Aleksandar Stanojević (©Starsport)
Aleksandar Stanojević (©Starsport)

Povreda Stanojevića, lomljenje i pirotehnika – Partizan i Zvezda kažnjeni sa 550.000 dinara

Vreme čitanja: 1min | čet. 03.10.24. | 19:18

Crno-belima kasa praznija i zbog upada navijača na teren

Nije bilo po kratkom postupku, Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbija sačekala deset dana i odrezala kazne za dešavanja tokom i nakon 174. večitog derbija igranog u Humskoj. A, gore je prošao – Partizan.

Večiti rivali će ukupno morati da plate 550.000 dinara. Partizan je kažnjen sa 350.000, a Crvena zvezda sa 200.000 dinara.

Izabrane vesti

Nemile scene viđene su u Humskoj posle ubedljive Zvezdine pobede nad Partizanom (4:0). Navijači crno-belih su topovskim udarom gađali Aleksandra Stanojevića, sada već bivšeg trenera, potom su lomili u svlačionici i prethodnik Sava Miloševića se na konferenciji za medije pojavio sa rasekotinama i flasterom na licu.

Partizan je kažnjen zbog ugrožavanja bezbednosti igrača i trenera Aleksandra Stanojevića, kao i loše organizacije utakmice, pošto je jedan navijač upao na teren. Takođe, korišćena su i pirotehnička sredstva, pa je klubu ih Humske zbog svega navedenog račun više olakšan nego crveno-belima.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je Crvenu zvezdu kaznila zbog masovnog korišćenja pirotehnike na severnoj tribini. Jedino je to stavljeno na teret šampionu.



tagovi

FK PartizanFK Crvena zvezdaMozzart Bet SuperligaDisciplinska komisija FSS

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara