Alen Smailagić i Džejlin Smit (©Star Sport)
Alen Smailagić i Džejlin Smit (©Star Sport)

Smailagić i Partizan Mozzart Bet razgovarali, odluka od naredne sedmice

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 15:53

Prvo svadbeno veselje, pa posao

Seriju odlazaka iz Humske prekinula je zvanična objava Partizan Mozzart Beta da se posle pet godina kući vratio Vanja Marinković, što bi trebalo da pokrene talas potpisa.

Dok se čeka ozvaničenje saradnje sa Arijanom Lakićem, crno-beli čekaju i odluku Alena Smailagića. Klub i srpski košarkaš razgovarali su o eventualnom nastavku saradnje, ali je ostavljeno da se o odluci priča posle vikenda. Razlog je taj što Smailagić ulazi u bračne vode.

Izabrane vesti

Nekadašnji igrač Golden Stejta je po završetku sezone za nama zvanično ostao bez ugovora, Partizan Mozzart Bet je ubrzo počeo da sprema predlog o nastavku saradnje. U međuvremenu se iz Španije pojavila informacija da ga želi Baskonija.

Razgovori su obavljeni, ostaje na Smailagiću da se izjasni. On je u Evroligi imao 5,5 poena i 2,2 skoka za gotovo 16 minuta, a sličnu statistiku beležio je i u regionalnom takmičenju.

Bez ugovora u Partizan Mozzart Betu ostali su Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Džejlin Smit, Džejms Naneli, Uroš Trifunović i Danilo Anđušić. Mateuš Ponitka ima opciju u ugovoru za automatski produžetak, pred transferom u Barselonu je kapiten Kevin Panter, a spekuliše se da su pred odlaskom Ognjen Jaramaz i Zek Ledej.



tagovi

KK PartizanEvroligaAlen SmailagićPartizan Mozzart Bet

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara