Nemanja Stojić (Star Sport)
Nemanja Stojić (Star Sport)

Stojić: Razgovarao sam sa Zvezdom

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.06.24. | 12:31

Štoper TSC-a potvrdio da čeka rasplet i dogovor dva kluba

Sjajnim igrama i kontinuitetom u poslednje dve sezone Nemanja Stojić zaslužio je mesto među 26 odabranih za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj. Partije u Mozzart Bet Superligi Srbije i Ligi Evrope nisu prošle ispod radara selektora Dragana Stojkovića, ali su bile pomno praćene i u Ljutice Bogdana.

Nije tajna da se Crvena zvezda koja ima praksu angažovanja najboljih fudbalera iz domaćeg prvenstva zainteresovala za štopera TSC-a koji ulazi u poslednjih godinu dana ugovora sa timom iz Bačke Topole.

Izabrane vesti

Trenuntno saigrač u reprezentaciji sa Urošem Spajićem, a deluje da bi od naredne sezone mogao da deli i klupske boje sa Zvezdinim štoperom sa kojim je završio u tandemu u Mozzartovom timu sezone Superlige Srbije. Tako bar deluje iz reči samog Stojića.

"Priča se poslednjih dana o meni i Zvezdi. Ne bih lično mnogo komentarisao. Više je to sada na klubovima. I ja sam razgovaro. Sve u svemu ne mogu mnogo da kažem vezano za sebe dok klubovi ne reše situaciju između sebe", rekao je 190 centimetara visoki defanzivac.

Stojić je ove sezone na četiri fronta sakupio 37 nastupa, od čega je 30 utakmica odigrao u Superligi i sa pozicije štopera došao do četiri gola i dva asistencije. U Ligi Evrope je odigrao svaki meč grupne faze uz asistenciju u remiju sa Olimpijakosom.

Crvenoj zvezdi su nakon još jedne šampionske sezone otišli kapiten Aleksandar Dragović i Nemanja Milunović, pa su od štopera na raspolaganju Vladanu Milojeviću trenutno ostali Spajić, Naser Điga i Miloš Degenek.


tagovi

Nemanja StojićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara