančar, Šarić, Stojaković, porodica Krenke...

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.10.24. | 17:40

Vlasnici Denvera sedeli uz agenta Miška Ražnatovića, od kojeg su dobili Megin dres na poklon

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Dubaija)

Slobodan dan između dve utakmice Denver Nagetsa i Boston Seltiksa u Abu Dabiju savršeno se poklopio sa početkom trećeg kola Jadranske lige u Dubaiju. U modernoj Koka Kola Areni gost novog člana regionalnog takmičenja je najmlađi tim istog – Mega.

Izabrane vesti

Posle današnjeg susreta jedan tim moraće da prihvati gorčinu poraza, a sastav Marka Baraća ima veliku podršku i to iz Denver Nagetsa! Naime, po početku druge četvrtine prve redove popunili su dvojica nekadašnjih košarkaša Mege Nikola Jokić i Vlatko Čančar, dok su im društvo pravili saigrač Dario Šarić, te trener Ognjen Stojaković.

Nešto ranije stigla je porodica Krenke u čijem je vlasništvu Denver, tačnije tu su bili Sten i Džoš. Blizu njih je sedeo i generalni menadžer Nagetsa Kalvin But. Podršku Megi dali su i najpoznatiji košarkaški menadžer Miško Ražnatović sa ćerkom, te zlatni reprezentativac Jugoslavije Žarko Čabarkapa. Krenkeovi su od Ražnatovića na poklon dobili dres Mege na poklon.

Džoš i Sten Krenke (©ABA liga - Dragana Stjepanović)Džoš i Sten Krenke (©ABA liga - Dragana Stjepanović)

Zanimljivo, u prvim redovima pozicije su zauzeli još nekadašnji prvi operativac Evrolige Đordi Bertomeu, te predsednik VTB lige Sergej Kuščenko.

Prisustvo NBA asova i sportskih radnika u Dubaiju i te kako će uticati na promociju lige i kluba, ali i da se dodatno motivišu navijači kojih je bilo nekoliko hiljada na tribinama.

Đordi Bertomeu (©ABA liga - Dragana Stjepanović)Đordi Bertomeu (©ABA liga - Dragana Stjepanović)



tagovi

Vlatko ČančarDario ŠarićDenver NagetsNikola JokićSten KrenkeKK MegaKK Dubai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara