Mohamed Salah (©Reuters)
Mohamed Salah (©Reuters)

Liverpul - Vulverhempton, najveća kvota na svetu 1,72 - Mozzart

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.12.20. | 09:36

Nigde na planeti nećete pronaći ni veće kvote na Benfiku, Liverpul, Viljareal i Rendžers

Novo kolo u najjačim evropskim ligama je u jeku. Ovog vikenda na meniju je mnogo zanimljivih mečeva, a za potpuni užitak pobrinuo se Mozzart koji je za sve igrače pripremio NAJVEĆE KVOTE NA SVETU na izabrane utakmice.

LIVERPUL - VULVERHEMPTON, KEC 1,72

Izabrane vesti

Koga nema, bez njega se mora. Liverpul već mesec i po dana proživljava ovu poznatu izreku, osujećen neigranjem nekoliko važnih aduta i glavnih šrafova engleskog šampionskog tima. Izuzetak nije ni predstojeći dvoboj sa Vulverhemptonom u okviru jednog od derbija 11. runde Premijer lige.

Tradicija je apsolutno na strani Liverpula, koji je slavio na sedam prethodnih prvenstvenih dvoboja, dok je u tom periodu Vulverhempton dva puta uzeo meru Redsima u okviru FA kupa.

Kec je svakako najrealniji, uz najveću kvotu na svetu u Mozzartu.

VILJAREAL - ELČE, KEC 1,40

Viljareal je treći na tabeli Primere, ozbiljno preti da se umeša u borbu za vrh, igra vrlo dobro, dok Elče nije pobedio u prethodna četiri kola.

Viljareal ovde ne bi smeo da ima problem, pobeda je vrlo blizu, a u Mozzartu odigrajte keca s najvećom kvotom na svetu.

BENFIKA - FEREIRA, KEC 1,35

Benfika je jedan od najsigurnijih domaćina u evropskom fudbalu, a kako je pre dva kola napravili kiks kod kuće protiv Brage, sada prosto moraju da savladaju Fereiru, kako im rivali ne bi odmakli.

I za ovaj meč Mozzart nudi najveću kvotu na svetu.

ROS KAUNTI - RENDŽERS, DVOJKA 1,20

Deset godina Rendžersi čekaju titulu u Škotskoj, to je za njih predugo. Sada imaju 11 bodova prednosti u odnosu na Seltik i tu prednost jednostavno ne smeju da ispuste.

A da ne bi došli u tu opasnost, moraju da pobeđuju rivale kao što je Ros Kaunti. Nema sumnje da je ekipa Stivena Džerarda značajno kvalitetnija od domaćina, i da je dvojka vrlo blizu, a na nju ćete najbolju kvotu na svetu pronaći u Mozzartu.

* NAPOMENA: kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu


tagovi

najveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara