Komentari na vest

Posle skraćenja letnjeg, FIFA uvela treći prelazni rok

P

PRAVA PRIČA

pre oko 3 sata

Gde je u košarci turnir na kojem igra klupski šampion svakog kontinenta?
G

Gdg

pre oko 1 sat

Imas u kosarci intercontinental I kup koji se igrati u septembru svake godine sa tim da iz Evrope ide osvajac Fibine LS a sto se tice Amerike postoji LS sa klubovima iz severne,centralne I juzne Amerike sem iz Kanade I USA a oni salju reprezentacije razvojne lige igraju I prvaci Afrike,Azije,Okeanije.Ako te bas zanima trenutni osvajac je Unikaha ,pobedili su reprezentaciju razvojne lige u finalu, trece nesto je osvojla ekipa Tasmanije (Australia I Okeanija) pobedivsi Al Riyadi iz Libana a peto nesto je uzela ekipa Petro (Angola) protiv Quimsa iz Argentine .

bez_EU4ije

pre oko 3 sata

Prelazni rok od 10 dana 🤡
I

Inzaghi

pre oko 5 sati

Fifa je skroz prolupala, pokušavaju da idu uz korak sa Uefom ali svojim postupcima su sve dalje i dalje od evropskog fudbala.

Fear The Beard

pre oko 5 sati

Klupsko prvenstvo sveta ce biti finasko.U svakom smislu,nikog to nece previse zanimati,bar ne onoliko koliko Fifa ocekuje.
И

И

pre oko 4 sata

Niti ima ikakvog smisla. Zamisli osvoji Red Bul Salzburg i oni bi se kao osećali kao prvaci sveta..
B

Belgrano

pre oko 4 sata

Tako su svi pricali i za Ligu Nacija i Ligu Konferencije, a vidimo da je se probilo i jedno, a pogotovo drugo.
c

cr24

pre oko 4 sata

Znači da Tokijo 91 nema toliku vrednost kao što se prezentuje?
A

Apsolutno nisi

pre oko 2 sata

U pravu. Ima nas koji volimo fudbal u Južnoj Americi, a na primer eno Mesi je u SAD, Ronaldo u SA. Po meni baš lepo takmičenje gde se mogu sastati baš zanimljive ekipe. Tipa Real-River, Bajern-Boka, pa Santos-Inter, baš lepa promena od redovnih utakmica što se igraju svake godine.
И

И

pre oko 1 sat

@cr24, veoma neumesna zamena teza. Zvezda je u Tokio otišla kao prvak Evrope, samim tim doživljaj svetske titule je drugačiji, nego da klub koji ispadne u grupnoj fazi LŠ, ode i bude prvak sveta.