Katarina Dangubić (© Instagram OK Galatasaraj)
Katarina Dangubić (© Instagram OK Galatasaraj)

Svetska šampionka i zvanično produžila ugovor sa turskim gigantom

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.08.24. | 14:28

"Imam veoma dobro iskustvo iz prošle godine", ističe Katarina Dangubić

Priključila se nedavno Katarina Dangubić, verovatno daleko poznatija pod devojačkim prezimenom Lazović, pripremama Galatasaraja. Kako turski gigant pre početka svake sezone sada već tradicionalno organizuje i zvanično potpisivanje ugovora sa odbojkašicama seniorske ekipe, tako je i srpska reprezentativka bila zvezda svečane ceremonije.

Protokolarni čin nije novost za Katarinu. Ona je praktično samo nastavila saradnju iz takmičarske 2023/2024. Deo prethodne sezone provela je u Pekingu pre nego što se preselila u tim iz Istanbula. Očigledno je ostavila i više nego pozitivan utisak zbog čega su čelnici kluba odlučili da je zadrže pred naredne izazove.

Izabrane vesti

"Pre svega, veoma sam srećan što sam ponovo u Galatasaraju. Imam veoma dobro iskustvo iz prošle sezone. Pripreme za novu se nastavljaju punom parom. Želela bih i da se zahvalim svim navijačima na ljubavi koji su pokazali u sezoni za nama. Ove godine daćemo sve što imamo za uspeh kluba", istakla je Katarina Dangubić prilikom potpisivanja ugovora, koja je u dresu nacionalnog tima osvojila i svetsku titulu 2022. u Holandiji i Poljskoj.

Koliko su ambicije veće u odnosu na proteklo izdanje elitnog ranga, kada je Galatasaraj zauzeo šestu poziciju sa 14 pobeda i 12 poraza, potvrdio je i Emir Arlan, inače, član Upravnog odbora.

"Prošle godine bio sam direktor ogranka ženske sekcije sa kojom sam osvojio prvenstvo. Sada ćemo žensku odbojku da podignemo na čelu sa potpredsednikom Mehmetom Džibarom. Planiramo da uložimo svu snagu u takmičenja kakva su Kup izazivača i Superliga. Neka naša nova sezona bude uspešna", optimističan je bio Aral.


 


 


tagovi

Katarina LazovićŽOK Galatasaraj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara