Komentari na vest

Verujem, jer je neverovatno... Ali da se ipak malo razgaze Tadićeve kopačke

M

MANOL0

pre 3 minute

4:0 kvota 18
L

Lzr

pre 7 minuta

Zgazi ih Kalabaa oo
T

Tarzan

pre oko 1 sat

Dok je na celu Piksi,nemojte nista ocekivati.Covek je veoma tanak po pitanju bilo kakve formacije i taktike.Zadnja utakmica sa Danskom ce biti na sirovu snagu i srecu ako nas i ona nije napustila.Sve u svemu,zahvaliti se coveku sto pre to bolje.
N

Neznalica

pre oko 1 sat

Au al ste vi zabrazdili... pa taj Tadić, osim pomenute utakmice (kao i Sergej i mnogi drugi iz ove i prethodnih generacija) nije pošteno oznojio reprezentativni dres. Više je gledao gde su kamere nego lopta. Manekenišu i čekaju taj jedan potez na utakmici koji može da im služi u pregovorima. Zaista ne znam čemu služi ovaj tekst. Nećemo pozere! Hoćemo fudbalere koji se trude i ginu za grb, koja god da im je cena na transfermarktu! Da li stvarno mislite da Škoti pune stadione zbog rezultata svoje reprezentacije?!
j

just

pre oko 2 sata

ista slika bice i da igraju Vlahovic,Tadic,Sergej necemo prelaziti centar
Ц

ЦЗ НС

pre oko 2 sata

Само нека се боре, гину на терену.... то је дефинитивно нешто што је раније итекако недостајало. Таквим приступом доћи ће и његово величанство РЕЗУЛТАТ!!! Ако ћемо се бранити у ниској зони против оваквих селекција то неочекујем за 2-3 године док стасају Самарџић, мали Максимовић и неки нови клинци уз ове "маторе" који могу још 4-5 година играти!
F

Filip9922

pre oko 2 sata

‘Ajde bre, više mi je muka od ovog dizanja Tadića u nebesa.. Hvala mu za ono što je uradio u reprezentaciji, i ništa više od toga.. Što se ponašanja i izjava tiče, daleko je on od kapitena..
s

srka

pre oko 2 sata

Španija je u ovom sastavu i bez ovih igrača, duplo slabiji tim, da se ne lažemo. Kad pogledaš ofanzivni potencijal koji poseduju Jamal, Vilijams i Olmo, a onda i Rodri kao kreator, a nisu tu, pa to je reprezentacija iz kategorije malo jačih od nas, što bi u prevodu značilo da tamo možda imamo čemu da se nadamo. Meni smo problem mi. Imamo kvalitet u defanzivnom delu tima i realno Erakovića, Milenkovića i Pavlovića bi poželeo svaki tim. Zaječar je svojom izvedbom, od pola sata igre protiv Švajcarske, pokazao da zaslužuje mesto na jednom od dva zadnja vezna. Ovaj drugi, ko god da je, problematičan je. Kosta i Birmančević su odigrali dobro na vingbekovima i mislim da su oni rešenje na duže staze. Kosta je koristio samopouzdanje ko je sad ima u sebi i to što želi da dokaže da je igrač Aston Vile. Nije to mala stvar. Birma je klasa. Liči na fudbalera. Ima trk gazele, dobru tehniku, inteligentan je. Samardžić je pravi igrač i on je praktično već dokazan. Ima tehniku, vidi se da je pismen i školovan. Veliki radijus kretanja, za razliku od Tadića, uostalom, njih dvojica nisu ni u čemu slični. Tako da to uskakanje u Tadićeve kopačke, zvuči rugobatno i degutantno. Imali smo mi i mnogo veće igrače od Tadića, koji su se povlačili iz reprezentacije, pa niko nije kukao za njima. Mislim da ovaj mali Maksimović iz Zvezde ima veliki potencijal i morao bi u ovakvoj konkurenciji da dobije šansu u startnih jedanaest. Da nabrajam sastav, bezveze je, sve ste već shvatili.
C

CaleB pravi

pre oko 2 sata

Ajde bre vise, sidjite sa oblaka...cemu ovo lozenje kad mi centar necemo ni jednom preci. To se ogleda cak i u selektorovim izjavama. Covek hoce ponovo da igra bunker, ne shvatajuci da smo u Beogradu samo imali puno, puno srece. A to se veceras nece ponoviti. Ovaj nas sastav govori da necemo izvesti ni jedan jedini napad.
H

Hejjjj

pre oko 2 sata

Zdjelar pre Grujića.Joveljić pre Jovića. Ostalo sta Bog da.
d

d. g.

pre oko 3 sata

Tadićev vrhunac karijere je Ajaks. Samardžić nije taj tip igrača ali će svakako imati bolju karijeru.
i

i

pre oko 3 sata

Tadic je igrao u Sautemptonu koji je bio 6. u premijer ligi i bio je najbolji asistent lige. Trazila ga je i Barsa ali je odbio...
H

Host

pre oko 3 sata

Spanija - Srbija 2:0
G

Gorostas

pre oko 3 sata

Andrija Maksimović će da napravi dar-mar.
P

Pa da

pre oko 2 sata

Samo iza njega Zdjelar i Maksimović. I u napadu sa Mitrom Joveljić pre Jovića.
а

армата

pre oko 4 sata

нико им ништа неће замјерити ако се буду борили као на прошлом мечу или у првом мечу са шпанцима.
N

Nemanja8989

pre oko 5 sati

I ta destkovana Spanija ce nas lagano pobediti jer smo mi hendikepirani na selektorskoj poziciju,a od toga sve polazi i zavrsava se.
2

2305

pre oko 4 sata

mi mozemo sa se odreknemo vlahovica i jos po nekih jer pikseta zna mi smo sila xD a teren u leskovcu je samo sakrio i onemogucio da se igra fudbal kakav crni korak napred
B

Brčić i Loknica

pre oko 3 sata

Ne zaslužuju da budu u timu!
g

gost1j2

pre oko 5 sati

Odličan članak / analiza !
B

Belgrano

pre oko 4 sata

Cekaj jel to ozbiljno mislis ili?
j

jaa

pre oko 5 sati

Lepo