(©partizan.rs)
(©partizan.rs)

Partizan juri još dva pojačanja do puta za Moskvu

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.24. | 13:08

Arijaga stigao u Beograd

Stigao je Đorđe Jovanović, posle njega Nihad Mujakić, ali daleko je Partizan od završetka posla u letnjem prelaznom roku.

Danas je u Beograd da doputovao Kervin Arijaga, treće letnje pojačanje crno-belih, vezista iz Hondurasa koji je do pre koji dan igrao za Minesotu u MLS ligi. Arijaga pokriva poziciju zadnjeg veznog i bio je želja trenera Aleksandra Stanojevića.

Izabrane vesti

Ali u Humskoj ubrazno rade da dovedu još dvojicu igrača do nedelje, dok ekipa ne krene na put za Moskvu, saznaje Mozzart Sport. Partizan čeka jak turnir u glavnom gradu Rusije, broj putnika u toj ekspediciji je ograničen, a dva mesta u avionu se čuvaju za novajlije oko kojih uprava kluba vodi pregovore.

Logično je da jedan bude levi bek, pošto ih Partizan nema dovoljno čak ni za treninge, a kamoli utakmice, dok je drugi najverovatnije krilni napadač.

Želja svih je da Aleksandar Stanojević na turniru u Moskvi ima praktično već oformljen tim, da može na utakmicama protiv Dinama (3. jul) i CSKA (7. jul) da polako pravi ekipu za dvomeč sa kijevskim Dinamom u kvalifikacijama za Ligu šampiona.


tagovi

FK PartizanMozzart Bet Superliga

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara