Komentari na vest

Zvezdu na Bosforu čeka Bobi: Šarasov adut ili šansa crveno-belih?

D

Dakara

pre oko 1 sat

Mislim da su se stručni štab i ekipa ozbiljnije pripremali za Barsu u petak na domaćem terenu nego za večerašnji meč, što je po meni donekle i dobro. Oslabljen je Fener na bekovskim pozicijama , nedostaju im Vilbekin i Gudurić, što će veliku minutažu dati Boldvinu koji zna da ubaci 25+ poena ako ga krene, Pjeri koji zna da bljesne, Biberović naj opasnije u šutu za tri. Prevagu će nažalost na strani Fenera doneti krila i centarska linija koja je po meni najjača u ligi, Hejs-Dejvis, Kolson, Meli, Birč, pa i Bobi zbog visine i nedostatka adekvatnog čuvara na drugoj strani. Ponavljam, treba se usresrediti na Barsu, dati maksimum i dobiti taj meč pred veoma težak raspored i u EL i u ABA.
D

Djape45||

pre oko 2 sata

Fener, Panata i Olimpijakos glavni favoriti za osvajanje el po meni, i veoma je teško zamisliti da ovakvu ekipu dobijemo 4 puta zaredom. Ali nije da nemamo čemu da se nadamo, pogotovo ako nam šut opet bude na 40+%.
D

Djape45||

pre oko 2 sata

Sansa crveno belih ? Jedino ako krene da daje autokoseve. Zvezda se uvek mučila prptiv centara njegovih gabarita a s obzirom da nismo preterano menjali roster na visokim pozicijama, ne vidim kako ćemo sad to iskoristiti u našu korist.
O

Ojo

pre oko 2 sata

Idemo Zvezdo do pobede 💪💪💪
R

Realno istina

pre oko 3 sata

Vjerujem da nismo bez sanse da dobijemo.

RealNo1

pre oko 3 sata

Требало би искористити висину Плавшића, Бобија је тешко чувати.
M

Mutommbo

pre oko 3 sata

Nema ovde favorita. Utakmica koja će se rešavati u poslednjem kvartalu. Zvezda ima širok röster i mnogo će zavisiti od igre u odbrani. Zvezdi se vraća Teo, koji znači puno ovom timu.
g

geograf

pre oko 3 sata

tako i kladionice procenile,1,85 pobeda na oba tima,potpuni egal :)))
d

d. g.

pre oko 3 sata

Ovo je najlakša utakmica od početka sezone. Po prvi put ne moraju. Moja očekivanja su kao i očekivanja kladionice. Fener je izraziti favorit.
1

1980

pre oko 4 sata

Da se ne obrukamo ja zadovoljan.
r

realnoo

pre oko 4 sata

Ljudi koji misle da imamo sanse su previse poleteli jel ce prvi da kritikuju, sta ce im Vilbekin kada imaju Boldvina, dobili su olimpijakos i Efes u gostima rutinski
d

dkcz

pre oko 4 sata

bato mi nismo Efes pod broj jedan, pod broj 2 šta koji đavo gledam utakmicu ako se ne nadam potajno pobedi
1

1980

pre oko 4 sata

Naravno. Seti se komentara o Sferopulosu nakon Splita a nakon Baskonije. 2 kola su prošla ima tu mnogo da se igra.