Džud Belingem (©Reuters)
Džud Belingem (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Englesku i Kolumbiju

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.07.24. | 11:28

Nigde nećete da nađete veće

Lopta ne miruje u vrelim letnjim danima. U žiži su završnice Evropskog prvenstva u Nemačkoj i Kopa Amerike u SAD-u. Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremile najveće kvote na svetu na pobedu Engleske protiv Švajcarske i na trijumf Kolumbije protiv Paname.

ENGLESKA – ŠVAJCARSKA (SUBOTA, 18.00), KEC 2,40

Izabrane vesti

Pre početka šampionata, Gordi Albion je bio prvi favorit za tron. Akcije su im pale na "berzi". Slaba igra čete Gareta Sautgejta. Dugogodišnji selektor Engleske je na udaru medija. Nisu pošteđeni ni igrači. Džud Belingem je makazicama spasao svoju selekciju u poslednjim trenucima meča protiv Slovačke u osmini finala. S druge strane, Švajcarci su “pojeli” tužne Italijane (2:0), skinuli im krunu, a u grupnoj fazi je malo falilo da sruše Nemce (Filkrig u sudijskoj nadoknadi doneo bod Pancerima). Tim Murata Jakina je mnogo više pokazao u dosadašnjem toku prvenstva, ali kvalitet je na i dalje na strani Ostrvljana. Švajcarska nikada nije igrala polufinale nekog velkog takmičenja. Mnogo puta je pala u četvrtfinalima EP i SP, pa Sajdžije igraju za istoriju. Čini se da su sazreli za korak više i čak i borbu za najviši plasman. Ove dve selekcije su poslednji put igrale pre dve godine u prijateljskom meču, kada je Albion slavio sa 2:1 na Vembliju. Luk Šo i Hari Kejn bili su strelci za Engleze, dok je Bril Embolo dao jedini pogodak za Sajdžije. Opširniju najavu meča gledajte OVDE.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------

KOLUMBIJA – PANAMA (SUBOTA, 23.55), KEC 1,37

Kolumbijci se vraćaju na staze stare slave posle nekoliko godina tavorenja. Argentinski strateg Nelson Lorenco uspeo je da podigne Kafeterose koji su na Kopa Amerike bili lideri Grupe D iza svetske supersile Brazila. Na papiru Hames Rodrigez i drugovi imaju najlakši posao u četvrtfinalu šampionata protiv Paname, finaliste Gold kupa prošle godine. Meč se igra u Glendejlu, u Arizoni. Selekcija iz Centralne Amerike je uspela da bude bolja od domaćina, SAD-a, a iza Urugvaja u grupnoj fazi. Neće biti u timu Pume Rodrigeza, novog napadača Crvene zvezde, koji se povredio na prvom meču protiv Urugvajaca. Kolumbija je savladala Paragvaj sa 2:1 i Kostariku sa 3:0, a u meču za prvo mesto je odigrala nerešeno – 1:1 protiv Brazila. Hames Rodrigez doživljava drugu mladost po povratka u Južnu Ameriku. Kod Paname najraspoloženiji je napadač ekvadorskog Universidad Katolika Hose Fahardo koji je bio strelac i protiv SAD-a i Bolivije, kada su ostvarene pobede za drugu fazu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara