"Slavlje Eneramovih drugara"
"Slavlje Eneramovih drugara"

Eneramo prizemljio Bešiktaš, teren se pretvorio u cirkus (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.03.14. | 21:05

Dva pretpostavićemo zemljaka napadača Karabuka odmah uleteli na teren i počeli da izvode kerefeke

Slavlje Eneramovih drugaraFenerbahče je siguran na prvom mestu, ali Bešiktaš i Galatasaraj vodiće veliku borbu za mesto u kvalifikacijama za Ligu šampiona. A večeras je veliki podsticaj u toj nameri dobio ovaj drugi istanbulski gigant, pošto je Karabuk u 27. kolu Super liga zaustavio Bešiktaš i sačuvao bodove kod kuće – 1:0.

Da je Mustafa Pektemek početkom drugog poluvreemena  pogodio makazicama Crni orlovi bi mirne glave mogli da isprate preostale utakmice kola. Ovako, strepeće tokom subotnjeg gostovanja Galate kod Konje, pošto je trenutna razlika između velikih gradskih rivala samo bod u korist Bešiktaša.

Izabrane vesti

Najveći "krivac" za to je 28-godišnji Nigerijac Majkl Eneramo, koji je u 90. minutu postigao jedini gol na meču i Bešiktašu naneo prvi poraz baš od derbija sa Galatom.

Ujedno je i označio početak ludog slavlja dvojice njegovih tamnoputih prijatelja, pretpostavićemo i zemljaka, koji su momentalno uleteli na teren i počeli da prave salta, da se kližu po travi...

Kasimpaša je u drugom meču večeri deklasirala Erčije sa 3:0 i tek drugom pobedom još od sredine novembra probila se do četvrtog mesta na tabeli koje znači i mesto u Ligi Evrope. Ali, pita se i Trabzon, koji sutra gostuje kod Elaziga.

SUPER LIG:

Kasimpaša – Erčije 3:0 (2:0)
/Skarione 30, Eker 40, Bijuk 47/

Karabuk – Bešiktaš 1:0 (0:0)
/Eneramo 90/

Subota:
12.30: Sivas – Gazijantep
15.00: Elazig – Trabzon
18.00: Ahisar – Rize
18.00: Konja – Galatasaraj

Ponedeljak:
19.00: Kajzeri – Antalija
19.00: Eskišehir – Genčlerbirligi
19.00: Fenerbahče – Bursa

(FOTO: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligMajkl EneramoKasimpašaEvropaBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara