Bruno Kaboklo (© Star sport)
Bruno Kaboklo (© Star sport)

Kaboklo se i dalje ne javlja, Partizan sa tinejdžerom na Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.06.24. | 14:19

Balša Koprivica i dalje ima problema sa povredom i ne očekuje se da će biti spreman za početak finalne serije KLS protiv Crvene zvezde koja startuje u ponedeljak

U potpuno neočekivane probleme je zapao Partizan Mozzart Bet pred početak finalne serije KLS protiv Crvene zvezde. Crno-beli su ostali bez Bruna Kabokla koji je svojevoljno napustio Srbiju i otišao za Floridu gde ima suđenje, a do momenta pisanja ovog teksta se i dalje nije javio nikome u klubu iz Humske pa je sasvim jasno da se neće vratiti niti igrati prvi meč protiv Zvezde koji je zakazan za ponedeljak od 20 časova u Pioniru. Međutim, tu se problemi ne završavaju.

Kaboklo je praktično jedini centar u ekipi posle odlaska Frenka Kaminskog. Naime, Balša Koprivica se povredio još pred polufinale ABA lige protiv Budućnosti. Propustio je sve mečeve od tada i prema poslednjim informacijama Mozzart Sporta, ne očekuje se da pomenuti centar bude spreman za sutra da istrči na parket.

Izabrane vesti

To znači da crno-beli imaju samo Aleksu Dimitrijevića koji je postao punoletan 30. maja kada je i debitovao protiv Mege prošlog četvrtka. Tada je ubacio osam poena i pokupio simpatije malobrojnih navijača u Pioniru.

"U finalu očekujemo pobedu. Smatram da mi mlađi možemo da unesemo energiju u ekipu, igramo pametno i slušamo trenera. Nemam tremu od Zvezde", rekao je Dimitrijević posle Mege verovatno i ne sanjajući da bi zaista mogao da dobije minute protiv Zvezde koja i sama ima problema sa povredama jer Džoel Bolomboj verovatno neće igrati.

Sve ovo znači da ćemo u reketu Partizana najviše gledati Zeka Ledeja i Alena Smailagića, koji su uz Dimitrijevića jedini preostali visoki igrači u timu, ali ne i klasični centri kao što je to bio slučaj sa Kaboklom, Koprivicom i pre toga Kaminskim.

Podsetimo da je na prošlom meču protiv Mege povredu doživeo i Kevin Panter koji se preselio na klupu u drugoj četvrtini protiv Mege zbog bola u kolenu. Čitavu tu utakmicu je presedeo iz predostrožnosti, a prema našim informacijama biće na parketu u ponedeljak uveče.

Finalna serija Superlige Srbije igra se na dve pobede. Crvena zvezda je trenutno u velikoj seriji od šest uzastopnih trijumfa nad Partizanom, a sada bi zaista bilo prvorazredno iznenađenje da crno-beli uspeju da dođu do titule bez klasičnog centra.



tagovi

KK PartizanBruno KabokloBalša KoprivicaKevin Panter

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara