Zlatan Šehović (©Starsport)
Zlatan Šehović (©Starsport)

Partizanovac na pozajmici: Šehović u timu kola u Kazahstanu

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.24. | 14:46

Mladi levi bek imao dve asistencije u pobedi Ordabasija

Nikome nije svejedno kad mu se saopšti da u timu za njega nema mesta i da je najbolje da minute potraži u drugoj sredini, ali Zlatanu Šehoviću očigledno prija pozajmica u Kazahstanu. Partizanov levi bek – do decembra na “kaljenju” u Ordabasiju – izborio se za mesto u timu kola u tamošnjem šampionatu.

Šehoviću su laskavo priznanje donele dve asistencije u sudaru sa Ženisom u 12. kolu prvenstva. A njegove asistencije Ordabasiju su donele pobedu od 3:1.

Izabrane vesti

Mladi Beograđanin je ove sezone upisao 10 ligaških nastupa za trenutno vodeći tim Kazahstana, postigao je jedan gol, saigračima spakovao još tri. U Superkupu i Kupu kombinovano je odigrao 117. minuta, a u Liga kupu u pobedi svog tima na terenu je bio čitavih 90 minuta.

Značajan iskorak u odnosu na prethodnu sezonu, pošto u Partizanu nije imao zavidnu ulogu, a ni minute, naprotiv upisao je svega četiri nastupa za crno-bele. U Mozzart Bet Superligi igrao je protiv Radnika iz Surdulice u sedmom kolu te u prvom meču prolećne polusezone protiv Javora.

Još dva nastupa za beogradske crno-bele imao je u Kupu Srbije gde je 90 minuta na terenu proveo protiv Jedinstva iz Uba i Grafičara. Sa ekipom Partizana osvojio je Kup Srbije 2019. godine.

Prema ugovoru, pozajmica Ordabasiju traje do 31. decembra ove godine. Pored Partizana i sada Ordabasija, Šehović je igrao za Teleoptik i Makabi Netanju. 


 



tagovi

OrdabasiZlatan Šehović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara