Komentari na vest

Real pometlao Barsu za finale ACB lige

N

Neki novi jezik

pre 3 meseca

Pometlati? Valjda se kaže pomesti.
D

Domaćin

pre 3 meseca

Jesu persirali Grimauu? Je l' bio ljut na sudije? Nemoguce da je Real toliko bolji!
O

Ok

pre 3 meseca

Genijalno srozavanje pojma metlanje. Je l' to relativizacija onih 6-0 ili priprema za 8-0.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Evo, zavrsili su sezonu: Bez F4 Evrolige Real ih ometlao u polufinalu, u regularnom delu tek treci. Ispali u Kupu Kralja. A nista zivo ustedeli nisu, prvo nisu trebali da daju takav ugovor Miroticu,pa da moraju da ga oteraju. Vratili su Vilija i Rubia iz NBA, doveli Jabaria Parkera (jedini dobitak sezone) plus Veseli, Satoranski, Jokobaitis, Kalinic, Abrines, Da Silva, platili obestecenje za Paru i Brizuelu... Ko ce sada da snosi odgovornost? Oteraju Grimaua, dovedu skupljeg trenera, on trazi nove igrace i iz skupljeg u prazno...
S

Sf

pre 3 meseca

Kao Zvezda malog partizančeka METLA 🧹
P

Petrinjo745

pre 3 meseca

Ovi kao mi sa Partizanom, lagana metlica
V

Vasilis

pre 3 meseca

Sad cemo celo leto slusati o povratku Kalinica od raznih “pouzadnih”, a niko ne zna na cemu smo. Mislim da bi Kalina hteo jos da igra negde jer ovde nije normalan pritisak. Meni je samo krivo sto mi uvek zivimo od toga da nam se neko vrati i da uzimamo one koje drugi nece. Sad i u fudbalu se kao ceka Radonjic…
M

Mister M

pre 3 meseca

Da ti kaze neko ko zna. Kalinic ide u Monako.
a

arroyo

pre 3 meseca

sve znaš nema šta
A

Antonioo

pre 3 meseca

Ajmo Zoc u Barsu, ne moze biti gori od Grimaua a Trinki u Partizan
Z

ZvezdaraC

pre 3 meseca

Mislim da ce Itudis u Barsu. A Partizanu bi bukvalno najbolje bilo da dodje Trinkijeri. Sto se Zeljka tice, on je kao Murinjo sad, nijedan od vodecih klubova ga vise nece uzeti, ostao mu je samo Partizan ili neki Dubai. Najbolje bi Partizanu bilo da mu daju mesto pocasnog predsednika i da ide po Evropi da lobira za Partizan.
P

Pobogu...

pre 3 meseca

da li ti misliš da bi ga Barsa nakon ovih 5-6 godina "uspeha" uopšte zvala? Mada, voleo bih da ode tamo (iako mi je kao Zvezdašu draže da ostane u Partizanu), pa da vidim da li bi pričao o sudijama, sudijama, sudijama i srednjem prstu nekog klinca.
A

Alo alo

pre 3 meseca

A zvezdašima samo Zeljko u glavi🤣komedija sa vama.Inace, ako niste znali, prvi pik za trenera Dubajia je Kari Pešic, a svi znamo da vas je on trenirao.Ocigledno se ceka samo završetak OI, pa da zasedne na klupu tog ultra bogatog kluba.