Humanitarni tiket u podne: Ostoja Mijailović tipuje za akciju donacije novogodišnjih MOZZART paketića

Vreme čitanja: 4min | uto. 15.12.20. | 11:10

Ko sme, taj može i da prepiše galantan X predsednika KK Partizan na meč Reala i Bilbaa

Glavom i bradom, Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, 15. je član decembarske klase MOZZART igrača plemenitosti. Pobeda je odlukom kompanije zagarantovana makar na iznos uplate od 10.000 dinara, ali mi od Mijailovića očekujemo mnogo, mnogo više... Da li možete da se setite i zbog čega? E, pa povratak u prošlost najdugotrajnije akcije sportskog klađenja vraća nas u 2018. godinu. 

Naime, “Humanitarni tiket u podne” sredinom februara pomenute godine dobio je 107. uspešnog plemenitog kladioca, budući da je Ostoja Mijailović tom prilikom sastavio dobitnu kombinaciju na sumu od 92.900 dinara koliko je kompanija MOZZART donirala čačanskom Domu za slepa i slabovida lica.

Izabrane vesti

Ovoga puta, Ostoja Mijailović odlučio je da tipuje za novogodišnje MOZZART paketiće, ali i da večeras prati Partizan protiv Burža u Evrokupu, da nadgleda tiket težak koeficijenta 19,6. Stegnimo mu palčeve, uz veliki aplauz za hrabru kvotu 4,00 koju je izvukao iz Real Madrida i Atletik Bilbaa.

No, krenimo na posao ne od kraja, već od početka. Prvi na Ostojinom meniju nalazi se par UDINEZE – KROTONE. Krotone, inače čuvar dna Serije A kao da nema šta da traži u Udinama. Naime, domaći su neporaženi na četiri uzastopna meča, imaju tri pobede u nizu, zbog čega se s razlogom nalaze tačno na polovini tabele. Deluje kao da je šansa Udinezea da se osveti rivalu za aprilski poraz pri konačnih 1:2 sasvim izvesna. Uz to, domaćinu je potreban još jedan dobar rezultat kako bi se tim moralno rehabilitovao od poraza u šesnaestini finala Kupa Italije, nakon produžetaka od ekipe Fjorentine.

„Jedinica na Udineze“, reče prvi čovek Partizana, čovek impozantne poslovne i političke biografije.

A, zašto se Mijailović vezao za košarku? Na to pitanje bi svako mogao odgovoriti, jer ako znate da je rođen i odrastao u gradu kraljice igara, da je Čačanin od glave do pete, onda se odgovor na tako jednostavno pitanje koje ima veze sa gradom kraj Morave podrazumeva.

Idemo dalje, jer o Mijailoviću se zna i previše,pa biografski podaci nisu neophodni koliko bet analiza susreta VULVERHEMPTON – ČELSI. Gostujući Čelsi je posle osvajanja Grupe E u okviru Lige šampiona, podbacio protiv Evertona. Vulvsi su u isto vreme sa 4:0 deklasirani od Liverpula, da bi ih zatim Aston Vila tukla s minimalcem. Poraz je tragičan ako znamo da je zadužen u četvrtom minutu sudijske nadoknade. Lampard će sigurno u gostima pokušati da dođe do svih bodova, dok će Vulvsi dati sve od sebe da se obrane, što im nije pošlo za rukom na poslednja dva susreta para.

„Dvojka na Čelsi“...

Sledi utakmica VERDER – DORTMUND. Borusija Dortmund nakon frapantnog, nikako očekivanog poraza kod kuće od Štutgarta (1:5) rešila je da se rastane sa Lusijanom Favrom. Švajcarskom stručnjaku je uručen otkaz, a Dortmund je već na strani, gde protiv Bremena treba da dokazuje da tim nije potpuno raštelovan neugodnim dešavanjima. Ako ne osvoje bodove protiv ekipe koja je sa poslednjih pet utakmica osvojila tek dva boda u utakmicama s Kelnom i Bajernom, pitanje je kako će se u skorijoj busućnosti gledati na sastav koji bi nominalno trebalo da bude ozbiljna prepreka bukvalno za svakog Bundesligaša.

„Ponovo dvojka“, reče čovek oko koga se mnogo toga sem lopte kotrlja, a mi konkretno mislimo na točkove Jaguara i Lend Rovera, budući da je Mijailović vlasnik i generalni direktor firme British Motors Srbija.

Za kraj idemo na tip koji je svakako ispao najskuplji na današnjem listiću. Reč je o sagi para REAL MADRID – ATL. BILBAO. Miris sigurne pobede Reala nije moguće prećutati. Posle onakvog izdanja u gradskom derbiju sa Atletiko Madridom, ekipa Zinedina Zidana teba samo da da potvrdi kvalitet na stadionu Alfredo di Stefano. Međutim, Atletik Bilbao je uvek bio neprijatan protivnik, prošle sezone je odoleo u Madridu (0:0), ali u ovom trenutku nije baš u elementu. Sastav Gaiske Garitana vezao je tri prvenstvene utakmice bez pobede, što otvara put Realu.

„Za kraj X“, rekao je u svom stilu Ostoja Mijailović, izazivajući tu čak i za igru u singlu izazovnu kvotu 4,00! Želite li da je pratite? Slobodno, jer u MOZZART kladionici možete bez problema da popunite tiket, odnosno da prepišete parove prvog čoveka košarkaškog pogona Parnog valjka. Imajući u vidu da ga poznajemo kao vrhunskog poznavaoca sporta koji se dokazao i pobedom u „Humanitarnom tiketu u podne“, ovakvu akciju vam bez obzira na navijačku provinijenciju preporučujemo... Ostoja kada se kladi zna šta radi, pa vi vidite!

I to bi bilo sve od Ostoje Mijailovića, čoveka o kome štampa može da piše kako u sportskoj, tako i u privrednoj, ali i političkoj rubrici. Mi ćemo se zadržati na toj konstataciji, skoro pa uvereni da ćemo se sresti na kraju dana, jer kao što rekosmo, Mijailovićevi tiketi vrlo teško, ili čudom skreću!

Na kraju, onako protokolarno, ostaje nam da umesto rezimea kažemo kako je MOZZART na putu plemenitih tipovanja, zaključno sa današnjim 1.649. “Humanitarnim tiketom u podne”, uspeo da donira ukupno 17.645.394 dinara. Danas će se ta suma svakako uvećati, a da li će se plus brojati sa 10.000 zagarantovanih dinara, ili sa 196.000 dinara, neka od ovog časa sude tipovi Ostoje Mijailovića

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ostoja Mijailović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Fondaciji “Sigurna kuća” iz Prijedora. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 19,60, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

KK PartizanOstoja Mijailovićbet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara