(©Reuters)
(©Reuters)

Rodžers se ludo zabavljao: Liga šampiona staje, Seltik igra finale sa Bajernom!

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.09.24. | 01:56

Trener škotskog kluba se našalio posle ubedljivog trijumfa nad Slovanom

Seltiku ide na domaćem frontu, nedavno je potukao Rendžers, a krenulo mu je dobro i u Ligi šampiona. Toliko dobro da se Brendan Rodžers na konferenciji, posle ’petarde’ kojom je škotski tim počastio Slovan iz Bratislave, ludo zabavljao.

Dao je trener škotskog kluba sebi oduška. Našalio se i na trenutak zaličio na navijača sklonog euforiji. Jer, video je Seltik u finalu Lige šampiona, a video je i njegovog protivnika u borbi za ’ušati pehar’.

Izabrane vesti

Ni manje, ni više – mašinerija iz Bavarske. Ona koja je sinoć Dinamo sa Alijanc Arene ispratila sa devet komada u mreži.

„Takmičenje sada prestaje, igramo sa Bajernom u finalu!“, vidno je raspoložen bio Brendan Rodžers, no potom je nastavio u nešto ozbiljnijem tonu:

„Bilo je ovo sjajno veče za sve, mislio sam da ste to osetili pre utakmice. Taj osećaj u publici... Tako sam ponosan na ekipu, na način kako smo igrali sa i bez lopte. Bilo je to neverovatno veče“.

Imaće po čemu ovu noć navijači Seltika da pamte. A, ukoliko njihov klub u narednim utakmicama Lige šampiona ostvari još koji pozitivan rezultat, vraćaće izjavu Brendana Rodžersa.



tagovi

Liga šampionaSeltikBajern MinhenBrendan Rodžers

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara