Sramno skandiranje navijača u Zenici i jedna reakcija za pohvalu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.10.24. | 11:55

Krenuli Mađari, nadovezali se domaćini...

Reprezentacija Bosne i Hercegovine doživela je sinoć novi poraz u Ligi nacija. Bolji od Zmajeva bili su Mađari, a utakmicu su pored dva pogotka Dominika Soboslaja ružnim ponašanjem obeležili navijači jednog i drugog tima.

Nakon što je sudija odsvirao kraj utakmice, Mađari su počeli da skandiraju "ubij, ubij Srbina", na šta se nadovezao deo domaće publike na Bilinom polju.

Izabrane vesti

Ono što zaslužuje svaku pohvalu jeste osuda tamošnje javnosti:

"Na početku i tokom susreta uglavnom se navijalo na fer i sportski način, ali nakon poslednjeg zvižduka scene koje jednostavno ne želimo gledati na sportskim borilištima. U jednom trenutku gostujući navijači počeli su da skandiraju "ubij, ubij Srbina", i umesto da se na njhov sraman potez odgovori zvižducima, sasvim suprotna stvar. Deo navijača našeg nacionalnog tima pridružio se Mađarima u ovom sramotnom činu", stoji u tekstu portala sportsport.ba pod naslovom "Sramnim skandiranjem narušen ugled Bosne i Hercegovine".

"Sasvim sigurno da će ove slike i snimci obići Evropu i naići na osudu celokupne javnosti. Rekli bismo - s potpunim pravom. Opravdanja za ovakve i slične stvari ne sme biti, jer nedopustivo je da u 2024. godini s tribina i dalje čujemo ovakve povike", zaključio je sportsport.ba.

Stvari koje se ne guraju pod tepih i zataškavaju, nego se osuđuju. Jedini ispravan gest.


tagovi

Bosna i HercegovinaBilino Polje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara