NAJAVA DANA (četvrtak, 19. septembar): Mušema se ponovo trese na Marakani

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.24. | 08:06

Evo koji nas najvažniji sportski događaji očekuju danas...

C. ZVEZDA - BENFIKA, 18.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Liga šampiona)

Od povratka na Marakanu Vladan Milojević ima samo jedan poraz u zvaničnim mečevima, onaj u Norveškoj. Mada je i tu prepreku uspeo da prođe, ali Benfika i sve što sa sobom nosi ponos Lisabona biće nešto sasvim drugo. Drugačiji intenzitet, drugačije personalne reference igrača, drugačija trka...

FAJENORD – BAJER, 18.45

(Fudbal, Liga šampiona)

Domaćin ne može da računa na Kalvina Stengsa, još nekoliko igrača je pod znakom pitanja, dok opasni gost iz Nemačke ima kompletnu špostavu u meču ekipa koje su se poslednji put sastale u zvaničnim mečevima još 1987. godine i i osmine finala Kupa UEFA.

ATL. MADRID – RB LAJPCIG, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Obe ekipe su u svojim šampionatima odlično dobro otvorile sezone i dalje nemaju poraz, a posebno je ozbiljan Atleti kada igra na svojoj Vandi na kojoj još nije primio gol u novoj takmičarskoj godini.

MONAKO – BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Mediteranski derbi u Ligi šampiona. Klub iz Kneževine se vratio u LŠ nakon šest godina odsustva, a u goste mu stiže desetkovana Barsa, koja prema trenutnim procenama neće moći da računa na čak osam povređenih igrača, među kojima je i Dani Olmo.

BREST - ŠTURM, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Verovatno duel u prvom kolu Lige šampiona koji će najmanje pažnje skrenuti mada su u pitanju klubovi koji su pre II svetskog rata predstavljali samu evropsku elitu. Posebno velikan iz Graca. Francuskom klubu je ovo inače debi u najjačem kontinentalnom takmičenju.

ATALANTA – ARSENAL, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Tobdžije jure titulu u Engleskoj, a već na startu Lige šampiona moraju da se dokazuju protiv aktuelnih šampiona Lige Evrope. Oba tima imaju dosta povređenih,a posebno Arsenal koji ne može da računa na Odegarda, Merina, Zinčenka...

LEGANES – BILBAO, 19.00

(Fudbal, Španija 1)

Na osam od poslednjih 10 utakmca palo je najviše do dva pogotka. Isto je 0-2 došlo i na sedam od poslednjih osam duela ovih rivala u svim takmičenjima.

TRABZON – KAJZERI, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Trabzon je igra nerešeno i na poluvremenu i na kraju poslednja tri susreta u turskom šampionatu. Na osam od poslednjih devet mečeva Kajserija u Superligu palo je najviše do dva pogotka.

FLAMENGO – ATL. PENJAROL, 00.00

(Fudbal, Kopa Libertadores)

Veliki južnoamerički okršaj dva diva tamošnjeg, ali i svetskog fudbala. O čemu se radi najviše govori podatak da je domaćin ovog susreta trostruki, a gost petostruki osvajač Kopa Libertadores.

HEKEN – JURGORDEN, 19.00

(Fudbal, Švedska 1)

Heken je postigao najmanje po dva gola na osam od poslednjih devet susreta u švedskom šampionatu. A pritom je odigrao nerešeno u poslednje tri runde Alsvenskana.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara