Humanitarni tiket u podne: Milorad Milinković tipuje za Institut za neonatologiju u Beogradu

Vreme čitanja: 4min | pon. 24.08.20. | 11:25

Poznati režiser je u poteri za humanitarnim dobitkom od 126.800 dinara

Današnji plemeni kladilac je više nego svestrana ličnost. Režiju je završio u Novom Sadu, ali se bavi pisanjem, muzikom, glumom…Šira javnost upoznala je Milorada Milinkovića kao genijalnog tragača u kvizu “Potera”. Gledaoci se često pitaju da li ima nešto što Milinković ne zna. Poznati režiser je i scenarista, kantautor, kompozitor, gitarista, fudbalski komentator…Verujemo da vam se dopadaju filmovi “Mrtav’Ladan”, “Potera za sreć(k)om”, “Čitulja za Eskobara”, “Patuljci sa naslovnih strana” koje je režirao naš gost.

Nakon duže “potere” uspeli smo da Milorada Milinkovića angažujemo kao dobrotvornog kladioca u MOZZARTOVOM "Humanitarnom tiketu u podne".

Izabrane vesti

Rukometom se bavio toliko kratko da nije vredno pomena. Naravno, kao i svi dečaci, sa kojima je odrastao, ‘ložio’ se na fudbal i košarku koji su bili najpopularniji sportovi. Zbog toga krećemo sa fudbalskom utakmicom iz Švedske, KALMAR – MJELBI. Gosti imaju suficit od sedam bodova, tri remija, pobedu i poraz u poslednjih pet utakmica. Kalmar je slavio, remizirao i izgubio u poslednjem meču. Poslednji okršaj dva kluba okončan je sa 2:2, a ukupni skor glasi, 9:3:6.

“Očekujem nerešen ishod na kraju meča ili na poluvremenu”.

Poznato je da je naš plemeniti kladilac navijač Partizana. Imao je sedam, osam, godina kada ga je tata odveo na stadion JNA. Seća se da je bio oduševljen partijom Moce Vukotića. Potom je sreo legendarnog Milana Galića sa kojim ga je otac upoznao. Nije bio svestan veličine, svojevremeno, najboljeg sportiste Jugoslavije, ali se seća da se drugarima u školi hvalio da je upoznao Galića. Milinković prelazi u Norvešku, STABEK – BRAN. Nakon 14 utakmica rivali imaju po 18 bodova. Istorija kaže, 13:9:16, a najubedljivije pobede su od 6:0 domaćih odnosno 8:1 za goste. Poslednje četiri utakmice dobio je Bran. Svoju poslednju utakmicu Stabek je odigrao nerešeno, 3:3, a Bran izgubio sa 1:0.

“Od tri do pet golova”.

Od utakmica kojih se rado seća poznati režiser izdvaja finale Lige šampiona, iz Istanbula, između Milana i Liverpula. Rosoneri su vodili sa 3:0 na poluvremenu. Bio je to strašni Milan sa Nestom, Maldinijem, Sedorfom, Pirlom…Ipak, u nastavku utakmice Džerard i drugovi su izjednačili, a potom, nakon penala, slavili veliku pobedu. Treća stanica nam je Francuska, TROA – AVR. Čak četiri prijateljske utakmice dobio je domaći tim dok je gost izgubio tri kontrolna meča. Poslednja dva međusobna okršaja Avr je rešio u svoju korist i ima nešto bolji skor, 9:5:11.

“Dva do tri gola”.

Drugi meč, koga se “tragač” rado seća je duel između Partizana i zagrebačkog Dinama, igrao se na Marakani. ‘Modri’ su na poluvreme otišli sa prednošću od 2:0. U nastavku utakmice ‘crno – beli’su smanjili pa izjednačili na 2:2. Strelac je bio legendarni Dragan Mance. Bio je na stadionu, a posle su mu pričali da se huk sa juga čuo do beogradske železničke stanice. Beograđanima je taj bod doneo titulu, a naredna utakmica humanitarnog tiketa sigurno ne odlučuje o šampionu Belgije, ST. TROJDEN – OSTENDE. Gosti imaju dva poraza, bez bodova su dok je domaći sastav uknjižio pobedu. U prijateljskoj utakmici Trojden je remizirao dok se Ostende može pohvaliti pobedom od 7:0, ali u prijateljskom odmeravanju snaga. Međusobni skor glasi 12:6:5, uz najubedljiviju pobedu domaćih od 5:0.

“Jedinica”, konstatuje naš gost koji se drži devize “Nismo važni mi, važna su naša dela”.

U sledećim redovima gosta upoznajemo sa  MOZZARTOVIM društveno odgovornim poslovanjem i “Humanitarnim tiketom u podne”.

 Kompanija je kroz “Humanitarni tiket u podne” donirala 15.889.689 dinara. Fudbaler Mirko Milikić postao je 55. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Komentator i voditelj Smiljan Banjac je poslednji, 211. plemeniti dobitnik.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište u Beogradu, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet. Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama 150.000 i penzionerima, 100.000 evra, a poslednja akcija je donacija svežeg voća i vitaminskih sokova, 40 tona, za naše preopterećene zdravstvene radnike.

 Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Podsećamo na MOZZARTOVE plemenite kladioce, u “Humanitarnom tiketu u podne”, sa iznosima od preko 100.000 dinara. Među 55 dobitnika su Emir Kusturica, Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac i Mirko Milikić.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Udruženje porodica sa problemom steriliteta „Bebe 1“, Zvornik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara