Hulk u prodoru (©AFP)
Hulk u prodoru (©AFP)

Varničilo na Marakani! Povišeni tonovi, sukob i žustra rasprava Hulka sa saigračem (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.24. | 02:35

Fluminense do pobede u završnici, čovek odluke rezervista Lima

Tijago Silva, Marselo, Bernard na terenu, a u centru pažnje – Hulk. Ovoga puta ne zbog vanserijskog pogotka, kakvog projektila sa preko 30 metara – a umeo je i sa većih razdaljina da posepa mrežu – nego zbog sukoba sa saigračem?!

Varničilo je na Marakani kada je sudija odsvirao kraj prvog poluvremena. Imao je štošta Gustavo Skarpa da prigovori Hulku, išao je za njim, pridikovao... Došlo je do žuštre rasprave, tonovi su bili povišeni, bilo je i blagog odgurivanja, no sve se stišalo tokom pauze. I bilo je mirno do završnice, kada je Fluminense u prvoj utakmici četvrtfinala Kopa Libertadoresa stigao do pobedenad Atletiko Mineirom pogotkom rezerviste Lime – 1:0 (0:0).

Izabrane vesti

Nije išlo Atletiko Mineiru, ništa nije mogao Fluminenseu na Marakani. Tek jedanput su gosti šutnuli u okvir gola, dobar deo utakmice bili su bezopasni. Napadi su bili jalovi, lako ih je čitao domaći sastav. Hulk je solirao, pokušavao sam da prođe kroz celu odbranu, pravio više štete od koristi i sasvim moguće da mu je na tome i zamerio Gustavo Skarpa.

Tražio je desni spoljni Amerike Mineiro odgovore, no nije bilo ni mesto, ni vreme. Mogao je da se strpi do ulaska u svlačionicu, pa tamo da raspravi sa kapitenom. Nijednoga nije izmenio Gabrijel Milito početkom nastavka, do pred sam kraj je Gustavo Skarpa ostao u igri, a malo nakon što je zamenjen pukla je odbrana po njegovoj strani.

Fluminenseu su džokeri doneli pobedu i prednost u četvrtfinalnom dvomeču. Mano Menezes je u drugom poluvrmenu izvršio niz izmena, a sa dve je i te kako pogodio. Keno je promešao odbranu Atletiko Mineira na levom boku, zavrnuo u kazneni prostor, a Lima ju je zakucao. Nije mu prvi put u Kopa Libertadoresu da trese mrežu u bitnom trenutku...

KOPA LIBERTADORES - ČETVRTFINALE (PRVE UTAKMICE)

Sreda

Kolo Kolo - River Plejt 1:1 (0:1)

/Palasios 61 - Pecelja 43/

Fluminense - Atletiko Mineiro 1:0 (0:0)

/Lima 87/

Četvrtak

Botafogo - Sao Paulo 0:0

23.55: (1,40) Flamengo (4,50) Penjarol (8,50)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Južna AmerikaKopa LibertadoresFluminenseAtletiko MineiroHulk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara