Dejan Stanković i fudbaleri Ferencvaroša (©Reuters)
Dejan Stanković i fudbaleri Ferencvaroša (©Reuters)

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Benfiku, Bode Glimt i Ferencvaroš

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.24. | 10:53

Nigde nećete da nađete veće

Četvrtak je tradicionalno dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Igraju se revanši plej-ofa za osminu finala u drugorangiranom i trećerangiranom evropskom takmičenju. Bukmejkeri Mozzarta za danas su izdvojili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

U pitanju su kečevi na Ferencvaroš protiv Olimpijakosa, Bode Glimt protiv Ajaksa i dvojku na Benfiku koja gostuje Tuluzu na severu Francuske.

Izabrane vesti

Jedan od najzanimljivijih mečeva plej-ofa za plasman u osminu finala Lige konferencije igra se u Budimpešti. Na noge Feranvarošu Dejana Stankovića stiže Olimpijakos. U prvom meču u Pireju, crveno-beli su u finišu dali gol, pa sa pogotkom viška ide u prestonici Mađarske gde grčki tim očekuje paklena atmosfera. Marokanac Ajub al Kabi je bio čovek odluke u finišu utakmice na stadionu Karaskakis. Zeleno-beli nisu igrali u domaćem šampionatu prethodnog vikenda, dok je Olimpijakos napravio odličnu uvertiru ubedljivom pobedom u Solunu protiv PAOK-a sa 4:1. Odličan početak na klupi Španca Hosea Luisa Mendilibara koji je ovog meseca preuzeo užarenu klupu velikana iz Pireja.

TULUZ – BENFIKA (ČETVRTAK, 18.45), DVOJKA 2,05

Lisabonski Orlovi su pobedili u prvom meču na Lužu sa 2:1, pa tim Rodžera Šmida ostaje favorit za plasman u osmini finala Lige Evrope. Tuluz je imao dobru uvertiru pred revanš. U Ligi 1 je dobio Monako u gostima sa 2:1. Benfika je pregazilia na svom terenu Vizelu sa 6:1. Orlovi imaju pet pobeda i remi na prethodnih šest mečeva u šampionatu Francuske. Pre sedam dana oba gola za šampiona Portugalije delo je argentinskog asa Anhela di Marije, i to oba s bele tačke. Desler je bio jedini strelac za Tuluz u Lisabonu.

BODE GLIMT – AJAKS (ČETVRTAK, 18.45), KEC 2,45

Bode Glimt je vodio sa 2:0 u Amsterdamu, ali je u finišu golovima u sudijskoj nadoknadi Ajaks uspeo da izjednači, pa i dalje ima solidne šanse za plasman u osminu finala Lige konferencije. Kopljanici nisu u formi. Za vikend su odigrali na svom terenu samo 2:2 sa NEC-om. Bode teško gubi na svom stadionu Aspmira gde se očekuje kiša, veštačka podloga koja odgovara momcima u žutim dresovima. Problem za domaćina je što šampionat Norveške nije krenuo, pa tim Kjetila Knudsena nije u takmičraskom ritmu. Ove zime je prvak Vikinga ostao bez najboljeg igrača Amala Pelegrina koji nastavlja karijeru u MLS-u.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvote

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara