Komentari na vest

Partizan kaznio Kabokla u visini pet plata i odlučio da ga zadrži za sledeću sezonu

t

tipičan glodbarski navijač

pre oko 20 sati

To vođo moj bezgrešni, tako se to radi! Oni iz efem peja su ludi, plaćaju svoje igrače, potpisuju ugovore, a mi? Mi smo NAJ jači, NAJ bolji, NAJ pametniji, mi sve to radimo na silu, jer smo naj bolji i naj pametniji, ne može nam niko Niša, jači smo od porezaaa. Mi smo prostitucija i dabangarta i popozicija, jeeeeeej, naj Željko, Ostoji nam dugo u klupuuuu.
D

Dejan 260971

pre 2 dana

Ala ga je..še🤣🤣 ispašće to dobar igrač 🙈🙈
Г

Гробар54

pre 2 dana

Нормално да ће га клуб драстично казнити!Отишао човек тек тако,а клуб је пустао играче када је било потребно,без обзира на последице по клуб!
@

@Гробар54

pre 2 dana

Ne odes ti sutra na posao i dobijes kaznu da vratis 4-5 plate unazad, malo nemoguce zar ne :)
I

Istinito

pre 2 dana

Decku se duguju dve plate i decko je osto kao i Madar to iskoristio! Kako kaze njegov menadzer, poslao je mejl na koji mu niko nije odgovorio sedam dana i u roku od 30.dana nije momak isplacen i dovidjenja! Svi znamo da je decko problematican po tom pitanju i nije se mogao ispostovati, da ne bi uradio to sto je uradio! Ovo nam bas lepo za imidz kluba, a Ostoja sto mlati o platama, to nema blage veze! Rasulo je u klubu, to se vidi ali se prikriva i sto se tice pojacanja, novinari naduvaju, Lorenco, Boldvin, Klajburn...a dodjose, ne racunajuci Vanju, sve neke vrljike!
T

Tandaramandara

pre 2 dana

Zar nije ovde bila vest da je otišao u Ameriku na neko sudjenje? Medijski sponzor je tako objavio. Žuta štampa
Г

Групни

pre 3 dana

потези очајника ...
D

Dajvak

pre 3 dana

Ovaj tip ili je non stop stondiran ili nije u vinklu prirodno. Ko nas je kleo nije dangubio.
K

Kup

pre 3 dana

Plaćali smo ga i ove godine, sledeće ga treba ostaviti, na stolicu...i tako neka stagnira, zato što je divus... Kako su mogle komšije iz budžeta Republike Srbije da plaćaju Kuzmića i Raduljica, možemo mi ovog godinu dana...
D

DDF

pre 3 dana

Nista nece doprineti timu sledece sezone,moze samo da bude jos losiji

Toto-ko-tunjo

pre 3 dana

Mogu da zamislim susret Želimira, limara i nestašnog Kabokla: "Mali, pet meseci nema plate! A sad natrag na udvajanje..." 😆😆😆
D

Dejan260971

pre 2 dana

🤣🤣🤣🙈🙈🙈👍🏻
I

IVAN 82

pre 3 dana

Micite ovo iz kluba,da je Tavares nebi mu se moglo oprostiti da saigrace ostavi na cedilu u finalnoj seriji. To sto ste mu duzni isplatite mu,ali od kazne i odbijte!!! I dako napokon dovedete kvalitetnog centra i pravoga plejmejkera!!
M

Mileeee

pre 3 dana

Časovi ljubavi ...
V

Venezia

pre 3 dana

Oteto-prokleto...
d

d.g.

pre 3 dana

Ma mala je kazna. Do kraja karijere da igra besplatno za instituciju, a zatim da volontira kao ekonom.
D

Da to d.g.

pre 3 dana

nije u pokusaju duhovitosti...ili pak ispade glu pak.
@

@Da to d.g.

pre 2 dana

Covek je lepo, ironicno, objasnio, izgleda si ti ti taj glu pak, ali dobro, ako ti verujes da kad ne odes na posao u Petak da u Pon. vracas 3 plate unazad onda ok :)
J

JeNeaH

pre 3 dana

Dužni mu plate, tužio ih pre famoznog 14.06. Biće raskid ugovora i BAT dok Ostoja ne proda njivu 😂😂😂
O

Orao

pre 3 dana

To ti novinar Informera rekao?
A

Alo alo

pre 3 dana

Kada ces preci u Cz?😂umesto sto ostavljas komentare, bolje se vrati u školu.Pravilno se kaze "bi" a ne "bih"Znaci, "Ne bih me čudilo, kada bi prešao u Cz"
J

Jojjj

pre 3 dana

Pa tu silu i demonstraciju surivosti i divljastva do sad nismo smeli da sprovodimo prema strancima. To ne radi ni brat nas Panatenaikos. Sta se sprema tek domacim igracima kad to radimo nasim amerima. Uglavnom trebali ste napisati ko i do sad. Nas Kabulko zbog ljubavi prema nama sam se odrice pet plata i igrace zbog ljubavi mozda i sezonu dzaba. E jesmo klub za postovanje. Sta li ceka Vesnu na utakmicama kad dodju oni za koje Srbi navijaju. Majke i deca muska i zenska bez obzira na godine. Nas Zelimir to nebi podrzao ali kud ces dalje kad su njemu pokazali srednji prst. On je to tvrdio. Rekao je da ga je to toliko zabolelo. Vise nego sto ga je Mirotic izdao a Mirotic je i dres zaduzio i trening odradio u crno belom. Ja verujem postenom Obradivicu. E zato cemo ove godine dovesti pet Mirotica pa neka vlast da nama 100 milki da se partizan spremi posteno.
J

Jojj budaletino

pre 3 dana

Jesi se raspisao...samo se sagni VELIKOM ZOCU.
П

Па...

pre 3 dana

...баш и није велики. Жоц је само ружна успомена.
0

060660

pre 3 dana

Nalozio ih rumeni ko mlade majmune kad je dosao 🤣
G

Gledaj ti u

pre 3 dana

Rotkvu ...moralnu nakazu.
G

Gorostas

pre 3 dana

Izdrži Zivkovicu i Lukicu peocice i ovaj apartrid
D

Dvadesetpetopolus

pre 3 dana

Mislim da ce bas dobro da igra za ovih 5 meseci kad nema leba da jede 😄
P

Pitam onako

pre 3 dana

Sta ste se vi iznajmljeni raskokodakali...kakve ova vest ima veze sa vama?
0

040405

pre 3 dana

brate vidis da se sprdaju s nama 😔
Z

Zeljko1212

pre 3 dana

Kolika je plata ne rekose
4

454

pre 3 dana

Proverite junk mail! Ili pozovite stručnjake iz Microsoft -a, najavio ih Kovačević Sale još prošle godine.
P

Proveri ti

pre 3 dana

izduvni ventil da ti nije ostecen...poz.od S.K.
N

Nemas ti sta

pre 3 dana

Proveravati posto ti je i mozak msli,a verovatno i ono pa te besna izbegava.
G

Gost997

pre 3 dana

Kako bi za Madara, junk folder misko bla bla, i onda na kraju neko u klubu pogresio, pa jel limar stvarno misli da su agenti glupi pa ne znaju sta rade
M

Mister XY

pre 3 dana

Auuuu,pa ovo je bolje od farme i zadruge zajedno,pravi reality u reziji kkp.Mogao bi kkp da da autorska prava tv Pink-u,pa da Zeljko udje u sponzorski pull,eto njima godisnji budzet od min.50 miliona...Ostoja,reaguj...
N

Nemanja30

pre 3 dana

Iz Partizana su otišli ili će otiči: Panter, Ledej, Naneli, Kaminski, Kaboklo, Jaramaz, Smailagić, Avramović, Anđušić... Sa takvim rosterom, bolje Evrokup da igraju.
B

Brazil

pre 3 dana

Ne bi me cudilo kad bih presao u Cz
A

A i zabole nas

pre 3 dana

Nije posteno platu ni zaradio...kakav je karakter i jest za mahalu Zeleznik.
O

Odgovorni

pre 3 dana

I treba da trpaju samo prozvanu instituciju svi redom! Ledey pokazao koliko mu je stalo cim je potpisao za Armani, Panter u intervju pre neki dan prica kako nije bilo bas sve kako treba, Kaboklo ih tera na sud, Gos demantuje izjave, Motli bira ECup umesto prt. Dovode Nikite u klub ako i treba! Toliko mrznje imaju da im se sve vraca i svako pljuvanje po sudijama i svemu sve im se vraca! Ima BOGA!
I

I sad si srecan

pre 3 dana

Pazi motka ima i drugi kraj.
@

@ssss

pre 3 dana

Veću glupost nisam pročitao.Šta će nam nezadovoljan igrač u ekipi?!
S

Suljo partizan

pre 3 dana

Sto sta ce nam nezadovoljan igrac. Pa bice zadovoljan kad mu damo finansijsku ponudu koju ne moze odbiti. Koju ne moze niko ponuditi.Kad smo kod toga kako smo davali ko jraljevi sakom i kapom koliko menadzeri zinu. Secas se da se Panter vratio sa puta za Moskvu kad je cuo nasu ponudu. Ne sikiraj se. Imam informaciju dok je Srbije i njene imovine i njenih gradjana i nasih fondova crnih i belih sve nek pocrka nama se mora spremiti duplo veci fond od prosle godine. Pa nije Zelimir dosao bez veze. Neki to ne znaju. Nema nade za Zvezdase dok je ovakvog pordka i ovakvih medija.
S

Saša Le

pre 3 dana

Ista priča kao sa Asanom.u fudbalu.
p

pietfys

pre 3 dana

covek ih tuzio za raskid ugovora jer mu duzni, a oni ga vracaju u tim , to je isto kao radnik ti da otkaz a ti ga kznjavas od mu odbijas , alo tuzen si..... uvek cirkus sa Jsd-om
0

0999

pre 3 dana

DOLAZI U ZVEZDU.
S

Srbija 1999

pre 3 dana

Izdrzi Zoc .
a

asi

pre 3 dana

sta se desava sa ostalim igracima, da li je istina da Aleksa ide? Sta je sa Smajlijem jel zvanicno otisao? Nisam video potvrdu za Jaramaza? zna li se sta za Trifuna i Koprivicu a i Andjusica mada me on najmanje zanima?
G

G line

pre 3 dana

pa ovo je smesno, coveku za pocetak dugujete plate...
@

@

pre 3 dana

Ti si to cuo od njega licno?
B

BigVlad

pre 3 dana

Njegov menadzer je izjavio da mu se duguju dve plate
m

mozga bez

pre 3 dana

Vi više ni ne znate šta i koga lažete :-) Pa da li mu se duguju plate ili ne? Ima obaveza ili ne? Vraća se u klub ili ne? Svakog dana drugačije izjave. Eh, kada bi imali makar malo mozga...
T

Tako je to kad si glup pa mora da ti se crta

pre 3 dana

Ne duguje mu se nista, a kaznjen je zato sto nije ispunjavao svoje obaveze, ugovor ide u oba smera, znas? Ako on ne postuje ugovorne odredbe, postoji i posledica. Pre ce biti da su igrac i njegov agent ti koji su izmisljali razloge za njegovo odsustvo, Partizan nema nista sa tim, ali, ocigledno je da smo pogresno procenili i odlucili kad smo ga doveli jer je izrazito nemoralan i rdjav covek.
y

yui

pre 3 dana

ako ukljucis mozak i izracunas resenje je 3 plate kazne ..
d

druze

pre 3 dana

iz partizana uvek dodje samo jedna izjava , i korelira sa istinom. a to sto ti citas i verujes medijima koji izmisljaju vesti o partizanu, kaboklu, hezonji itd... druze to je tvoj problem...
T

Tako je to...

pre 3 dana

Kakve bre tri plate kazne, on je kaznjen sa svih ovih pet plata, a te dve nece dobiti zato sto ih nije ni zasluzio po odredbama ugovora koji je prekrsio. Nema tu nikakvog prebijanja.
@

@TAKO JE TO KAD SI GLUP

pre 3 dana

Cekaj realno postavi stvari dali bi taj menadžer izasao u javnost i obrazložio da se duguju dve plate a da nije istina! Kao drugi svi mi znamo da se oko plata kasni bukvalno u svakom poslu a ne ovde gde se vrti ogroman novac! Brt logika ti je slabija strana a i izgleda ne razumes se mnogo.
N

NoName1

pre 3 dana

@druze....korelira sa istinom??? Je l kao ona izjava za Madara??? Pa dete, sve što kažu iz Partizana bukvalno je sve suprotno.
Z

Znaci, glup si

pre 3 dana

Nepismeni, dali? Salvador DalI? Prvo da naucis da su to dve reci pa onda da pocnes da pises prosto prosirene i slozene recenice.
@

@Tako je to kad si glup pa mora da ti se crta

pre 2 dana

...tebi je dzabe i da se crta, ako stvarno verujes da kazna (i da je zasluzena) moze tek tako da bude 5 meseca unazad da vrati neko pare onda sta reci, sutra ima da verujes i kad kazu da neko igra 2 sezone za dzabe jer je zakasnio na pripreme i dobio kaznu :)
C

Cccc

pre 3 dana

Prošle godine svi su govorili da su došli zbog Žoca a ove svi pobegoše, zbog koga?
@

@Cccc

pre 2 dana

Izgleda da su bili prepeceni kikiriki, ne moze bas za dzabe da se igra :)
j

jsd

pre 3 dana

Kakva crna kazna ovo je fol za javnost. Da menadzer dozvoli da mu pulen bude kaznjen. Vjerovatno u klupskoj kosarci ne postoji veci prekrsaj i vi prelazite preko toga e nesrece jedne.
b

bokibre

pre 3 dana

Koliko je to u parama? Boli ga ovu. Sta je za njega pet plata kada prima samo sicu?
G

Gg3+

pre 3 dana

Realno ne treba nam nezadovoljan igrač. Ne vidim poentu ovoga.
M

Menetatkostid

pre 3 dana

Pa vi nemate igrace,3cu za sada Što kažu ono,mene me malo sram.
D

Drvo

pre 3 dana

KK Partizan je kao oni filmovi kada zatvorenici beže iz zatvora i svi pobegnu, ali onaj jedan se oklizne i padne i onda ga čuvari uhvate i prebiju boga u njemu. Svi pobegoše iz tog zatvora, ali Kaboklo će da plati za sve izgleda. Pravda za brazilskog brata!
P

Paa

pre 3 dana

Naravno da će ga zadržati jer boljeg naći neće sve dok su u svađi sa Miškom.
П

Па...

pre 3 dana

... колико ме сећање служи, ЈСД никада није добио неког играча на суду. Нека ме неко исправи ако грешим.
B

Bratac...

pre 3 dana

....dobili Asana na sudu,presuda blokada transfera u naredne 3 godine,zašto se sprdaš sa institucijom,daj molim te!
а

ал смо

pre 3 dana

зато добили од Весне свашта нешто....
П

Па...

pre 3 dana

... поздрави Олгу Даниловић, хехехе
N

NoName1

pre 3 dana

Prema zakonu o radu najveća kazna kojom možeš kazniti zaposlenog je 20% od visine mesečnih primanja, i to TEK NAKON PONOVLJENOG PREKRŠAJA. Dinar preko tih 20% smatra se ugrožavanjem njegovih egzistencijalnih prava i kažnjivo je zakonom. Neko u Partizanu se zaigrao ili laže.
y

yui

pre 3 dana

a zaboravio si ,ako si odsutan 15 dana sa posla bez doznaka poslodavac moze da ti da otkaz..
P

PzKM

pre 3 dana

Kakvih bre 15 dana, vec posle tri neopravdana dana se dobija otkaz.
M

Molim, sta si rekao

pre 3 dana

Otkaz se dobija vec posle tri neopravdana dana, druze.
N

NoName1

pre 3 dana

@yui.... poslodavac može da ti da otkaz, al ne može da te kazni sa pet mesečnih plata. Vi ovoga niste otpustili, nego pričate bajke za malu decu. Bruno Kaboklo NEĆE IGRATI U PARTIZANU, i neće platiti jedan jedini dinar kazne. Ovo što pišu iz tvog kluba je šarena laža za tebe, da ne počneš da misliš svojom glavom i ne počneš da postavljaš neka pitanja. Ako nisi primetio, u klubu vam je trenutno samo Želimir... dobro, i Hezonja.
F

Fuzionisana...

pre 3 dana

...igokea se raspada i puca po svim savovima😆
Z

Zulu warriors

pre 3 dana

Komedija od kluba,da ih nema trebalo bi ih izmislit
N

Nenad1246

pre 3 dana

Postoji zakon o radu koji nedozvoljava ovakav vid kažnjavanja i svaka klauzula u ugovoru koja je suprotna zakonu o radu je ništavna.
а

а јел дозвољено

pre 3 dana

да Шоне и његов телохранитељ пребију Анђуса и да за то уопште не одговара????
3

369963

pre 3 dana

Postoji izjava menadzera o kasnjenju dve plate i ne dobijanju odgovora na mail u roku od sedam dana po osnovu kasnjenja .SAD MOGU DA GA KAZNE ZA TOPLI OBROK ????
n

noleeeeeeeee

pre 3 dana

postoji i zakon po kojem bi terzic i covic bili u zatvoru ali su nekakko uvijek bolesni kada treba da se odazovu
0

040450

pre 3 dana

Umesto toga, Čovke i Terzinjo vam unistise detinjstvo 🤣🤣🤣
r

reb8888

pre 3 dana

...kada je juce izasla vest da je trazio raskid ugovora, danas se posle 2 meseca tisine oglasava klub da ga je kaznio sa 5 plata. ali zar nisu onda trebali posle mejla da mu uplate i da nema osnov za raskid? ovo mi deluje malo neozbiljno...prosli put je dobio raskid uz obestecenje od 150k i bez dugovanja od strane kluba...
T

Trtmrt

pre 3 dana

Iz kluba su izjavili da je otišao na sudjenje u Ameriku. Takva je bila izjava kluba. Sve u svemu raspad državnog projekta
R

Realno samo

pre 3 dana

Neupuceni klinjo, nije klub platio obestecenje nego igrac kaznu!
@

@realno samo

pre 3 dana

...po tome kako snishodljivo pises, vidi se ko je klinja, ili jos gore ako nisi a moras na taj nacin da bildujes svoj ego u anonimnim komentarima. nikakvu kaznu bruno nije platio vec je fiba odredila obestecenje od 150k evra. pre nego pocnes da prosipas pamet ovde potrudi se da saznas cinjenice. ali siguran sam da znas koliko je zvezda platila obestecenje za kampaca i vildozu ili nedovica, samo realno.
M

Metla

pre 3 dana

Sad ce ovi iz laktasa da izmisle novu "teoriju zavere" kako je i Kaboklu pretio Vucic i kako je i njega Porfirije nagovorio da im pobegne iz kluba isto ko toboze Mirotica,smem da se kladim da ce i za ovo da optuze drzavu,Covica i Zvezdu,siguran sam u to!
k

kk hladnjaca

pre 3 dana

Ne moze niko da optuzi zvezdu jer ona odavno vise nije prisutna i odavno vise ne postoji.
j

jsd

pre 3 dana

Ma Jago ga nagovorio i opet ce ako bog da.
3

369963

pre 3 dana

Ako se ovim kaznjavanjem opravdava katastrofalna finansijska situacija u KKP. Ako se opravdava sve greske pocev od trenera do ekonoma.Ako se opravdavaju svi odlasci i najavljeni odlasci. Ako se opravdavaju svi neuspesi, a velica 11. Mesto EL. Ako se velica atmosferau hali i navijaci???? NESTO SMRDI
L

Lxndndnd

pre 3 dana

Pa ovo izgleda opet SPAM? Da nije u džanku?
D

Djape45||

pre 3 dana

Nek objave prvo finansijski izveštaj od kontrole koja je skoro bila u klubu pa da vidimo dal su plaćene sve plate i gde su otišle državne pare.
S

SzKM

pre 3 dana

Evo, tebi ce bas da pokazu, cuti, nesrecnice i niza raso.
@

@SZkm

pre 3 dana

Tu rec koju si upotrebio govorio mnogo o tebi. Pre svega o toj dozi ljudskosti i moralnih vrednosti gmizavcu mali
O

O Stoja

pre 3 dana

Daj mail adresu da ti pošaljem.......
P

Pustite ga da ide...

pre 3 dana

Ljudi, Nema od ovoga Nista,garantujem zivotom,Zeljko,Savic i Ostoja nas samo loze bezveze i lazu,eno juce Kaboklov agent izjavio da je on Zavrsio epizodu u prtizanu i da se vise nece vracati u klub,ovo sto radi nasa uprava je samo mazanje ociju nama navijacima i kupovina vremena,jer je svima vec jasno da se Kaboklo vise nece vracati u Srbiju,ako ovi nasi nastave da ga proganjaju i kaznjavaju,Tuzice nas sigurno i zalepaciti nam BAT isto ko sto je bio slucaj sa Madarom, zato PUSTITE KABOKLA NEKA IDE jer je to zavrsena stvar i on se vise nece vracati u klub 100% garantivano!
K

Kraljević Marko

pre 3 dana

Kaboklo sigurno neće igrati u partizanima dogodine. Pitanje je jedino koliko će da vas odere na sudu.
C

Cirkus

pre 3 dana

Dugujes 2 plate a Zoc izjavi da su glavni izvor prihoda kluba navijaci. Znaci posto hala ne moze biti punija, cene karata koje su ionako bez razloga skuplje u odnosu na delije 50% moraju ici jos 50% jer nemaju dovoljno za plate?
B

Baby dont hurt me

pre 3 dana

Panteri imaju vise klubova u svom VLASNISTVU, a stalno vise na portalima u vezi Partizana.... Mala komsinica uvek zeli da zna sta radi veliki Partizan.
П

Па...

pre 3 dana

...имате и ви више клубова, Игокеа и ОФИ, где је Жељко Обрадовић под уговором.
G

Grobarcina

pre 3 dana

Toliko smo veliki klub da u zadnjih 15 god imamo samo Jedan jedini trofej,izgubljene cak 2 Triple krune u poslednje 3 godine i 8-0🧹
M

MNM

pre 3 dana

Bravo!!mudri potezi se vuku i nema nezadovoljstva sad tu ni malo:))))))
S

SB

pre 3 dana

Sta palamudite ovde, nece da ga ouste dzabe da ide, konacno jedan pametan potez
D

Dnndmckvkv

pre 3 dana

Pa jel možete biti glupi ovoliko? Radjenj atrašno lozi potezi, para brdo potroseno...Crnci pobegli glavom bez obzira, Jare kaznjen/ uteko..Tristac se otkupio..Frenka, NBA asa oterali, ovaj otišao ima sudjenje sa ženom...Ovo je put kako se jedna klub upropastava...
I

Ide iz kluba

pre 3 dana

AGENT KABOKLA JUCE IZJAVIO DA JE ZAVRSIO SA PRTIZANOM,NEMA TU NIKAKVOG "ZADRZAVANJA IGRACA" IDE ON IZ KLUBA 100%!
K

KBK

pre 3 dana

Sta je taj zovla rekao, postoji nesto sto se zove ugovor...
g

gfjf cjmncghfmjghfjgfjxdgfh

pre 3 dana

@KBK Postojao je i sa Venecijom onomad
K

KBK

pre 3 dana

Nije ista situacija, to nije za poredjenje.
@

@kbk

pre 2 dana

Nije isto, tad je bezao u Partizan, a sad iz Partizana 🤣
j

jjjjjjjjj

pre 3 dana

5 plata ha ha ha ma 25 plata
G

Gostpoipoi

pre 3 dana

To je ta institucija, njih ni kosarkaski savez Brazila ne ferma ni 2% 🤣
A

Avant Garse Broomers

pre 3 dana

Duzni mu 5 plata, kaznili ga 5 plata 😁
z

zvezdaski dnk

pre 3 dana

Naravno da lazes kao pas, niko ne bi cekao i ne bi igrao pet meseci besplatno...
f

ffgfgghh

pre 3 dana

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
M

Milantom

pre 3 dana

Ljudi, čovek ne želi da igra za Partizan zbog Obradovićevog ponašanja i to je to. Svestan je Bruno da stagnira ili čak nazaduje kao i Tristan, Aleksa, Balša, Drezgić, Trifa.... I sad je kao kažnjen. Jadno od kluba
7

7079

pre 3 dana

Sasvim glup potez uprave! Stani kaznis igraca sa 5 plata i ocekujes da ti covek igra??? Zasto nije kaznjen sa te dve sto mu se duguje?? Tako bi prica i bila realna i pila vodu ovako deluje bas glupo, ocajni potezi OSTOJE
@

@

pre 3 dana

Pa zato sto ne moze da ode bez obestecenja, onda mora ovako.
@

@brt

pre 3 dana

Stani malo Ostoja je javno rekao da zeli da zadrzi Kabokla, pa cak i sada u ovoj objavi kluba stoji da hoce da ga zadrze! Kako to hoces da zadrzis igraca a kaznis ga 5 plata? Jel ima nekom ovde to logike?
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

A ko kaže da on hoće da ostane??? A ko kaže da će se uopšte vratiti nazad????
P

Partizan iznad svih

pre 3 dana

Dokle bre vise cigani, dokle ce da vam bude zanimljiviji nas klub, kad imate svoja 2,3????
P

PzKM

pre 3 dana

I to u svakom vaznijem sportu po 2-3, nekad i 4, mozda cak i 5 Hahaha sd sizofrenija
J

Jsjdjd

pre 3 dana

Dok god dajete ovoliko materijala za sprdanje!
Y

Yoyoyoyo

pre 3 dana

Cirkus Kolorado sa vašim jednim KKDerbyPartizanIgokea.....kod nas stanje redovno (nije zanimljivo) a kod vas uvek komedija
J

Japi

pre 3 dana

Sprdamo se sa vama🧹
0

05050560

pre 3 dana

Njima je do sprdnje a mi se kleli u zoca, ukanalio nas je
G

Guh

pre 3 dana

Raspada nam se igokea2 pred ocima
g

gunnersi

pre 3 dana

Znaju da bi otisao u Zvezdu i zele da sprece to po svaku cenu.
Z

Zaslužili

pre 3 dana

Ste ga. To je taj nivo
K

Kdndcjc

pre 3 dana

Koji će nam kxxxx ovaj njihov otpad...
g

gunnersi

pre 3 dana

Hahahha nas nivo, a sladili ste se kad ste ga isto ovako uzeli od Venecije. Postoji ipak neka karma.
3

304505

pre 3 dana

Ali vazno je da veruju zocu vise nego ocu 🤣
v

vladanov

pre 3 dana

naslucujem da je nekako za sve kriva Zvezda i Covic,tako ce bar Tegeltija da objavi pre ili kasnije
@

@

pre 3 dana

Hej retardu, smaras . Niko vas ovde nije pomenuo, nebitni ste
T

Tomy

pre 3 dana

Ako hoćeš da budeš veliki eu klub treba da imaš i malo džentlmenskog stila u komunikaciji i ponašanju. Da nešto oćutiš, da ne iznosiš prljav veš, da ne klevetaš. Ovde kod nas se svi uhvatili partijskog stila ko će koga da nadjača u saopštenjima i pljuvanju, počev od Zvezde koji je šampion u tome ali ga sada prati i Partizan koji je u početku glumio neku lažnu gospodštinu. Zbog toga će jedna Valensija uvek da se vrati u EL kad poželi a naše klubove će svesti na jednog učesnika, jer im ne trebaju svadljivi klubovi koji samo dižu tenziju.
g

gostja

pre 3 dana

kako došao tako i otišao
v

vladaaa

pre 3 dana

nadam se da ce igraci koji dolaze kod vas da razmisle posle ovoga da li da uopste dolaze,jer ste ocigledno resili da mu upropastite karijeru
Z

Zzzz

pre 3 dana

Naravno da ne, već samo da se izvuče delić novca i živaca uloženih u njega, a zauzvrat smo dobili pobegulju.
0

0211

pre 3 dana

Jel ste mu javili ili cekate da procita na Mozzart?!
K

Kdndndn

pre 3 dana

Zavrsilo u spamu pa u junku!
R

Raspad

pre 3 dana

Tako su pricali i za Madara..bolje im.je da se pomire sa tim da je otisao,i da se nadaju da ih nece tuziti.U suprotnom,proci ce kao fk sa Asanom
.

...i...

pre 3 dana

I na kraju bice raskid ugovora i Partizan kaznjen.
R

Realno samo

pre 3 dana

A kada je Partizan bio kaznjen? Ili si pomesao sa fmpom i onom kaznom ?
M

Magarče

pre 3 dana

Samo ste vi kažnjavani. Postoji razlog za to
L

Losmika

pre 3 dana

Tako dobra i zdrava sredina u tom klubu a svi pobegose glavom bez obzira...
A

Alberto Bueno

pre 3 dana

Jeste jeste mi smo svi naivni pa verujemo da sve leže u dinar to ovde nikad nije bilo niti će biti a i ako je odlučio da ode šašto silovati ostanak kad čovek neće i nije zadovoljan to je uradio prošlom klubu uradiće i ovde i šta to govori
M

Miloachichcih

pre 3 dana

Ne znam sta je drugo bilo za ocekivati kada je slicne ispade imao u svim bivsim klubovima, zasto bi sa nama bio korektan onda? Ukoliko uopste napravimo ekipu neku ove sezone posto vidim da su uglavnom pojacanja za neki nizi nivo ne za evroligu onda ce kaboklo samo pokvariti sve to, ne treba ti nikad nezadovoljan igrac pa makar bio i najbolji na svetu. Najbolje domace pojacanje bi bio mali djurisic ali..
G

Gost23541

pre 3 dana

Djurišić je zvezdaš iz zvezdaške porodice znaš i da mu je majka bila kapiten zvezde u odbojci tako da tu šanse nema verovatno
G

Gost1256

pre 3 dana

Dugujes igracu dve plate i on ode,ti njega kaznis sa pet plata,koja mutavina ovaj Ostoja limar
2

24.232

pre 3 dana

Te pare mozete da naplatite od Madara taman i sudskog procesa koji ste dobili jelte... a Kaboklo ide jer mu nisu isplacene plate. U potpisu, your dear BAT.
P

Paja02

pre 3 dana

Zaradili i od Ostoje sto ce tuzi Covica za klevetu pa zacutase ko pic...
U

UPDP

pre 3 dana

Zasto bismo ga mi zadrzavali posle svega ovoga sto nam je priredio, ZASTO?! I taj njegov agent je jedna od najvecih lazovcina koja postoji, nema za sta nije slagao i nema kojom se lazi nije posluzio, daleko im obojici lepa kuca...
m

major gaspar 77

pre 3 dana

Jelte, a verovali ste mu slepo kada vam je objasnjavao da nema prepreka za Kabokla, kada je iz Italije prelazio , bezao, kod vas. Tad je covek bio u pravu. A sad , prc, cim nije na vasu vodenicu, lazov , lopov . Bice izgleda ona dobro poznata za vas, LAGAO VAS NEKO DA STE ....🤣👍
Z

Zato

pre 3 dana

Da se nauči pameti, sada celu sezonu trening u nekoj školskoj hali i to je to....
U

UPDP

pre 3 dana

OOO, PzKM, PARTIZAN JE SAMPION, Sz!!! NUSKNVP!!!
f

francisco

pre 3 dana

i da nas zavrne opet kada nam bude najvise trebao?

Sakur

pre 3 dana

Raspad u klubu
D

Dvadesetopolus

pre 3 dana

veruj zocu vise nego ocu. Rumeni ce da vas ukanali. Poz
g

ghost331

pre 3 dana

kaze - oko bruna uvek neke afere... pre ce biti - oko partizana neke afere
G

Guh

pre 3 dana

Zna se koji klub je kk saopštenje, kk afera
N

No.1

pre 3 dana

"E pa Živadine neka ti je sa srećom... 🥊 Kad je izdao Gavrila izdaće i mene"
a

asi

pre 3 dana

terajte bre ovu pobegulju koja je bila u kontaktu sa ganima
7

777

pre 3 dana

ti znas.

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 dana

Dobra odluka ! Pa ne mozes majstore da odes kad se tebi digne ona stvar i da se kasnije vratis kao da nista nije bilo .. 🤷 Pitanje za Ostoju > da li je platio porez i zasto nije ?? GDE SU POJACANJA ???
J

Jsjsbdvd

pre 3 dana

Kakva dobra odluka? Kasne mu plate, raskinui ugovor na štetu Paće! Razumeš? Nema više obaveze, ovo je priča za vas igrače Tanga argentina!A on čoek Brazilac.

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 dana

Otisao je bez odobrenja kluba, kaznjen je po pravilniku kluba sa 5 mesecnih plata .. sada zbog tih neisplacenih plata on trazi raskid ugovora .. e pa ne moze . Sad neka sam plati obestecenje pa neka ide 🤷 . Inace ja bih ga zadrzao tu , neka ga da menja mrezice i nosi torbe saigracima cele sezone ! Budala 😠
@

@Dezurn1_Kr1vac

pre 2 dana

Kad napravis neki kiks na posao mogu da te kazne 20,30% taj mesec il par meseca (ne znam za sigurno al mislim da po zakonu je do 3 meseca max) a ne da radis za dzabe taj mesec i jos da vratis pare pola godinu unazad :) Svakako i ne mogu za prvu gresku da te kazne a za otkaz mogu nakon par dana ako nisi si javio (sumnjam da on i agent nisu javili i tek tako otisli;) Nema klupski pravilnik, ima zakon, cuj njihov pravilnik kaze ako nesto loso uradis igras 4 sezone gratis :) :) Kako god, vreme ce pokazati il bolje receno BAT ce pokazati :)
7

777

pre 3 dana

Kakvi milioneri nece im igrati ali ce ga placati.
f

figaro

pre 3 dana

kakav smo mi klub kada sve ovo trpimo...
T

Top Gun

pre 3 dana

nadam se da je ovo samo put ka raskidu ugovora takav nam ne treba
J

Jsbsbdbc

pre 3 dana

Raskid da ali na vašu štetu! Dok ste otimali ovu budalu ljudi vam vikali ej igrač je naš! Eto sad platite i jos slobodan...Nakupilo se dosta toga u Paći u zadbnje 3 godine...I više
T

Takav PARTIZAN želimo

pre 3 dana

Nadam se da dolaze: Lauvergne ili Vesely, Moneke, Lučić i Williams-Goss. Ostatak rostera, pored igrača koji su već stigli, popuniti najvećim domaćim talentima, Grobarima i fajterima.
P

Prijatelju

pre 3 dana

Lovernj i Lucic su bivsi igraci, njihovo je proslo.
s

sf

pre 3 dana

samo sanjaj , Gos ima ugovor a Lučić non stop povredjen ne lupetaj bre
K

Ksndbcb

pre 3 dana

Da vam svi ovi dodju..i domaci talebti...ahahahahha...Pa ovo je sjajno vi vise i ne znate ko vam treba..vama su čak i želje budalaste...
V

View

pre 3 dana

da li je moguce da ne mozemo da nadjemo nekog sigurnijeg igraca nego moramo sa problematicnim igracem da ulazimo u sezonu
F

Fbjhy

pre 3 dana

Ovo je pravo pitanje!
Z

Zar ti....

pre 3 dana

....juče na vestima o Zvezdinom košarkašu,ne reče kako od nas beže čak i na poluvremenu,dok od vas odlaze u nba i osvajače el,nešto mi ovo govori da šizofreniju imaš ti.....
G

Gost90

pre 3 dana

Sad ce opet da ih tuzi i na kraju ce morati da plate kaznu. I vi i mi znamo da nije sigurno napustio bez dozvole i da ste ga kaznili samo da bi imali za sta da se drzite jer mu nista platili platu 2 meseca.
R

Rebel

pre 3 dana

ovo vise o nama kao klubu govori nego o njemu...
P

PzKM

pre 3 dana

Jos kad bi ti bio Partizanovac...
@

@PzKM

pre 3 dana

mani me druze sa tvojim botovanjima... imam svoj stav a ne da mi drugi namecu za razliku od tebe. Igrac koji nam je otisao pred finale samovoljno nam ne treba!
P

PzKM

pre 3 dana

Vise mi ti delujes kao bot jer bi ovako pisao neki zlezdas, ja prvi nisam za to da ga zadrzimo, ali, pitanje je sta je to nas klub trebalo da uradi? Ti izgleda ne razumes koja je pozadina ovog saopstenja i sta klub namerava da uradi.
i

igor978

pre 3 dana

Setio se agent da proba nekim marifetlucima da izvuče lovu, ali kasno drugar. Ovi naši prevaranti su malo veštiji ispali ovog puta…
J

Jajansbccn

pre 3 dana

Joooj al si glup, to zvečiii
P

PzKM

pre 3 dana

Pre ce biti da si ti glup do bola i srzi...
G

Guh

pre 3 dana

Ekstra! 🤣
P

Pobegulja

pre 3 dana

Obezbedite kese za povraćanje, ovaj klub mi izaziva mučnine.
b

brine

pre 3 dana

taman da ga ne moraju isplatiti jer će siguro napustiti kk metla
V

Vidi sada drugar....

pre 3 dana

....biće uštedeli smo toliko i toliko,to je super to je bajno,mantra njihova....
G

Guh

pre 3 dana

15-0🥱
@

@Guh

pre 3 dana

a ti se secas toga? ako se secas onda bi trebao da znas sta znaci ugnjetavanje kluba od strane drzave... bez i jednog sponzora za klincima od 17/18 godina (Nedovic, Bjelica) kao glavni igraci. E moji vi cime se vi dicite
@

@guh

pre 3 dana

24:0
B

Boners

pre 3 dana

@guh Razlika je kad imas veci budzet od pet sledecih zajedno ili kad sa 12 miliona metlas tim sa 20, bez plate Pantera i trenera, bar Ostoja tako tvrdi.
@

@Guh

pre 3 dana

što se ne vratiš još malo u nazad da se podsetimo Zvezdinog niza od 24 utakmice za redom bez poraza
G

Guh

pre 3 dana

15-0 🥱 Hvala Dule što si im uništio detinjstva, kao što vidimo posledice su i dalje tu.
P

PzKM

pre 3 dana

VIdi sada, kako te nije sramota da tako lazes, ako je neko ikada pricao o takvim ustedama, to su ovi iz vasih fk i kk!
P

PzKM

pre 3 dana

Kad ste vi protiv nas imali 24 u nizu bez poraza? LAZES!!!
@

@PzKM

pre 3 dana

obrazuj se malo u mesto sto tupo pricas da lazem, Zvezda je imala 24 utakmice bez poraza protiv Partizana u periodu od 1949 do 1959 godina tacnije 21 pobedu i 3 remija jer se tada jos moglo remizirati u kosarci. Kad se vec vracamo decenije u nazad sa Duskom sto nebi jos malo nazad i videli taj podatak
P

PzKM

pre 3 dana

Nije tacno, imam MONOGRAFIJU 'povodom 20 GODINA JSD PARTIZAN i znam sve rezultate u periodu 49-59. U tom periodu je bilo manje nasih odigranih medjusobnih meceva u prvenstvu (kako si dosao do 24 ako se zna da su igrane samo dve utakmice jer jos nije bilo plej-ofa, a jedne sezone smo samo jednom igrali, to samo ti znas), Kup jos uvek nije bio odrzavan, a bilo je pet remija u tih 10 godina. Inace, prvi kosarkaski Derbi ikad (mislim na prvenstvene meceve samo) je dobio PARTIZAN, to je bilo 1946. Evo, nasao sam da je bilo 22 meceva i 17-5-0 za vas, ja sam u monografiji nasao 19 meceva, a ipak su te jedne sezone odigrana tri meca, a ne samo jedan, a vidim da mi u monografiji nedostaje jos jedan, znaci, izgleda da su bila odigrana jos tri koje ja ne vidim kod sebe. Znaci, nije 24 vec 22.
@

@pzkmovnina....

pre 3 dana

....pošto kažeš da lažem i da ne pričate na vestima o panteru i ledeju da njihovim odlaskom uštedeli bla,bla,bla....ja sam samo vas citirao...ovo sve možeš da proveriš pošto te iste vest8 još stoje na portalu tako da ja ne lažem već vas citiram i sprdam,razumeš nevini?
P

PzKM

pre 3 dana

P.S. Ne kaze se obrazuj/edukuj vec informisi, nauci neke stvari...
P

PzKM

pre 3 dana

Za ovo sam dokazao da ne govoris istinu i da si naduvao taj podatak, a bas me briga sta pisu ljudi u komentarima na portalima, ja sam iskljucivo pisao o tome sta pricaju celnici klubova.
@

@PzKM

pre 2 dana

Apsolutno tacno, to je sve dostupno na netu, od 49-58 je 17:5 i u 59tu dobija partizan, isto kao i sto su dobili prvi derbi kad vojska je obukla dresove. Nego mene zanima ono copy-paste 15:0 gde moze da se vidi taj podatak, 9:0 za partizan da, ali 15 nekako fale itakmice, svakako je svejedno, jer ljudi moi, imate veci budzet, EL i NBA igraci i najbolji trener (+sudije), pa 30 nula seriju da si imao protiv onakve Zvezde u gepek ligu je gola voda za ovo sad, realno. Puko zoc, vidite da ne zna sta prica :)