Komentari na vest

Realov glas za Zlatnu loptu ide Vinisijusu

A

Adrian Mutu

pre 3 meseca

Ali i mi navijači smo razmaženi nama sada nijedan brazilac ne valja jer su postali trkači dribleri ukratko igrači za kopokabanu a mi smo navikli na ronalda ronaldinja rivalda roberta karlosa kafua žuninja adriana sve same zverke a sad imamo nejmara rodriga vinisijusa rafinju rišarlisona prepotentnu ekipu koja misli da je bogom dana jer je iz brazila ali opet ne može se reći da vini nema kvalitet on samo ima tu ludu brazilsku glavu i da ne igra u realu prošao bi kao gabigol ali pošto se nagrada ne dodeljuje igraču koji je realno najbolji nego koji je najbolji u toj godini vini je svakako za uži izbor osvojio je tri trofeja za sad biće i tih superkupova realno gledano u ovoj godini su podbacili sitijevi igrači za tu nagradu posebno haland a vala i foden u najbitnijim tekmama iako su obojica pre trebala prošle godine da budu favoriti a ne mesi iz prošlosti
D

Diskusija

pre 3 meseca

Interesantno je čitati komentare na ovu temu s tim sto su neki pomesali izbor za mistera sveta sa izborom za najboljeg igrača godine koja je tek na pola i veoma je neizvesno ko ce najvise pokazati u nastavku sezone. To da li je neko lep,simpatičan, arogantan, odvratan , itd., u ovom slučaju na srecu nema uticaja, teren je merilo a igrač koji je do sada po mom misljenju pravio najvecu razliku na terenu u korist svoje ekipe je bez dileme Vinicius Junior. Momak je zastrasujuće dobar i uspesan, čuva ga cela odbrana, sa loptom je opasan na 40 metara od gola, kreće sa centra da unistava protivnike, to do sada nije niko radio poslednjih 35 . godina koliko ja pratim fudbal. Ako ne verujete pitajte odbrambene igrače trenutno najboljih timova sveta da li im je lepo kad lopta stigne do njega. Vinicius Junior na fudbalskom trzistu kakvo je danas nema cenu, koliko god on bio kao pojava nekima nesimpatičan. Sa njim u timu bi iste rezultate koje je ostvario Real postigle mnogo slabije ekipe. Mozda gresim ali vreme će pokazati.
Z

Zvezda 91

pre 3 meseca

Opet neka daju Mesiju zlatnu loptu sta fali.
8

8

pre 3 meseca

Ako Belingam sa Engleskom osvoji Evropsko prvenstvo on će biti proglašen za najboljeg fudbalera za 2024 godinu .
P

Pjer

pre 3 meseca

Prvo je izezutno glupav a kao igrac brz i nista vise specijalno ali posto je manjak vrhunskih tehnicki potkovanih igraca i majstora on i slicni su kao neki igrac,fudbalu nesostaju igraci poput Zidana,Figa,Rui Coste,Del Pijera...nema takvih majstora vise ,sve sami klasicni univerzalci i trkaci. Posle Mesija i Ronalda sada od vrhunskih igraca imamo jos Mbapea i jos 2-3 sa klasu ispod ovo ostalo su Vinisijusi,Sterlinzi,Grilisi i druge skupe prevare.
J

J pali

pre 3 meseca

Bolju belingem statistiku ima a čak ni nije napadač
G

Gost13

pre 3 meseca

Dečko nije najbolji igrač ni Reala. Da se ne lažemo može uzeti zlatnu loptu jer je konkurencija očaj ali realno, nije ni blizu ta klasa igrača.
G

Gosttt

pre 3 meseca

Ne znam zasto se uopste diskutuje, kad se zna da ce da dobije Mesi. I kad zvanicno ode u penziju (kazem zvanicno, jer je penzioner vec par godina), dobice je Mesi. I kad ga jednog dana ne bude bilo, dobice je Mesi. Jer lobi.
Z

Zlatna lopta

pre 3 meseca

je Toni Kros.
h

honduras

pre 3 meseca

kada neko spomene vinisijusa i da je on cudo od igraca, meni je prva asocijacija josip juranovic.jos uvek je u njegovom dzepu.
W

WK

pre 3 meseca

Dosta ce zavisiti od Kopa Amerike i od Eura
M

Ma kakvi

pre 3 meseca

EP ce odrediti zlatnu loptu.
A

Atlantik1996

pre 3 meseca

Toni Kros, zasluzio je.
z

zauzeto ime

pre 3 meseca

gleda se cela sezona ....... toni kros je odlican igrac ali daleko da je za zlatnu loptu, svi su odjednom u euforiji od onog pasa protiv bajerna, realnost je da se gomilu utakmica real i mucio sa njim u postavi, pa udje modric i osetis razliku u igri odma......... da se ne lazemo belingem je bio najbolji, najkorisniji "u realu", imao je jedan period povrede i cuvnja da se zaleci potpuno, inace bi imao jos bolje cifre......... a opet niko ne spominje na primer fodena koji je razvalio u premijer ligi, i u LS do reala, tu se nije video toliko, nije toliki uticaj imao u tom dvomecu, ali decko je najzasluzniji za novu sitijevu titulu ove sezone .......... ja ga licno nevolim ali samo kazem, niko ga nije uzeo u razmatranje, ne vidim zasto je mbape bio bolji od fodena ove sezone? atraktivniji? dao vise golova (francuska liga)? videcemo posle evropskog ko ce tamo imati kakav uticaj
И

И

pre 3 meseca

Mesi i Ronaldo su postavili takve standarde, da sad čovek ima osećaj da niko ne zaslužuje zlatnu loptu. Naravno, nije sve u statistici, ali ono su stvarno bile astronomske brojke, ljudi su davali 50+ golova svake sezone kao od šale, sada ko postigne 20+ može da udje u uži izbor za najboljeg na svetu. Neki napadači koji nisu nikada uzeli zlatnu loptu, tipa Anri i Levandovski da su u ovom trenutku na svom vrhuncu, uzeli bi 5 za redom.
J

Junker

pre 3 meseca

Ne voli ga niko, a mislim da je favorit. Po mom misljenju je daleko ispred Belingem, cak i Kros, sto bi bilo najlepse.
d

dsg

pre 3 meseca

Uzevši u obzir da se pobjednik bira glasanjem, a Vinicius nema baš dobar status u fudbalskom svijetu zbog svog ponašanja, za očekivati je da ne bude izabran. Barem što se tiče kapitena i trenera. E sad, Real Madrid ima izuzetno jak lobi u svijetu fudbala i ne bi bilo iznenadjenje da je osvoji. Mislim da će EP imati ogroman uticaj na izbor pobjednika i treba sačekati kraj istog. Belingem je ozbiljan kandidat i mislim da ako Engleska uzme EP, uz ogroman hajp koji bi mogao doći sa Ostrva gdje ga već sad mnogo uzdižu i medijski propagiraju, neće biti dileme oko toga. Kroos je kandidat ako uspije uzeti prvenstvo sa Njemačkom jer je pobrao simpatije javnosti u zadnji mjesec. Mbape mislim da neće, ali opet ko to više zna. Davno je to prestala biti nagrada po zaslugama, puno više igra ulogu.
K

Kleo

pre 3 meseca

Na stranu neosporivi trenerski kvaliteti Ancelotija, po meni mu je velika mrlja sto dozvoljava uzasno ponasanje Vinisijusa. Jasno mi je da oni moraju da titraju igracima, posto im je svima ego na maksimumu, ali ako je vec takav genije, pedagog, ocinska figura, itd., kao sto ga svi opisuju, nek uzme i kaze ovom mamlazu da to sto radi na svakoj utakmici, od cinicnog smejanja, preko simuliranja, do konstantnog provociranja navijaca nije u redu.
R

Realnost

pre 3 meseca

je da mu Anćeloti nije tata već trener!!!Može da mu kaže ali ne i da ga vaspita!
B

Bruka

pre 3 meseca

Ne, i nadam se da nikad ovakav tip igraca nece istu uzeti. Bonus je njegov karakter, kmecanje, prepucavanje, odvratan igrac
G

GoRun98

pre 3 meseca

Slažem se, Vinisijus je možda odličan igrač, ali stvarno veoma neprijatan, nekulturan i pokvaren. Nažalost to nekoga ne sprečava da bude najbolji fudbaler, ali srećom od njega definitivno ima boljih i što se samog fudbala tiče.
S

Sve to na stranu

pre 3 meseca

Lik je paklen igrac, uz Mbapea najbolji na svetu i igrao je najbitnije utakmice najbolje, ala polufinala protiv Bajerna, protiv Sitija je davao golove i sad u finalu ponovo, kapa dole majstoru fudbala
A

Antonioo

pre 3 meseca

Zlatnu loptu osvaja sig igrac Real Madrida, a da li ce to biti Mbape, Vinisius ili Belingem to cemo da vidimo...