Komentari na vest

Napadački fudbal? Neće biti - niko manje golova od Srbije

P

Pedja108

pre 3 dana

Sramota je da smo bili najneefikasnija ekipa na prvenstvu. Ili primimo najvise golova ili najmanje damo, ali jedno je sigurno, uvek zauzimamo poslednje mesto u nekom od parametara. Gledajuci i sastav tima i igru, vidi se da Piksi ni danas nema ideju ko treba gde da igra i sta. Nema ideju kako da postavi taktiku. On i kad menja igrace, on opet pokusava sve na isti nacin, samo sa drugim igracima. I kad vidis da ti je sistem los, da ne funkcionise, logicno je da nesto promenis, ali ne i za Piksija. Kaze se da imamo osrednje igrace, sto i jeste istina. Ali, imaju li Gruzijci, Albanci svetske zvezde? Nemaju, pa su opet dali vise golova. Nasa koncepcija igre je bila da se plasiramo dalje, a da nikoga ne pobedimo sa dve neresene, sto dovoljno govori o nama. Da bi isao dalje, moras i da pobedis nekad nekog.
F

Fm

pre 3 dana

Nije nista do napadaca jer su to gol igraci tipa Inzagi, ne ucestvuju u kreiranju napada. Da je svako od njih imao 10 promasenih sansi pa da ih pljujem, ovako nedostatak ideje i kreativnosti je kriv za ovakvu igru, a kreator tog haosa je Piksi koji ne zna formaciju tima koji je on selektirao.
K

Kiki Golub

pre 3 dana

Njemu na klupi sedi Petar Ratkov dečko ima 20 godina ,igra za Red Bull Salcburg.Pun snage ,visok.Nisu ga za džabe hrvati tražili za svoju reprezentaciju jer mu je majka hrvatica. Pa mogao je da udje barem 15 minuta sa obzirom ko je sve igrao.....
V

Viki Miljković

pre 3 dana

Kako odmah gledate tako crno. Pogledajte ko je primio manje golova od nas.... Španija, Francuska, Portugalija, Belgija i Engleska. To je društvo kome težimo i kome pripadamo i Dr. Stojković nas sigurnim korakom vodi ka njima. Naravno, ovo se zove spinovanje i svako ko pokušava da nas zavarava da Srbija nije igrala najgori fudbal na prvenstvu je izdajnik.
M

Malena

pre 3 dana

Ovo nije istina, Francuzi su dali 1 gol, i to iz penala. Drugi je bio autogol.
S

Slucajno gol

pre 3 dana

u 95min...piksela kaze vidi se napredak.
S

Smislov

pre 3 dana

Srbiji nedostaju igrači tipa Žuka, Moreira i Leonardo. Nije da zezam jedne, ali stvarno. Eto i Bukari bi nam dobro došao uz njih.
B

Bok

pre 3 dana

Piksi misli da bi Siti sa 5 Halanda bio prvak. Ispao bi iz lige, ili u najboljem slučaju bi jedva izborio opstanak. Mi smo imali iznenađujuće dobru odbranu, a u napadu ti je džaba i Bog otac, ako nemaš bar jedno krilo i dobrog ofanzivnog veznog kreatora igre u prvih 11. Piksi to zna, kao i svi, ali to selektor ne može da govori u smislu, nemam tu igrača, nemam tog igrača. Igrali smo najgori fudbal i to je to, jer napadači treba da čekaju centaršuteve bukvalno sa korner linije, a ne ubacivanja u 16, iz sredine terena, kada napadač ide na tu loptu okrenut leđima golu, kada je šut glavom ili nogom otežan, skoro nemoguća.
v

v1ad

pre 3 dana

Svadja sa Tadicem, ne zna sta da radi sa Sergejem, uporno forsiranje Mitrovica kad mu ocigledno ne ide, ajde da kazemo povreda Kostica, besomucno forsiranje Lukica i Zivkovica
m

miile

pre 3 dana

potpisujem svaku...tako je lako igrati protiv nas da nam i Bugarska pravi problem
K

Kg

pre 3 dana

Ajde mi da smenimo Piksija na godinu dve dana, cisto da vidimo hoce li biti bolje. Pa ako ne bude neka se vrati

Zvezda ispred svih!

pre 3 dana

Piksi i dalje veruje da ako zelis da postignes gol moras da imas sto vise napadaca u timu. Pa,mi kad smo klinci bili i igrali na pojancetu znali smo da tako ne moze. A ko ce tim napadacima da asistira? Sta bi strucnjak Piksi rekao na to kad je Klop na nekim utakmicama gde je "jurio rezultat"pojacao(osvezio)bekovske pozicije.Ne to on ne moze da shvati.
S

Srdjan 1234

pre 3 dana

Ako kaniš pobediti, nesmiješ izgubiti...
I

Ivo Kalagaće

pre 3 dana

A niko ne spominje koliko golova dadosmo na zagrevanju
K

Kamikazaa

pre 3 dana

Piksi je jos jedan dokaz da biti veliki fudbaler,ne znaci biti i dobar trener. Mene ovo podseca na vreme kad je Savicevic niotkuda postao selektor. Ubacio 5 spiceva i kaze igrali smo napadacki!A nismo 80 minuta usli u Danski sesnaesterac! Nasa igra nije imala ni glavu ni rep.
K

Koronado

pre 3 dana

U pravu si ali Savicevic je shvatio da nije za to i na vreme se povukao.
И

И

pre 3 dana

Kod nas jedino Anri i Ronaldo R9 bi dali koji gol na ovom EP, jer sami sebi stvore šansu. Ni jedna današnja devetka ne bi uspela da igra dobro u Srbiji sa ovog EP. Jedino ko je u stanju sam da predribla 3 igrača eventualno.
Z

Zvlat BG

pre 3 dana

Svi neuspesi reprezentacije Srbije, na različitim nivoima, zatim neuspesi naših klubova u Evropi (Zvezda, poslednje 32. mesto u LŠ, Partizan, TSC, Čukarički, Vojvodina) su očigledan primer da mi u Srbiji nemamo dobrog trenera, sa savremenim pogledom na fudbal! Svi naši treneri su ostali zakopčani u ’70. godinama! BRUKA za srpske trenere! FSS treba da organizuje akciju slanja naših tzv. trenera na doškolovanje u iunostranstvo u Portugal, Španiju, Argentinu, Nemačku!
m

mr21

pre 3 dana

ako cemo realno, za 3 utakmice imali smo mozda jednu 100% sansu. Nema ideje. ne slazem se da se ihraci me trude, prosto ne znaju sta treba da rade, nemocni su. Ako igras sa 3 napadaca ne znaci da si ofanzivan. Nema ko da im donese loptu gore
R

Rtnade

pre 3 dana

A kad im dodaju oni je lagano izgube,ne zadrze je. Ajde, koliko je Mitrovic lopti zadrzao?

Banatski Rendžer

pre 3 dana

Tadić Del Boj:Sledeće godine bićemo milioneri.
M

Manekeni

pre 3 dana

Problem nasih igraca je manekenstvo. Ja tako doterane igrace nisam video na ovom prvenstvu osim nasih. Ti si mesec dana sa reprezentacijom i frizura ti je ista? Nije porasla za milimetar, bradica takodje. Neko ce reci o cemu ovaj prica, ali ja cu vam reci sledece - dokle god je primadonama na prvom mestu frizura, tetovaza, mi rezultat napraviti necemo. Ovo je moderna arena, ovde se bori i igra, trci, gura, stipa, tuce, nije ovo modna pista. Kako igrac da razmislja o igri kada meri duzinu kose, brade ili lokne? Njemu je to primarnije. Ovo je zaista sramotno ponasanje. Jedini igraci kojima do toga nije stalo su, pazi cuda, odbrana i golman - najbolji na ovom prvenstvu. Koincidencija? Nema sanse. Gledao Dance, Slovence, Engleze - osim mozda 2-3 igraca ukupno kod svih njih svi ostali su normalni. Nije ovo izlazak sa drustvom ili porodicom u restoran, nocni klub ili sta vec. Kada to odredjeni budu shvatili, mozda i napravimo neku izgradjenu akciju. Mozda se odluce na sutnu, igraju glavom bez razmisljanja kako to utice na laku za kosu. Neverovatno je sta je vecini igraca na pameti. Ovo je bukvalno sramota i dno dna.
D

Delija NBGD

pre 3 dana

Pa kada Vlahovic najbolji napadac Kalca ove sezone greje klupu a realno je igracki htela nacija to da prizna ili ne presao Mitrovica. A ucinak u reprezentaciji ce da se vidi tek kad dobije totalnu slobodu da bude prvi napadac a ne vecito da nosi vodu Mitrovicu i da bude unistavan tako sto ga Piksi gura na neko nabudzeno poluspic desno krilo samo jer Mitar ne sme iz postave da se skloni.
S

Slaba odbrana

pre 3 dana

Delija NBGD-To što je najbolji napadač Kalča okači mačku o rep.Igranje za klub je jedno a igranje za reprezentaciju je nešto sasvim drugo.Kada to naš narod bude shvatio,onda će i shvatiti zašto smo postigli samo jedan gol,i to sasvim slučajan iz nekakvog očaja.U odnosu na Katar ovde je bilo bitno samo ne primiti gol a u napadu šta uradimo.Naravno da nismo uradili ništa jer mi čitavo EP jedva da smo prešli pola,čini mi se da smo jedina reprezentaciju koja nije pokušavala da šutira sa 20-30 metara,možda 2-3 puta smo pokušali,a toliko golova je bilo ne zna se koji je lepši.Jović i Vlahović koliko vrede bi morali da pokazuju na terenu mnogo više,imali su minute i to sasvim solidne,Jović ranije nije imao ovoliku minutažu realno govoreći.Ko su najbolji strelci na turniru do sada.Mbape,Levandovski,Morata,Kejn,Depaj,nijedan od njih, koliko su uopšte oni golova dali,čini mi se svi po jedan,znači ni oni nemaju pojma ili je to samo pokazatelj da uopšte nije bitno u kom klubu neki igrač igra,ali ipak njihove reprezentaciju prodjoše dalje.
A

Arapski pesak

pre 3 dana

Pa naravno kada nama na klupi sede Juventus i Milan. Kada sam napisao pre par nedelja da je Mitar Arapin idealan sa klupe dobio sam 100 minusa od njegovih botova i to pogotovo posle gola mocnoj supersili ekipi Svedske. Eto uzivajte sad..
F

Fakti

pre 3 dana

Bio si apsolutno u pravu. Vlahovic i Jovic su MNOGO brzi od Mitrovica. Oni su zapravo za klasu bolji od Mitrovica. Ali ne mozes ti to objasniti ljudima. A iskreno nije ni bitno objasnjavati. Dobro je da igramo ovako velike utakmice jer se tu najbolje vidi ko moze da igra na ovom nivou a ko ne moze.
D

D90

pre 3 dana

Utisak je da ne bi dali gol još 700 min na ovom EP,bar ne iz neke izgradjene akcije,kojih doduše nije ni bilo...Ne bi pomoglo ni sa šest špiceva da smo igrali..Odavno bezopasaniju Srbiju nismo gledali,konstantno vracanje lopte unazad,kao da smo u veznom redu imali dva igrača manje,bez kreativnosti,duga lopta na Mitrovica,on je spušta na zemlju i šta dalje,kome lopta? Ništa nismo dobili sa bočnim igračima,kršten centaršut za tri utakmice...U formaciji u kojoj smo mi igrali lopta bi konstantno trebali ici napred..Čak je protiv Engleza to delovalo i ok kada smo spustili loptu na zemlju igrali smo nešto,gde smo ustvari trebali parkirati autobus ispred gola izvuci bod pa kalkulisati sledeće dve utakmice...Ovako ispada da nismo skupo prodali kožu jer kada smo morali ici na tri boda mi smo podbacili,po ko zna koji put..
K

Khm

pre 3 dana

Ja čitao negde da nam je bod dovoljan?
g

gol iz kornera

pre 3 dana

u 3 meča, malo li je
P

Paa

pre 3 dana

Da ne beše Jovića koga svi toliko pljujete sad bi imali krompir kraj imena zemlje. Zato veliki respekt za njega koji je bio najbolji napadač i pored mnogo manje minutaže.
P

Pazi

pre 3 dana

Jović je jedini naš napadač koji je nešto pokazao. Ne samo zbog gola nego i generalno. Naravno i on je dosta loš bio ali ubedljivo najbolji od ove trojice.
R

Repša

pre 3 dana

Odbrana je bila odlična i tu ne treba ništa da se menja. Veza škirpi, i to ozbiljno i tu činjenično nemamo prave, kvalitetne i dobre igrače. Sve su to polovnjaci upitnih karakteristika. Napad posledično, nije mogao ništa da uradi, mada i tu se videlo koliko su nabudženi ti likovi u napadu u svetske velesile dok je realnost da nisu ni blizu vrhu. Mitrović pokriven, bori se za dah, Vlahović umislio da je Ronaldo, a tragikomično, najbolje se pokazao Luka Jović koji je jedini nešto i kreirao od prilika. Tadiću je davno prošlo vreme da završi karijeru, u reprezentaciji. Piksi, trener kao trener i nije bio toliko loš koliko sad svi potenciraju, radio je on i dobre poteze, ali velika mana mu je ta što nije ustalio prvih 11, nego malo ti malo ti, sad malo ti pa malo on... Ne može tako ništa, a pogotovo na ozbiljnom prvenstvu.
N

NIkola44

pre 3 dana

Ajde ovako da kazem. Brojao sam u prvih 18 minuta utakmice nas golman je 9 puta ispucao loptu iz naseg sesnaesterca. I Veljkovic je za to vreme jos jednom iz zadnje linije ispucao loptu. o su bile ciste lopte, nije bilo nekog veilikog presinga danaca. Znaci imas loptu u nogama i umesto da gradis napad iz zadnje linije ti gadjas Mitra koje je na centru. Nemamo sigurnost u sebe da iznesemo loptu pasom. Ne zelimo da igramo uopste.
F

Filgudbg

pre 3 dana

Takva nam taktika,jbg
M

MJ 1122

pre 3 dana

SRBIJA=SKOTSKA ne zna se koju je reprezentaciju mucnije gledati
D

DDF

pre 3 dana

Za nijansu Srbija je"pobednik"u tom duelu,kod skota svi trce i bore se i svesni su da ne znaju,kod nas par igraca trci i bori se dok je veci deo tima"umisljen"da su vedete
S

Sedorf10

pre 3 dana

E moji sinovci, nije ovo Estonija ili Letonija pa da samo nabacis loptu sa krila i da snazni Mitrovic povalja te amatere ili ih unese u gol. Na ovom nivou spori Mitrovic u 90 minuta ne moze ni da udje u sansu, a kamoli da ozbiljnije zapreti. To je bila totalna nemog Mitrovica. A zasto? Pa zato sto je Mitrovic spor, a ovo nisu slabasne reprezentacije iz kvalifikacija u kojima Mitar i Tadic dominiraju,jer mogu da igraju tu staticnu igru u sporom tempu. Ali kad dodje Danska ili Engleska videli smo Mitra nema nigde. Ali sto je najgore utaisak je da su se igrale jos 3 utakmice sa ovakvim protivnicima Mitar ne da nebi dao gol, nego nebi ni usao u sansu. Eto to vam je realnost. To naravno ne znaci da bi Vlahovic da je igrao sam dao 3 gola, ali bi ipak sa Vlahovicem kad prvim spicem umesto Mitra bilo dosta bolje. Jer Vlahovic je druga dimanzija u odnostu na Mitra. Razlika u brzini je ogromna. Takodje vidi se i da Jovic ima brzinu, jer je skinuo kile. Tako da Vlahovic Jovic to je tandem koji moze da donese golove na ovom nivou. Mitrovic je samo balast tj. kamen oko vrata u ovakvim utakmicama.
@

@Sedorf

pre 3 dana

Sve je to lepo sto pricas, sve te teorije, sve analize, ali da te pitam ovako prakticno... Kao sto ni Mitru nije udeljena neka lopta (igramo za 7 defanzivaca plus golman), ko bi to tacno stvorio te sanse u kojima bi usao Vlahovic? On sam bi ih stvorio? Posto to npr nikad nije uradio u Juveu, a ima mnogo bolje saigrace nego u reprezentaciji... Jovic koji igra u proseku 30min za Milan, on bi sad imao kondicijie za 90 minuta 3 utakmice u 12 dana? Sta ti fudbal manager uradi pa mislis da je tako i u stvarnosti.. Nasi igraci se pozivaju na ime stare slave, igraju na krilima te stare slave i to je glavni problem.. Na to dodaj mucenog selektora koji ni ne zna koji su sve nasi igraci slobodni da se pozovu, i imas ovaj rezultat.. Kejn da je igrao mi ne bi imali sut.. Mi samo pametujemo, a onda pogledas Mbapea koji nije usao u dve sanse, Kejn koji je dao 1 gol u 3 meca, i vidis da takve zvezde SAME na ovom nivou ne mogu bas mnogo, ali mi ocekujemo da Mitar sam resava sve.. Ceo zivot nam je igra takva, nabodi gore, sve sami sidrasi u napadu spustice neku loptu, bice panike, MOZDA damo gol...
S

Sedorf10

pre 3 dana

Malo ti je haotican komentar. Ne svidja mi se tu vise stvari. Sta je manager??? Ako mislis na te neke igrice tipa fudbalski menadzer, to nikada nisam igrao niti ista o tome znam. Iskreno sve mi to deluje kao pokusaj opravdavanja Mitrovica. Kao nije ti se svidelo sto sam ga ja kritikovao. A ti kao nesto pokusavas da ga odbranis. U fazonu nebi ni Kejn bolje u ovakvoj ekipi. Kao ekipa je kriva. Pa to je delimicno tacno. Stvarno nismo bas najbolji po krilima. To jest spori smo. Ali spor je i Mitar, uzasno spor za top nivo. Nije slucajno sto Mitar nikada nije igrao za klub koji osvaja trofeje u najjacim ligama. Nego igra englesku drugu ligu ili arapsku ligu. Zna se ko igra takve lige. A zna se i gde igraju najbolji. Tu nema prevare. Jos bolji pokazatelj je vrednost igraca na trzistu. Jovic je vredeo 60 miliona, Vlahovic 80 miliona, a Mitar maksimalno 30 miliona. To nista nije slucajno. ALi kod nas Mitar da 2 gola Lihtenstajnu i odmah hajp oko toga, a vrednost takvih golova je realno jako mala. Jer to je amaterski nivo.
N

Navijac88

pre 3 dana

Vidim da je nekim novinarima dovoljno da igrač provede 7 min.na terenu pa da ga pljuje, a nekog nezasluženo da fali.Gospodo kad odu ovi opljuvani ovi hvaljen nisu ni za Palilulac.
P

Postavka

pre 3 dana

A ko je to, osim selektora za koga znamo da prica svasta, rekao da mi igramo napadacki? Svi hvale odbranu, tj 3 stopera i golmana, ali zanemaruje se doprinos selektora tu.. Na primer pre ovog takmicenja, mi smo imali 2 stopera, i 2 zadnja vezna, od toga jedan je glumio stopera i bio van svoje pozicije (Gudelj). Sto znaci da smo se branili sa 3 defanzivno orijentisana igraca koji igraju na svojoj poziciji (Gudelja ne racunam jer nije mogao da pruzi nesto sto znamo da ne zna kao stoper). Ostali igraci NE igraju odbranu, sto znaci da ostalih 7(!!!) igraca je bilo ofanzivno orijentisano.. Golove smo primali kao od sale, ali i postizali po koji, stvarali smo mnogo sansi.. E a veceras, kada su nam potrebni golovi, mi odemo u totalnu krajnost, i izvedemo tim gde nam ZADNJI VEZNI (defanzivno orijentisan igrac) igra poluspica... Naravno da smo stabilni pozadi kada se svi osim Mitra brane, ali zato smo stvorili 0 (NULA) sansi u utakmici koju moramo da dobijemo.. Vrhunski turnir naseg selektora! Da ne znam, pomislio bih na osnovu postavke da nas 0:0 vodi dalje...
H

Harakiri

pre 3 dana

U Kataru smo makar igrali fudbal.
P

Psihoza6

pre 3 dana

Pretpostavljam šta je bilo u fascikli. Plan A: gadjati Mitrovica pa će on to da reši, a ako to ne uspe idemo plan B: totalna anarhija ( kako bi zbunili protivnika da oni sami sebi daju gol).
h

halo

pre 3 dana

Na SP defanzivni debakl, na EP ofanzivni debakl, živela reprezentacija :D
B

Bruke jedne

pre 3 dana

Cemu cenzura?! Ponistili ste mi citav trud samo zato sto ste veoma sujetni, svaka cast!!!
U

Ukibg34

pre 3 dana

A najbolji,nedade ni jedan gol,ni jednu asistenciju ccc Izjava mu je bila ubitacna
I

Igorgost

pre 3 dana

Ništa nije zakrpeljeno. Jednostavno, Srbija je ubedljivo najslabija reprezentacija na Prvenstvu po prikazanoj igri. A ako se ima u vidu procenjena vrednost igraca bruka je jos veća. Slična bruka je bila i u Kataru, samo su tad mediji imali više prostora za spinovanje i relativizaciju neuspeha.
M

Mikac678

pre 3 dana

Ovakav ili sličan tim je trebalo da igra prvu sa Englezima i da gura neki X a ne sa dva špica koji su čitavu utakmicu bili odsečeni, posle bi bilo lakše i Slovenijom pa i sa Danskom ali dobro kad imamo selektora kojem je glavno da na nisu nakantali. Selektor Slovenije plata 300k sa reprezentacijom u kojoj pola igrača anonimusi i njihove lige prolazi grupu e to je umeće.
G

Gost123454321

pre 3 dana

Nek je bilo smijeha na racun Hrvata koji ispadaju zbog golova u zadnjim sekundama u dvije utakmice zaredom cc nikad mi necemo znati pogledati ispred svoje kuce prvo. Nikad!
D

Detelina sa četiri lista

pre 3 dana

Dopustiti samo Pavloviću, Milenkoviću i Rajkoviću da se vrate u Srbiju, ostale ostaviti u Baden Badenu
O

Oksi

pre 3 dana

Ako objavite. Previse bespotrebnog verovanja. u Srpskom fudbalu ne postoji nijedna pozitivna stavka, sve je lose. Krenemo liga, broj timova, igraci, treneri/struka, uprave, tereni, publika, sudije. Savez, sistem, mladje kategorije, menadzeri. A reprezentacija: selektor dosao kao najgori selektor na EP, igraci (gde igraju i kako), nema formacije, nema nosioca, nema stila igre, nema bekova, nema zadnjeg veznog, nema kreatora, ofanzivni vezisti se guse, napadaci se guse, Mitrovic i Jovic po 5kg viska, Vlahovic i Tadic samo masu rukama, niko ne zna da centrira, lopta stalno u nazad kao da je ragbi. Istorijski bez ikakvih uspeha, 1 dobra utakmica za 30+ godina (Nemacka 2010.).
M

Ma da bre to

pre 3 dana

Zvezda je, braco moja, stvorila vise sansi protiv sitija u mancesteru, sa 10x manjim budzetom, nego mi protiv danaca...a realno smo "tu negde". Tesko ce mi biti da ne osvojimo nista na OI...ali ako je to cena, ako je cena da se izadje na ulice i prolije krv da se ocistimo smradova u svemu. Jedva cekam!
O

Ognjen...

pre 3 dana

Rade je retko antipatican lik, ali ovo sto se desilo na RTS je u najmanju ruku zabrinjavajuce, isekli coveka na pravdi Boga, ubacili retardirane analize i zanimljivosti kako bi ga sprecili da nastavi... jezivo. Nazalost dosta stvari funkcionise po staroj fake it till you make it i onda kad se izvuce jedna karta sa t kule sve ostale trce, prekidaju i smisljaju kako da pad ne bude javno vidjen i medijski ispracen
T

TD

pre 3 dana

A zar je bolje da das dva gola, a(li) da imas gol-razliku 2:7 ili 2:6? I kako da damo golove kad nemamo krstenog selektora, kako kad nismo poveli ni ono malo krilnih bekova koje imamo (Lazovic, Gajic pa i Boranijasevic) za tu vecito neuralgicnu desnu stranu (a i po/na levoj smo odmah izgubili Kostica koji bi nam ipak posle dosta znacio barem u nekoj rotaciji), kako i kad nam nisu svirali penal(e) na svakoj utakmici u ovoj grupi? Nismo mi fudbalska sila, jeste ovo neuspeh, ali, treba i sve to reci i izneti.
K

Kiza 1968

pre 3 dana

Ne valja kad igramo ofanzivno,ne valja kad igramo defanzivno,ne valja ne igramo na rezultat taktički ,ne valja kad igramo taktički …Ne valja Muslin mnogo igra defanzivno,Piksi igra mnogo otvoreno ..ma ljudi želim nam ponovo da čekamo 24 god da izlečimo frustracije.Ne zaslužujemo …samo negativa.
F

Figaro

pre 3 dana

A sad ono najbolje Mikonos 😍
N

No.1

pre 3 dana

Starteri na sve tri: golman, odbrana, Živković, Lukić i Mitrović. Po dva starta: Vlahović, Gudelj, Ilić. Po jedan: Tadić, sms, Kostić, Mladenović, Mijailović, Samardžić. 16 igrača u startnoj postavi je previše za polu sezonu a ne za ovakav turnir! Žalosno, jadno, frustrirajuće.
h

halo

pre 3 dana

Na SP defanzivni debakl, na EP ofanzivni debakl, živela reprezentacija :D
P

Pikseta

pre 3 dana

Ne mogu da nadjem sad, gde nestaše one kalkulacije sa bodom gde prolazi Srbija?
N

Normalno

pre 3 dana

Jel ste videli gori vezni red od naše reprezentacije? Ja nisam u životu. Niko ne zna da pređe igrača, napravi višak, pošalje dobar pas u prazno, dobar centaršut. Najgori vezni red ubedljivo na prvenstvu
D

DraganKojic

pre 3 dana

Da uvezemo 2-3 dobra crna brata na krilima i u napadu i da nas Bog vidi oni nek trckaraju i napadaju a manekeni klasicno nek igraju bunker pozadi za bolje i nisu.

The KING sa Sportske

pre 3 dana

Srbija je nogla olako u nokaut fazu. Prelaka grupa nema selektora ima sociopatu, koji uzdignute glave nadmocno hvali sebe bez stida.
k

kringe

pre 3 dana

Srbija za 270 minuta na Euru, nije napravila ni jednu jedinu 100 % šansu.
L

Laker

pre 3 dana

Trebao je Vlahovic od prvog minuta, protracen njegov talenat zbog Mitra, Piksi njega nikad ne dira..
O

Obi Mikel

pre 3 dana

Isto bi imao uticaj na igru kao i Mitrović, možda i manji. Šta oni mogu kad su ovi nesposobni pozadi. Jedino da uzmu loptu i da sa centra predriblaju 5 igrača i daju gol
t

tačno

pre 3 dana

Mitar bratina ali igrac malih utakmica i championshipa. On i Sergej lade m po arabiji. Vlahović i Jović su trebali da igraju. Koju je samo želju Luka imao, šteta što Piksi ne umije to da vidi
D

Deminaur

pre 3 dana

Ne može ni Mitar sam. Šta čovek da radi kada stručnjak udje sa 6 defanzivnih igrača u meč a hoće da stvara akcije i juri pobedu
P

Pa sad

pre 3 dana

Nije ovo do Vlahovića ili Mitrovića, lopta nije ni dolazila do njih. Špicevi realizuju šanse, a kao što čovek napisa nije da smo ih baš imali.
m

miile

pre 3 dana

Mitar je u modernom fudbalu igrač manje i kraj.
P

Psihoza6

pre 3 dana

Ma mogli su nam u napadu igrati i Kejn, Levandovski, Anri, Inzagi ili Runi...al dzbe kad nema ko da im da loptu i kreira priliku za gol.