(©Reuters)
(©Reuters)

Haland umrtvljen, Siti anesteziran – Inzagi žali zbog nesrušenog 'rekorda'

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.24. | 00:51

Etihad ostao neosvojiva tvrđava u Ligi šampiona od 2018. godine

Što je naumio, to je i uradio. Inter je odsekao Erlinga Halanda, načisto ga umrtvio i odaljio od ostatka tima. Opkolio ga je sa svih strana, predatora iz Premijer lige je u Ligi šampiona učinio nevidljivim. Pošlo je italijanskom šampionu za rukom i da anestezira Mančester Siti, jedino što nije jeste da mu zatrese mrežu.

Malo je onih koji mogu da se pohvale da su uštopovali Mančester Siti, da su mu otupeli oštricu, pa još u Ligi šampiona... Nerazuri su ti, prvi put ove sezone ekipa Pepa Gvardiole nije dala gol, prvi put u Ligi šampiona na svom terenu još od 2018. godine?! Ipak, nije u potpunosti zadovoljan Simone Inzagi, jer izostao je završni udarac.

Izabrane vesti

Da je do njega došlo, Građani bi u Ligi šampiona na Etihadu pretrpeli prvi neuspeh u osnovnom delu utakmice posle šest godina. Jeste tu Real Madrid protekle sezone slavio, međutim, tek posle izvođenja penala.

„Više bih voleo da sam srušio drugi rekord, nisu poraženi još od 2018. godine ovde u Ligi šampiona“, smogao je snage Simone Inzagi da se našali, a potom pohvalio savoje igrače i biranim rečima govorio o Mančester Sitiju:

„Momci su zaista dobro odigrali. Svesni smo kvaliteta našeg protivnika, ali smo dobro radili i mogli smo više da im naudimo u pojedinim situacijama, mogli smo da ih povredimo“.

Inter je imao Siti, međutim, nije ni prvi, a neće biti ni poslednji koji je osetio da može da ga baci na kolena i na kraju to nije učinio.

„Protiv ekipa kao što su Mančester Siti i Real Madrid uvek izgleda da možete da postignete gol, ali se to ne desi, uspeju da se odbrane“.

Simone Inzagi žali za propuštenim prilikama, svestan je da se ne pruža tako često prilika za šah-mat Pepu Gvardioli i Mančester Sitiju. A, on je sada imao lepu da to učini. Na stranu što je mogao da bude i kažnjen, no Ilkaj Gundogan nije bio miran u završnici.

„Patili smo više u drugom poluvremenu, ali one šanse Darmijana i Mhitarjana... Dešavalo se to i u Seriji A, da u završnici ne budemo vešti i tehnički dovoljno dobri. Ali, ovo je prvi put ove sezone da nismo dali gol, to je nešto na čemu ćemo morati da radimo. Čestitam momcima, idemo napred uzdignute glave“, zaključio je trener Intera.


tagovi

Liga šampionaInterMančester SitiSimone Inzagi

Obaveštavaj me

Inter
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara