Foto: Reuters
Foto: Reuters

Može River i sa „pola mozga“ (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.12.20. | 03:24

Godoj Kruz se nije dobro proveo – 3:1

Usmerene su misli River Plejta ka Kopa Libertadores, ali je ovaj sastavu uspeo i sa mešovitim sastavom da overi tri boda u Kupu protiv Godoj Kruza, čisto da dokaže snagu i nikome ne popusti ni za centimetar – 3:1 (2:0).

Sastav iz Buenos Ajresa je već obezbedio prvo mesto u grupi u okviru Kupa Dijego Armando Maradona, pa Marselo Galjardo nije imao toliki pritisak rezultata i mogao je da se okrene Kopa Libertadores. Ipak, River je odigrao maksimalno i uspeo je do novog trijumfa, onako, s pola mozga što se kaže. Rutinski.

Izabrane vesti

Slično je bilo i protiv Rozarija u prethodnom kolu, pa je i tada River slavio sa 2:0. Jasno je da Plejt ima zaista jak tim ove sezone i da mu je Libertadores prioritet, a da ovaj Kup može i sa pola snage da odrađuje i to maksimalno.

I ovaj meč je mogao da bude završen već posle skoro pola sata igre, jer je River brzo stigao do dva gola prednosti. Prvo je precizan bio Zukulini u 7. minutu, da bi Alavarez digao na 2:0 u 34. minutu i tu je bio kraj svih nadanja Godoja.

Jesu, istini za volju, gosti na startu drugog poluvremena preko Badalonija smanjili, ali je sjajni Prato u 70. minutu stavio tačku na ovaj susret posle velike greške defanzivaca Godoja koji su i u tom momentu pokazali da ipak postoji velika razlika u klasi između ove dve ekipe.

 

Galjardo je na ovoj utakmici izveo mešovit tim, a na klupu je stavio sve same argentinske igrače što nije što što se događa često. Bilo je tu dosta igrača iz omladinskog pogona. Može se Riveru...

River je ovu fazu završio sa pet pobeda i samo jednim porazom.

KUP DIJEGO ARMANDO MARADONA, šesto kolo

Nedelja

River Plejt - Godoj Kruz 3:1 (2:0)

/Zkulini 7, Alvarez 34, Prato 70 - Badaloni 53/



tagovi

River Plejt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara