(©sd-crvenazvezda.net)
(©sd-crvenazvezda.net)

Zvezda krenula pripreme sa šestoricom novajlija

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.07.24. | 16:03

Marko Krivokapić izvršio prozivku na stadionu Rajko Mitić

Prvi radni dan na poslu u svojstvu prvog trenera rukometaša Crvene zvezde Marka Krivokapića protekao je u tradicionalnom sastanku pred prvi trening, a zatim i na samom stadionu Rajko Mitić, odakle će crveno-beli pokušati da privuku pelcer i krenu put izazova.

Krivokapiću će asistirati Nenad Puljezević, legendarni golman, koji će obavljati i funkciju trenera golmana. Dobrodošlicu su ekipi poželeli generalni direktor Nenad Peruničić i sportski direktor Ognjen Kajganić, a posle izvršene prozivke kojoj su prisustvovali svi igrači, uključujući i šest pojačanja – Nemanja Momčilović i Aleksa Skuban iz Jugovića, Veljko Davidović iz Radničkog iz Kragujevca, golman Radule Radulović koji je pristigao iz portugalskog Maritima, mladi Jovan Mirković iz Vrbasa i povratnik Marko Knežević iz italijanskog šampiona Fazana, ekipa je odradila i prvi trening.

Izabrane vesti

Crvenu zvezdu su napustili desno krilo Uroš Kolundžić (Dinamo Pančevo), levo krilo Dušan Šmigić (Kolubara), golman Nikola Radovanović, srednji bek Aleksandar Pavlović i pivotmeni Borislav Urta (Azerbejdžan) i Đorđe Majes.

21.00: (1,85) Danska (hen -13,5) Argentina (1,85)

Prema planu i programu, posle medicinskih pregleda, Crvena zvezda će se zaputiti u Vrbas na prvi deo priprema, a do odlaska na turnir u Doboj, Marko Krivokapić će kroz tri pripremne utakmice testirati spremnost i uigravati tim.

U Doboju, na tradicionalnom 55. Međunarodnom TV turniru šampiona od 28. avgusta do 1. septembra, Zvezdu očekuju tri jake utakmice: protiv šampiona Makedonije Eurofarm Pelistera, šampiona Hrvatske i učesnika Lige šampiona Zagreba i trećeplasirane ekipe Mađarske, Tatabanje. Perstižni pripremni turnir Crvena zvezda je osvajala u dva navrata (1974. i 1989), a protekle godine je to učinila Barselona.


tagovi

Marko KrivokapićRK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara