Foto: Reuters
Foto: Reuters

NAJAVA DANA (nedelja, 6. decembar): Bitka za Severni London, Zvezda na Đetinji, Milan u Đenovi

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.12.20. | 06:17

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Totenhem nije poražen u poslednjih devet kola, a u poslednja tri nije primio gol. Tobdžije nisu slavile na gostovanju rivalu iz Severnog Londona na poslednjih pet dolazaka.

LIVERPUL - VULVERHEMTON, 20.15

(Fudbal, Engleska 1)

Liverpul je vodio na poluvremenu i slavio na kraju poslednja tri odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Liverpul je kao domaćin u Premijerligi postigao najmanje po dva gola na poslednjih šest susreta.

OSASUNA - BETIS, 16.15

(Fudbal, Španija 1)

Betis je sačuvao mrežu na poslednja tri odmeravanja sa ovim protivnikom u svim takmičenjima. Betis je postigao najmanje po dva gola na pet od poslednjih šest odmeravanja sa Osasunom, takođe u svim takmičenjima.

ROMA - SASUOLO, 15.00

(Fudbal, Italija 1)

Sasulo je u seriji od četiri pobede na gostovanjima u Seriji A, a na osam od poslednjih 10 postigao je najmanje po dva gola. Na pet od poslednjih sedam domaćinstava Rome u ovom takmičenju došlo je 1-1 poluvreme/kraj.

SAMPDORIJA - MILAN

(Fudbal, Italija 1)

Milan, koji je i dalje bez povređenog Ibrahimovića, ulazi u ovaj meč sa nizom od čak 21 susreta bez poraza u Seriji A, od čega je na poslednjih 11 postigao najmanje po dva pogotka.

VERDER - ŠTUTGART, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Verder, koji je pobedio samo na dva meča na svom stadionu od poslednjih 19 u Bundesligi, nije doživeo poraz kao domaćin od ovog gosta na poslednjih 11 susreta u svim takmičenjima.

ŠALKE - BAJER L, 18.00

(Fudbal, Nemačka 1)

Šalke nije pobedio na čak poslednjih 25 susreta u Bundesligi, a na 10 od poslednjih 12 mečeva u ovom takmičenju primio je najmanje po dva gola, te ne čudi što je poslednji na tabeli.

LIL - MONAKO, 13.00

(Fudbal, Francuska 1)

Na osam od poslednjih 10 odmeravanja ova dva kluba u svim takmičenjima palo je tri ili više pogodaka. Monako je u seriji od tri trijumfa na gostovanju Lilu, takođe u svim takičenjima.

INĐIJA - SPARTAK S, 13.00

(Fudbal, Srbija 1)

Na psolednja četiri odmeravanja ova dva kluba u svim takmičenjima palo jer najviše dva gola. Takpođe, na sedma od psolednjih osma mečeva na kojima je Inđija bila domaćin u Srbiji 1 došlo je 0-2 gola

ZLATIBOR - C. ZVEZDA, 16.00

(Fudbal, Srbija 1)

Srpski šampion je u odličnoj formi što je pokazao i uspeh u Ligi Evrope. Crvena zvezda je vodila na poluvremenu i slavila na kraju pet od poslednjih sedam gostovanja u Superligi.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara