TREĆA SMENA: U Meksiku pada odluka o šampionu, igra se u širom Južne Amerike

Vreme čitanja: 3min | ned. 13.12.20. | 22:59

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Prošetao se River Plejt kroz grupnu fazu Kupa Dijego Armando Maradona i sa prve pozicije ušao u zonu šampiona. Poklekao je na otvaranju takmičenja, ali je u narednih pet kola bio maksimalan. Na startu zone šampiona ukrstiće koplja sa Argentinos Juniorsom, koji se sa druge pozicije domogao naredne faze, a trećeplasiranom Aldosiviju umakao je za dva boda. Čak tri prethodna duela ova dva kluba završena su nerešenim rezultatom.

URAKAN – INDEPENDIJENTE, 01.30

(Fudbal, Kup Dijego Armando Maradona)

Indepenijente se sa druge pozicije plasirao u drugu fazu Kupa Dijego Armando Maradona. Nakon podvlačenja crte po okončanju šestog kola, Independijente je za Kolonom zaostajao bod, ali prva pozicija ne donosi nikakve posebne povlastice, pa argentinski velikan nije mario što je kao drugoplasirani ušao u zonu šampiona. Urakan je u neizvesnoj grupi završio kao prvi i iza sebe ostavio Himnasiju, koja je prošla dalje, te Velez i Patronato. U poslednjem međusobnom susretu slavio je Urakan, a pre toga Inde je vezao tri pobede.

VASKO – FLUMINENSE, 00.30

(Fudbal, Brazil 1)

Pobedama nad Internasionalom i Atletiko Paranaenseom, Fluminense se uključio u borbu za vrh tabele. Duel sa Vasko da Gamom dočekuje na sedmoj poziciji i ne bi trebalo da ima većih problema da savlada Moreplovce koji su u nokdaunu. Skliznuo je Vasko u zonu ispadanja i bez pobede je četiri utakmice u nizu.

BRAZIL DE PELOTAS – GUARANI, 00.30

(Fudbal, Brazil 2)

Guarani se nalazi u odličnoj formi i okršaj sa Brazil de Pelotasom dolazi u pravi trenutak po njih. U poslednjih šest mečeva Guarani je ostvario pet trijumfa i krupnim korakom krenuo je ka napred. Zahuktao se Guarani i ne namerava da stane, a Brazil de Pelotas ne stoji najbolje na tabeli i sve je bliži ulasku u zonu ispadanja.

AUKAS – BARSELONA SC, 01.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Izjednačila se Barselona sa Emelekom na čelu tabele i pripada joj sam vrh zbog nešto bolje gol-razlike, ali i odigranog meča manje. Ne uspeva Barselona u kontinuitetu da pobeđuje, nakon trijumfa odigra nerešeno, pa je po toj logici sada došao red na novi remi. Aukas je slavio samo jednom u prethodnih devet susreta u prvenstvu, a poslednji duel Barselone i Aukasa završen je rezultatom 4:2 u korist Barselone.

JUNIOR – AMERIKA DE KALI, 02.00

(Fudbal, Kolumbija 1)

Junior i Amerika de Kali odigrali su nerešeno bez golova u prvom od dva polufinalna meča. Bilo je svega u Kaliju, ali ne i golova. Santa Fe eliminisao je La Ekvidad, zauzeo mesto u finalu i čeka da vidi ko će mu na megdan. Blagu prednost imaće Junior jer se meč igra na stadionu Metropolitano Roberto Melendez.

LEON – PUMAS UNAM, 03.30

(Fudbal, Meksiko 1)

Leon i Pumas su pre tri dana odigrali prvi meč finala meksičke Aperture, a noćas će pasti odgovor na pitanje kome pripada kruna. U prvoj utakmici, koja je završena 1:1, Pumas je stekao prednost, imao igrača više, ali je Leon u završnici uspeo da poravna rezultat pred revanš.

SERO PORTENJO – SAN LORENCO, 00.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Sero Portenjo ima šansu da se osami na čelu tabele, a da to učini dovoljan mu je i bod protiv San Lorenca, koji se nalazi van osam timova koji će se naći u sledećoj fazi paragvajske Klauzure. Bio je Sero Portenjo najbolja odbrana lige, ali mu je u prethodnoj rundi Nasional Asunsion spakovao četiri gola. Isto toliko je primio i za sedam utakmica. Poslednji međusobni susret Sero Portenja i San Lorenca završen je bez pobednika.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara